نه چیزی نبوده دوست من شما خیالت راحت باشه. غیرممکنه. این چیزی که این دوستان دیدن تم یا یه فایل فلش که حالت گوشی رو شبیه ویندوز میکنه.همین.
Printable View
نه چیزی نبوده دوست من شما خیالت راحت باشه. غیرممکنه. این چیزی که این دوستان دیدن تم یا یه فایل فلش که حالت گوشی رو شبیه ویندوز میکنه.همین.
اگر به صورت اصل ویندوز موبایل نباشه.حتمآ اسکین فوق العاده ای هست که اینها میگن من هم بر روی گوشیهای NEC دیدم یکی ویندوز نصب کرده.نقل قول:
اونی که من دیدم دقیقآ دگمه استارت را میزد و لیست مثل ویندوز از گوشه سمت چپ بالا می اومد
- از لحاظ سخت افزاری برای ویندوز موبایل ما احتیاج به حداقل 32 مگابایت ROM داریم. مثل گوشی های SP3,My X-8 . حداقل پردازنده 195 مگاهرتز مثل imate jam, Qtek S2000 .2-در مورد پردازنده باید این نکته رو بگم که مثلا در P990 ما یک پردازنده 208 مگاهرتزی از نوع ARM 400 داریم.خوب حالا میشه ویندوز نصب کرد؟ از لحاظ تئوری بله! چون در حقیقت برای این پردازنده برنامه های ویندوزی هم نوشته شده ولی سوال اینه که پس چرا P990 ویندوز موبایل نداره؟روی چند تا سایت دیدم که کسانی تونستن که ویندوز رو P990 نصب کنن ( تو همین سایت هم اگه جستجو کنید یه چیزایی می بینید ) ولی برای اطمینان باید باز هم تحقیق کنیم. من رو یه سایت کره ای دیدم که داشت توضیح می داد و خیلی ها هم مشتاق این کار بودن ولی خوب من زیاد دستگیرم نشد ( آخه زبان کره ایم زیاد خوب نیست !!!)به هر حال باید دید که اگه حتی بتونیم این کار رو بکنیم باز هم میشه از امکانات گوشی استفاده کرد؟ یعنی اولا ارزش داره؟ ثانیا می شه مطمئن بود که گوشی باز هم گوشی می مونه یا فقط تبدیل می شه به PDA ؟
من با نظر تمام دوستان كه اعتقاد دارن كه ویندوز موبایل روی p990 نصب نمی شه موافقم
اگر کسی پوسته موبایل رو داره که خیلی ها می خوان گوشیشون متفاوت باشه لطف میکنه معرفی میکنه.
پردازنده p990 از نوع arm و با پردازنده گوشی های ppc فرق میکنه.
اگه كسي P990 رو ميخواد اينجوري كنه بگه . خودم درستش كردم.:46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم رو n73 این فلش رو ریختم و دقیقا وقتی اجرا میکنی منوی start داره و گزینه هاش هم عمل میکنن. اما این که نشد ویندوز موبایل... واسه اینکه مطمئن بشی یه برنامه ویندوز موبایل روی گوشی p990 که ادعا میکنه ویندوز موبایل روش هست نصب کن ببین نصب میشه.نقل قول:
اگر پوسته گوشی عکس بالا رو میخواین میتونید از اینجا دانلود کنید:نقل قول:
کد:http://www.phonez.co.nz/component/option,com_remository/Itemid,38/func,download/id,140/chk,b5de20f4cce306dbdaf445ead1dd8c98/no_html,1/fname,gdesk.0.11a.zip/