منبعش که توی خود فایل Pdf هست !
Printable View
منبعش که توی خود فایل Pdf هست !
دستت درد نکنه ولی من چیزی ازش نفهمیدم
دوست عزیز موتور انریل موتور معروفیه و یه بازی های معروفی مثل spelinter cell باهاش ساخته شده من لینک دانلودشو میزارم خودم من هم باهاش کار کردم فقط دمو هست مثلا سیستم سیو گیمش قفله.ولی کار باهاشو میتونی تو سایتش یاد بگیری.نقل قول:
و تو این قسمت میتونی یادش بگیرینقل قول:
کد:http://udn.epicgames.com/Files/UE2/Runtime/UE2Runtime-22262001_Demo.exe
نقل قول:
کد:http://udn.epicgames.com/Two/WebHome.html
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
ue3 گیر نمیاد.
وای وای وای :41::41: حرف اونو نزن که من خودمو کشدم تا گیرش بیارم ولی نشد که نشد . موتور انریل به خاطر کیفیتی که داشت معروف شد .حالا خودت با نرم افزارش کار کن میبینی چه کیفیتی داره . ولی تو unreal engine 3نقل قول:
وضعیت فرق میکنه رابط گرافیکی خیلی پیشرفته شده و استودیوی epic game به خاطر اینکه که تکنولوژی شون لو نره حتی یه دمو هم از این نرم افزار نزاشتن.قیمتش هم هفت صد میلیون تومنه علیه سلامه.تو انریل 2 میتونی اون قسمت از لوگوی نرم افزارو که وقتی بازی رو اجرا میکنی نشون میده و میگه که نرم افزار جنبه ی اموزشی داره نه تجاری میتونی با نرم افزار restorator 2007 به قول معروف هک کنی و اون لوگو پاک بشه و برای خودت بازی پاستوریزه بسازی. فقط یاده نره که اموزشهای مربوط به xbox و playstation2 تو سایتش حذف شده.:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان نگو ! ایشالا وقتی لو می ره ما زنده ایم ! :D
خدا کنه اینطور باشه محسن جون.ارزوم این بود که بشینم پای ue3 حتی دموی دمو شدش.و از افکت ها و لول سازی با کیفیتش استفاده میکردم. حتی برای یک بار هم که شده.!!!!:2::2:نقل قول:
با سلام اینجا هم میتونید یک عالمه کتاب به زبان انگلیسی پیدا کنید
اینم چند تا اسم نمونه
.NET Game Programming with DirectX 9.0
2D Artwork and 3D Modeling for Game Artists (Premier Press Game Development (Software))
3D Game Engine Programming (Game Development Series)
ول کن بابا فارسی خلاصه شدش اینه که اینجا از آموزش دایرکت و XNA مایکروسافت تا کتاب بازیسازی برای آتاری رو میتونین پیدا کنین :31:
سلام
اگه میشه آموزش ساخت بازی دو بعدی در گیم میکر بیشتر بذارید. اخه بیشتر اموزشاتون مال سه بعدیه.
سلام
كسي برنامه ساخت بازي سراغ داره كه با برنامه نويسي بر مبناي c يا pascal باشه و در ضمن قدرتمند هم باشه؟
ممنون
ياعلي