شما که دوباره برگشتی سر پله اول !!!!!!!نقل قول:
سوال من این است که با 900تومن چه سیستمی میشه جور کرد با مانیتور ال سی دی و کیبوردو موس و اسپیکر.خیلی ببخشید ها.در ضمن کامل کامل باشه.
خداوکیلی همگی سرکار نیستیم ؟؟؟؟؟
Printable View
شما که دوباره برگشتی سر پله اول !!!!!!!نقل قول:
سوال من این است که با 900تومن چه سیستمی میشه جور کرد با مانیتور ال سی دی و کیبوردو موس و اسپیکر.خیلی ببخشید ها.در ضمن کامل کامل باشه.
خداوکیلی همگی سرکار نیستیم ؟؟؟؟؟
همینه که دیگه کسی تو این تاپیک جواب نمیده!نقل قول:
خدایی ازیت میکنه
3 تا تایپیک برا همین موضوع زده تو هرکدومشونم 20 تا پست پشت سر هم عین چت داده......
با 900 تومن میتونی
cpu: am2 5000
main: abit kn9 sli
ram: patriot 2 gb pc800
vga: nvdia 8600gt
hdd: wd 250
باقیش با خودت
جون من 30 تا پست پشت سر هم نده
ببین اقا اکتور خیلی ببخشید من عذر میخوام ولی میدونید من برای چی اون همه پست زدم؟من به خاطر این این کار را کردم.میدونید به خاطر چی؟به خاطر این که من همیشه میگفتم با 850تومن چه سیستمی میتونم بخرم؟و در ادامه ی مطلب میگفتم که با مانیتور ال سی دی و کیبوردو موس و اسپیکر و خلاصه کامل کامل باشه.و شما همیشه جواب را این طور میدادید:فقط داخل کیس را میگفتید و مانیتور را و اصلا کاری به کار کیبوردو این جور چیزها نداشتید.:11:
ببخشید دوستان باز هم مزاحم شدم دوستم میخواست یک کامپیوتر بخره با بودجه ی 750تومن البته با مانیتور ال سی دی.لطفا راهنمایی بکنید:11: :11: :11: :41: :41: :19:
لطفا زودتر جواب بدید
میشه لطفا با 750 تومن یه سیستم شامل قطعات زیر واسم معرفی کنید.
cpu
mainboard
ram
vga
hard
dvd rw
power
ممنون.
DVD RW ASUS - DRW-1608P3Sنقل قول:
Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 2.13 GHz - E6420
OCZ - Dual Channel 1GB - 800-(2x512MB)
Western Digital - SATA 2 - 250GB +
GIGABYTE - 965P-S3
power AOPEN - 450
ASUS - EN7600GT SILENT
rooye ham mishe 750000 toman
agha in gheimate ghata'at ta key mikhad bala bere.
mitarsam sabr konam
chon rooz be rooz bar gheimate ghata'at afzoode mishe
chi kar konam
:11: :41: لطفا یک سیستم معرفی کنید با 750تومن البته این سیستم باید یک مانیتور ال سی دی باشه.لطفا زودتر جواب بدید.با تشکر:19: :18: