سلام
ثبت شد ولي بقييه با خصوصي اطلاعات رو بفرستند
Printable View
سلام
ثبت شد ولي بقييه با خصوصي اطلاعات رو بفرستند
از تمام دوستان اين تاپيك و مديران معذرت مي خوام كه بحث خارج از موضوع مي كنم.:41:
علت:غير فعال بودن پيغام خصوصي SAJA DP
پيام براي ايشون:سجاد جان شما خواسته بودي برات لوگو بسازم.آماده شد-برو به وبلاگم:
JavaScr.Blogfa.Com
با هم عذر مي خوام
سلام من يكي از فيس ميكر هاي سجاد هستم وتقريبا با هم ديگه در ارتباطيم ولي سجاد به يك دلايلي نمي توند تا شنبه بيا برا همين كارا را به من تا روز شنبه واگذار كرده راستي يادم رفت خودم را معرفي كنم گلستانفر هستم كه با نام كاربريSGLXحضور مي يابم .مي يك آموزش يكي از 100برنامه تغيير اين بازي را در وبلاگ سجاد وخودم آموزش دادم مي تونيد بريد واستفاده كنيد اين هم آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
يكمي زودتر اومدم
نقل قول:
از تمام دوستان اين تاپيك و مديران معذرت مي خوام كه بحث خارج از موضوع مي كنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علت:غير فعال بودن پيغام خصوصي SAJA DP
پيام براي ايشون:سجاد جان شما خواسته بودي برات لوگو بسازم.آماده شد-برو به وبلاگم:
JavaScr.Blogfa.Com
با هم عذر مي خوام
mofi ممنون لوگو خوبي شده
در مورد خصوصي هم نمي دونم چرا اين جوري شده نه مي شه فرستاد و نه مي شه در يافت كرد.
البته قسمت اختيارات رو هم چك كردم.
--------------------------------
سعيد از شما هم ممنونم.
سلام
خب كيت ها هم تقريا آماده شد
سعي مي كنم تا جمعه پچ رو آپلود كنم
سلام دوستان اگر كاري از دستم بر آمد بگيد من در ضمينه ساخت فيس و منو و تايتل كار مي كنم
در ضمن من همون دي جي برره هستم اگر مفيد بودم منو خبر كنيد.
اينم نمونه كارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامشما هموني نبوديد كه قرار بود براي تيم p30world فيس بسازيد؟نقل قول:
سلام دوستان اگر كاري از دستم بر آمد بگيد من در ضمينه ساخت فيس و منو و تايتل كار مي كنم
در ضمن من همون دي جي برره هستم اگر مفيد بودم منو خبر كنيد.
من زودتر منتظر شما بودم
اين پچ كه تموم شد ( در حال آپلودش هستيم) ولي انشاالله براي كار بعدي كه با همكاري پرشن اديت ( پرشن پيس نه) مي خواهيم بسازيم بهتون خبر مي دم
سلام آقا سجاد خسته نباشی
ممنون از ساختن پچ
زودتر لینک دانلودش رو بزار چون عکسهاش رو دیدم خیلی خوشم اومد
سلام
پچ آپلود شد الان مي زارمش تو پست اول