نه من كلا مي خوام بدونم چرا بايد GSKill و ناديده بگيريم براي يه سيستم حرفه اي ؟نقل قول:
Printable View
نه من كلا مي خوام بدونم چرا بايد GSKill و ناديده بگيريم براي يه سيستم حرفه اي ؟نقل قول:
در مورد Dual Core ....
Dual Core يعني دو هسته اي .. حالا هم Pentium D در واقع Dual Core هست هم Core 2 Duo /.
اين دو تا نسل پردازنده هستن و Dual Core معرف دو هسته اي بودن اونها /.
نه دیگه سوالت عوض شدنقل قول:
چون گفتی gskill رو با dominator مقایسه نکنم و براساس قیمت به بازده صحبت کنم منم می گم gskill نسبت قیمت به بازده اش خوبه و در اندازه ی dominator نیست
اي بابا ..
شما اونجا گفتي GSKill و دورشو خط بكش !
خب .. چرا ؟ مگه چي از OCZ و Corsair كمتر داره ..!؟
دقيقا باز سوالم همينه .. چرا براي اين سيستم حرفه اي داريد GSKill و ناديده مي گيريد ؟
سلامنقل قول:
آره بازم می گم
اگه فقط کیفیت رو در نظر بگیریم – به نظر من رم های GSkill (با گارانتی فونیران) ضعیف تر از ocz (گارانتی انفورماتیک گستر)و corsair است کیفیت این حافظه یه کم بگیر نگیر داره مثلBUFFALO ( گارانتی الماس آوران) تو بعضی مدل ها خیلی باکیفیته و تو بعضی مدل ها نه
اما من الان باکیفیت ترین رم رو corsair dominator میدونم که 2 گیگ باس 800 رو با تایمینگ 12-4-4-4 با گارانتی آسمان رایانه یا داما گستر میشه در حد 300 تا 350 خرید
بعد از اون هم به نظرم رم های سری gold یا platinum او سی زد از بعد کیفی واطمینان انتخاب دومه که 2 گیگ باس 800 چیزی نزدیک 190 تومانه
اما اگه بخوایم بازده/قیمت رو در نظر بگیریم اونوقت باز patriot انتخاب مناسب تریه چون به نظر من کیفیت ثابت و مطمئنی ارائه میده – چیپست این حافظه ها از شرکت pdp آمریکا تهیه می شه و ناسا هم مشتری ثابتشه جدیدا هم سایت tomshardware جزو بهترین اتخابها شناختش – گارانتی خوبی هم داره البته (ایمانتک ) که 1 گیگ باس 800 الان هست 65 تومان که خیلی خوبه
از این هم ارزونتر که کیفیت قابل قبولی داره PNY است که تولید کننده حرفه ای کارت های گرافیکی QUADRO است با گارانتی اهتمام و 1 گیگ باس 800 به قیمت 53 تومان
اما من رم های GEIL رو زیاد نمیپسندم اما چون ظاهرزیبایی دارن خیلی ها فکر میکنن چه رم تاپی است
GSKILL و SUPER TALENT (گارانتی صبا راهبر)و A-DATA (گارانتی سیم تک)همه رم های خوب و باکیفیتی هستند اما تو انتخاب مدل این رم ها باید دقت بیشتری کرد
و البته رم کانادایی ما شکین (گارانتی گلسان رایانه ) که از نظر کیفی درجه 1 محسوب میشه و قابلیت اورکلاک بالایی هم داره
CRUCIAL (گارانتی آسمان رایانه )هم رم با کیفیتی است قابلیت اورکلاک خوبی هم داره اما بعضی از سری هاش اصلا جالب نیستند.
رم های TRANSCEND (گارانتی امرتات) نسبت به قیمت کارایی خوبی دارند
اما به هر حال من هنوزم برترین شرکت تولید کننده رم تو دنیا رو CORSAIR میدونم که همیشه هم تو تولید پیشروی بقیه است
و بعد هم OCZ – چون تو خیلی از موارد این دو شرکت تو تولیداتشون مرتب تغییر و خلاقیت دارن
همیشه هم سریعترین حافظه دنیا از تولیدات این دو شرکته
دیگه خرید رم های KINGSTON خصوصا سری VALUE با دصد تقلبی بودن بالا و همینطور APACER که البته الان با گارانتی سازگار ارقام داره بهتر میشه یا حتی رم معمولی KINGMAX خیلی توجیه پذیر نیست .
برا انتخاب رم مناس با مادربوردتون باید دقت کنید الان اکثرتولید کننده های معتبر رم تو سایتسون بر اساس نوع مادربورد انتخابی شما رم مناسب و باس مناسب رو به شما میدن حتما از هماهنگی رم با مادربورد قبل از خرید اطمینان حاصل کنید
هماهنگ نبودن رم با مادربورد علاوه بر افت شدید بازده در بعضی موارد باعث ناپایداری سیستم و CRASH کردن اون میشه
البته بعد از اطمینان از این موضوع داشتن گارانتی معتبر خودش عامل مهمی است با توجه به اینکه رم ها معمولا گارانتی LIFETIME دارند.
الان هم قیمت رم حسابی افت کرده و فصل مناسب خریده چون زمزمه هایی مبنی بر افزایش قیمت تا چندی به گوش می رسه بهتره عجله کنید.
یا حق
ببینم این قیمتی که شما گفتید( 300 تومن) یک Dual Channel رم Corsair سری Dominator می شه که هر کدوم از رم ها 1GB هست ؟ درسته ؟ اونوقت 4گیگ کلی یعنی هر کدوم 2 گیگ چقدر می شه؟
با سلام
پیشاپیش عذرخواهی بنده را برای جسارت در محضر اساتید سخت افزار پذیرا باشید. بعد از مطالعه تمام پست ها ( 1 تا 55 ) تنها نکته مبهم و ضعف در نظر نداشتن UPS برای این سیستم بوده ، که در شرایط بحرانی منجر به آسیب های جدی و پرهزینه نشود. البته جناب Nine اشاره فرمودند :
ولی برای سیستم کاملا حرفه ای بکار بردن UPS معمولی کاملا اشتباه است.نقل قول:
نوشته شده توسط Nine
نقل قول:
نوشته شده توسط علیرضا
نه تنها برای این سیستم بلکه برای هر سیستم ( حتی در حدود 400 - 500 تومان !! ) هم به نوسانگیر ولتاژ نیازمندیم. زیرا با آسیب دیدن قطعات ( که به ترتیب پاور - مادر بورد و CPU آسیب خواهند دید ) هزینه ای برابر قیمت UPS مناسب و یا بیشتر از آن به دنبال خواهد داشت ( که این هزینه شامل گارانتی نیز نخواهد بود ! )نقل قول:
نوشته شده توسط علیرضا
برای جلوگیری از مشکلات احتمالی و نیز داشتن چند دقیقه ولتاژ پشتیبان برای خروج از برنامه ها و ذخیره تغییرات استفاده از UPS با توان حقیقی 10% بالاتر از مجموع توان حقیقی پاور سیستم و توان مصرفی مونیتور پیشنهاد می شود.
برای این سیستم 1000 وات حقیقی پاسخگو بوده و محصولات شرکت ماکلسان ( به نمایندگی آلجا) با داشتن مدار تثبیت ولتاژ مدت زمان 10 تا 40 دقیقه ( وابسته به مصرف لحظه ای سیستم ) بدون نیاز به باتری اضافه پشتیبانی خواهند کرد.
لینک مقاله ای برای آشنایی با UPS در امضای بنده موجود است ، لطفا مطالعه بفرمایید.
با تشکر
کاملا با نظر شما موافقمنقل قول:
علت عدم توجه به این امر کمبود اطلاعات اکثر ما هاست
حالا شما که در این زمینه اطلاعات دارید در این مورد بیشتر توضیح بدید - در مورد نحوهی انتخابش و مدلش
وهمچنین معرفی بهترین هاش به همراه قیمت هر کدومشون نوشته امضاتون باز نمیشه
ممنونم
من شماره آسمان رایانه رو بهتون دادم یه زنگ بزن دقیقشو بگیرنقل قول:
اگه دیدی دامینیتور خیلی گرون برات در میآد این رم رو بپرس XMS2 DDR2 6400C4
آره منظورم تو معرفی این بود
CORSAIR DDR2 DUAL CHANNEL 2GB (2*1 ) BUS 800 -6400 C4D-TIMING 4-4-4-12
فکر کنم نزدیک 600 برات درآدو سری XMS2 نزدیک 450
اینم رم های سازگار با مادربردت از کورسیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من جواب نگرفتم - من دليل مي خوام براي اينكه GSKill رم هاش كيفيت مناسبي نداره .
اين توضيحات منو قانع نمي كنه ( يعني توضيح شخصي و نمي دونم گارانتي و اين موارد قانع كننده نيست )
آخه 300 پول دادن به Dominator منطقيه خدايي ؟!!
سوال من هنوز بي جوابه ... كدوم سري GSKill و شما داشتي كه ميگي كيفيت مناسبي نداره ؟ اين حرف كه بگير نگير داره كجاش علميه ؟
بعدش هم شما دسته بندي كن .. داري به رمهاي Value گير مي دي يا كل سري ها رو داري مي بري زير سوال ؟
دليل ..