کسـی میدونـه Take That یعنـی چـی ؟
خیلـی فکـ کردم :دی
Printable View
کسـی میدونـه Take That یعنـی چـی ؟
خیلـی فکـ کردم :دی
یعنی اونو بگیر :دی
slip knot یعنی چی ؟
یه نوع گره که به راحتی میشه بازش کردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
slipknot
یه چیز جالب درباره متال اوملوت
metal umlautیا röck döts
بگم...اگه دقت کرده باشید اسامی برخی از گروههای متال مثل :
Mötley Crüe، Motörheadیا Queensrÿche
یه علامت دو نقطه مانندی بالای برخی حروفشون دارند. به این علامت که گذاشتنش در اسامی برخی گروه های هارد راک و متال مد شد میگویند متال اوملوت یا راک داتس(اوملوت در زبان آلمانی مترادف با همون Trema ی در زبان انگلیسی یعنی همون علامت دو نقطه ای که بالای حروف میگذارند است)...این علامت یه جور عرض ارادت به فرهنگهای کشور های اروپای غربی مثل وایکینگ ها و قوم توتونها هستش و شاید یه جور تاکید بر سر سختی و قدرت این گروه ها باشه...برخی هم میگویند که کاربرد این علامت در اسامی این گروه ها نشان دهنده وحشت گوتیک یا Gothic Horror هستش...اما نکته ای که برخی رو ممکنه به اشتباه بیندازه اینه که کاربرد این علامت اغلب نشان دهنده ارتباط قومیتی اعضا یا فرد پایه گذار گروه و حتی محل فعالیت آنها با کشور های اروپای غربی نیست بلکه بیشتر همون جنبه عرض ارادت و تزئینی بودن و یا القای همون حس سرسختی و گاتیک بودن در کاربردش مد نظره.هیچ تاثیری هم در تلفظ نام گروه ها ندارند هر چند که کاربرد اصلی این علامت در زبان آلمانی ایجاد تغییر در تلفظ حروف صدادار هستش اما اینجا صرفا کاربرد تزئینی داره،به عنوان مثال هیچ کدوم از 3 گروهی که بالا اسمشون اومده مربوط به اروپای غربی نیستند.موتورهد که انگلیسیه و ماتلی کرو و کویینز رایش هم آمریکایی هستند
یک بار هم یکی از دوستان همین مطلب رو گذاشته بود. من اون موقع به شدت بیحال بودم.
این مطلب درسته ولی آخرش تلفظ اسم ها رو اشتباه نوشتید.
کوئینز رایک ( و هیچ ربطی هم به رایش و آلمان و هیتلر و ... نداره. اونطوری که اون یکی دوستمون نوشتن).
تا اونجایی که من شنیدم و توی فیلم های سینمایی دیدم همون موتلی کرو گفته میبشه.
روی موتور هد بحث زیادی ندارم اما بار ها در مصاحبه ها و ... گروه های دیگه دیدم که "ر" رو تلفظ نمیکنن. و میگن موتُ هد. بازیکن فوتبال رومانیایی یادتونه؟ آدریان موتو؟ مثل همون. موتو هد. یه چیزی تو مایه هایِ Mouto head.
البته اینکه ر رو تلفظ نمی کنن احتمالا برمیگرده به لهجه بریتیش...نقل قول:
فلسفه اسم گروه system of down چيه