برای پنج ستاره شدن باید چندتا پست داشته باشیم؟
Printable View
برای پنج ستاره شدن باید چندتا پست داشته باشیم؟
نقل قول:
فکر میکنم 1500 پست .....
سلام دوستان. تاپیک جالبیه. جساراتا نظراتی داشتم که خیلی کوتاه عنوان میکنم.
نقل قول:
حالا مگه در مورد فعالیت کسی از روی ستاره هاش نظر داده شده؟
فرد فعال توسط دوستانش در اون انجمن شناخته میشه. کسی کاری به ستاره هاش نداره.
پس کلا ستاره هارو جمع کنن دیگه. نظر شما چیه؟! ستاره مهم نیست. پس باید دید چرا اول بار ادمین به فکر گذاشتن ستاره افتاده؟ (مثل خیلی از سایت های دیگه)نقل قول:
ستاره ها به چه دردی میخورن؟ به درد این میخورن که خودت از خودت خوشت بیاد!! که در این صورت خیلی الکی خوش تشریف داریم!!
دیگه اینکه حالا با این وجود شما ستاره میخواین؟ جدی میگین؟ خب باشه:
اولا تو متفرقه هر پستی بدین حساب نمیشه
دوما باید بروید در زمینه هایی که علاقه دارید پست بدید تا حساب بشه و ستاره ها بیشتر بشه
اما اگر پست مفید بدهید میتونید عنوان کاربر فعال در اون زمینه هم بگیرید.
شاید اگر مد تشکر در این فروم نصب بشه دیگه کسی به ستاره و تعداد اون فکر نکنه.
دوست خوب فکر میکنم نکته ای که شما و بعضی از دوستان به اون توجه نمیکنین بار روانی قضیه هست. درسته. ما نباید کاریو به خاطر تشویق دیگران انجام بدیم. اما تشکر دیگران دلایل زیادی میتونه داشته باشه. میتونه به منزله تایید کار ما، پیامی مبنی بر ادامه این راه و علاقه مندیشون به موضوع طرح شده و ... باشه.نقل قول:
من هم یک موقعی منتظر تشکرواینجورچیزابودم اما وقتی فکرکردم دیدم که ...
دوست عزیز من رو بقیه ش زیاد حرفی ندارم. اما اتومبیل یک مبحث تخصصیه و فکر نمیکنم قرار دادن نامش در کنار دوست یابی زیاد صحیح باشه. چون شما از اینجور فرومها خوشتون نمیاد دلیلی نداره که تخطئه کنین جریانو.نقل قول:
دوست گرامی من
مدیریت انجمن اگر میخواست با این روش ها یوسر زیاد کنه چند تا انجمن پر طرفدار مثل ورزشی و دوست یابی و ماشین میزد تا کلی یوسر جمع بشه
(با عرض معذرت)
با حرفهاي شما موافقم وقتي در اين سايت انجمن موبايل داريم يا تاپيك خبرهاي ورزشي يك خطي كه هر كدوم يه پست حساب ميشن گذاشتن انجمن اتومبيل مشكلي نداره بايد بزارن
و البته انجمن "خبرها"نقل قول:
ولی من یه اعتقادی دارم, به نظر من پستی که به منظور افزایش تعداد پست داده بشه, فایده نداره!
خوب هم از آب در نمیاد! ولی پستی رو که واقعا برا کمک کردن و یا کمک گرفتن و با بار علمی مینویسی ارزشش خیلی بیشتر از 6 تا ستارس!:19:
نه! برای 5 ستاره باید 3000 تا پست داشت!نقل قول:
1*= 20
2**= 200
3***= 500
4****= 1000
5*****= 3000
6******= فقط مخصوص مدیران و همکارها
اوههههههههههههههنقل قول:
:41::18:
اين حرف من هيچ ربطي به اين بحث نداره فقط نميدونستم بايدكجا بگم گفتم اينجا بهتره
اگر يك تاپيك به نام احاديث ائمه درست بشه كه هر كس حديثي خوب داره بگه خيلي خوب ميشه.
باتشكر.
ولادت منجي عالم مبارك باد.
اللهم عجل لويك الفرج
من فقط 4.5تا تبريك اونم نه براي خودم براي امام زمان فرستادم حالا 6تاپيغام اومده چرا اين كار رو كردي و6تااز پست هام روپاك كردن.
يعني اين درسته
این کار کاملا درسته:33: (اینجا جای گفتنش نیست ولی حق با مدیراست)نقل قول:
من كه با 2.500 تا پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدم ! ...نقل قول:
عزيزدل اشتباه ميكني ... :27: