روش اول رو بیخیال شو! همون برنامه ای که من گذاشتم رو استفاده کن خیلی راحته! مثل تبدیل کردن Audio به MP3 میمونه! راحت تر! زیرنویس هم میتونی براش بزاری هر چندتا که دلت خواست! فقط برنامه رو دانلود و نصب کن! باقیش خیلی راحته خودت میفهمی...
روش اول رو بیخیال شو! همون برنامه ای که من گذاشتم رو استفاده کن خیلی راحته! مثل تبدیل کردن Audio به MP3 میمونه! راحت تر! زیرنویس هم میتونی براش بزاری هر چندتا که دلت خواست! فقط برنامه رو دانلود و نصب کن! باقیش خیلی راحته خودت میفهمی...
من که گفتم - روش و نرم افزار شما رو هم انجام دادم - بعد از 2 ساعت و اندی که 100% شد هیچ کاری نمی کرد و موقع بستن اخطار می داد که داره convert o burn می کنه - در حالی که 20 دقیقه هم صبر کردم
تازه خودت گفتی 15 روز اعتبار داره
می شه از AVS Video Convertor استفاده کنم؟
بله دوست من AVS تبدیل به DVD رو ساپورت میکنه میتونی تستش کنینقل قول:
آقا شرمنده - خیلی search کردم اما هیچ کجا اثری از این نرم افزار ندیدم
با سلامنقل قول:
منهم این مشکل را دارم واین آخرین ارور است
F:\Program Files\DVD2SVCD\DVDAuthor>"F:\Program Files\DVD2SVCD\DVDAuthor\spumux.exe" -m dvd -s 0 "P:\EXA_Dvix to DVD _ Subtiltle\EXA_Divx To DVD\ar1-1.xml" 0<"P:\EXA_Dvix to DVD _ Subtiltle\EXA_Divx To DVD\MPlex_Muxed_File00.mpg" 1>"P:\EXA_Dvix to DVD _ Subtiltle\EXA_Divx To DVD\MPlex_Muxed_File00-subbed.mpg"
The system cannot find the file specified.
به نظر شما مشکل کجاست همه چیز مرتب چیده شده فقط ساخت پوشه با قی است.
با تشکر
حالا 100 بار به این آقا امین بگو خودت یه آموزش درست حسابی و جامع و کامل بزن تا گره کار همه باز بشه. نمیکنه که نمیکنه. امین جون، جون من یه فکری بکن برامون دیگه! دمت گرم.
اول اينكه شما فقط اولين كاري كه ميكني فيلم رو به DVD تبديل كن نزن كه بعدش رايت بشه! درضمن اگر سيستمت پايينه موقع تبديل با سيستم كار نكن خيلي بهتره!نقل قول:
دوم اينكه من هر روز دارم با اين برنامه DivX به DVD تبديل مي كنم! بعدشم با NERO روي DVD ميزنم! به نظر من بهترين انتخاب براي رايت فيلم روي DVD برنامه Nero هستش!
سوم هم اين از سريال برنامه ConvertXtoDVD:
ZZ3LW-WRV6G-UAEVV-F3LWZ-54KCE-T
اينم سريال برنامه Copy to DVD:
FX2M4-ACRKR-U5AJ6-LZL58-PJ8KV-2
نقل قول:
شرمنده , من متوجه نشدم , این سریال کدوم برنامه است؟شما قرار بود سریال Total Video رو بدید....:5:
سريال برنامه هايي كه معرفي كردم رو گذاشتم!نقل قول:
سلامنقل قول:
عزیزم
من واسه کاری که انجام ندادم که نمیتونم تاپیک آموزشی بزنم
چی بگم خب ؟!
:31: