ایول به دی جی ممل . :8:
بالاخره یه ریویو فارسی از گوشی ما تو این انجمن پیدا شد.:8:
البته من تشکر می کنم و می خوام یه نقد از مطالب بالا را بنویسم.
موارد زیر کاملا رد می شه .:19:
نقل قول:
خصوصیت اصلی و بارز این گوشی قابلیت اول یعنی وجود برنامه های تمرینات و حرکات ورزشی می باشد و خیلی نباید روی مقاوم بودن قاب گوشی حساب باز نمود.
کاملا اشتباهه . من خودم گوشیمو از زیر ماشین رد کردم . هیجچیش نشده . 20 تا پله افتاده پایین خش هم برنداشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این 5500 قابش فابریک نیست .قاب فابریک دارای نوار زرد رنگ کلفت و خوش رنگ هست . آبرو 5500 رو برده. این همه عکس خوشکل.همچنین قسمت فلزی کلید های 4 جهتی قاب فابریک کلفت تر و براق تر از ابن عکس هستند.به عکس زیر نگاه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
طرفداران رنگ مشکی این گوشی افرادی حدودا 25 تا 40 ساله می باشند، باید اشاره نمود که این گوشی بیشتر مختص آقایان می باشد.
تعیین تکلیف کرده آقا . من خودم 18 سالمه و مشکی شو دارم.
نقل قول:
حفاظت می شود که بعد از چند بار باز وبسته کردن حالت خود را از دست می دهد و متأسفانه نمی توان آنرا برای همیشه از قاب گوشی ( به قاب پشتی گوشی متصل می باشد ) جدا نمود.
غلط کرده هر کی اینو گفته. من الان 5-6 ماهه این گوشی رو دارم . روزی 2-3 بار هم کابل usb شو بهش وصل می کنم و همچین چیزی ندیدم.
نقل قول:
کلید 4 طرفۀ گوشی از لحاظ اندازه کوچک می باشد، که این قضیه در نوع خود کمی مشکل ساز خواهد شد. این قضیه مخصوصا هنگامی که بخواهید دکمۀ OK را (که در میان کلید های 4 طرفه واقع شده) فشار دهید، نمود پیدا می کند و برای فشار دادن شاید مجبور شوید ناخن خود را بلند نگاه دارید.
من که مشکلی نداشتم . ولی فکر نکنم با ناخن بشه اون دگمه ها رو فشار داد.
نقل قول:
با نگاه کردن به صفحه کلید گوشی حتما پیش خود فکر خواهید کرد، دکمۀ مداد (Pencil) از این گوشی حذف شده است ولی خیر این طور نیست، طراحان به دلیل کمبود جا بر روی صفحه کلید، این دکمه را به قسمت کناری سمت راست گوشی (کمی پایینتر از جایی که باید باشد) منتقل کرده اند که متأسفانه کار با آن راحت نمی باشد و باید از دست دیگرتان برای کار با این دکمه استفاده نمایید.
تا حالا کسی تونسته با یه دست دو تا دکمه رو بزنه . هر کسی بخواد با این دگمه کار کنه حتما باید با دو دست کار کنه و چون این دگمه در کنار گوشی واقع شده کار باهاش خیلی بهتر شده . تونی که اینو نوشته خودش نوکیا نداشته.
نقل قول:
به خاطر رزولوشن نسبتا کم این صفحه نمایشگر تنها در منو قادر به دیدن و آیتم (3×3) می باشید و برای دیدن بقیّه آیتم ها مجبورید در منوها حرکت (scrolling) نمایید، در ضمن آیکن ها از کیفیت بسیار مناسبی برخوردار می باشند.
تایید می شه . ولی گوشی هایی نظیر m600 هم با وجود رزولوشن بالا هم دارای 9 آیکون در منو هستند.
نقل قول:
البته کاربرانی که زیاد با گوشی خود کلنجار نمی روند گوشی آنها هر دو روز یکبار نیاز به شارژ مجدد خواهد داشت اما اکثر کاربران (که در روز از گوشی استفادۀ مداوم می کنند) می بایست روزی یکبار گوشی خود را شارژ نمایند.
من معمولا 2 روز یه بار شارژ می کنم اگه ریاد دستش نذارم 3-4 روز یه بار.
اونی که اینو نوشته اطلاعی در مورد باطری گوشی نداشته و نمی دونسته باطری نو بعد از بک ماه استفاده کار آرایی خودشو نشون می ده .
نقل قول:
پلت فرم این گوشی بر مبنای پلت فرم معمول گوشی های هوشمند(Smart phones) نوکیا می باشد و فرکانس عملیاتی پردازشگر (CPU) گوشی 220 مگا هرتز می باشد و میزان حافظۀ RAM دستگاه برای اجرای برنامه ها 32 مگا بایت بوده و 10 مگا بایت دیگر حافظه نیز در اختیار کاربر می باشد.
وقتی گوشی روشن می شه 18 مگابایت حافظه خالی داره و بعد از چند روز استفاده به 12-13 می رسه بعد از یک هفته به 10-11 می رسه.
نقل قول:
مطمئنا از این کارایی گوشی که قرار است دربارۀ آن صحبت شود، شگفت زده خواهید شد و این کارایی جالب از این قرار است که می توانید برخی برنامه ها را از طریق ضربه زدن آهسته (Tapping) به صفحه نمایشگر گوشی کنترل نمایید.
به طور مثال هنگامی که مشغول گوش کردن به موسیقی می باشید دو بار ضربه زدن به صفحه نمایشگر باعث می شود تا بخش موسیقی متوقف شود(pause) و همین کار مجدا باعث پخش (play) آهنگ می شود و یا وقتی که SMS دریافت می کنید با ضربه زدن به صفحه نمایشگر می توانید متن پیغام را مشاهده نمایید.
همچنین اگر هنگام پخش موسیقی بسمت راست و یا چپ صفحه نمایشگر ضربه بزنید، به ترتیب می توانید یک آهنگ به جلو و یا عقب بروید، همچنین این قابلیت در قسمت ورزشی گوشی نیز کاربرد هایی دارد.
همانطور که متوجه شده اید، این قابلیت ویژه بسیار جالب و در عین حال کارآمد می باشد خصوصا هنگام ورزش که کاربر دقت کافی برای متمرکز کردن حواس خود ندارد و یا هنگام پخش موسیقی که می توان بدون نگاه کردن به صفحه نمایشگر از این کارایی ویژه استفاده نمود.
با این که خودم 5500 دارم ولی وقتی این خوندم به خودم گفتم کف می کنیم.
نقل قول:
در یکی از بازیهایی که بر روی گوشی از پیش نصب شده است و «Groovelab» نام دارد نیز باید با استفاده از قابلیت ضربه زدن به صفحه نمایشگر بازی را پیش برد که بسیار هیجان انگیز و سرگرم کننده می باشد.
اخه یکی نیست بگه تو که بازی نکردی چرا نظر میدی ؟
این بازی با کج کردن گوشی به طرفین کار میکنه نه ضربه زدن به گوشیه .
طرف تو کف tappingش بوده.
نقل قول:
کیفیت فیلم برداری گوشی 5500 در حد معمول می باشد و رزولوشن های موجود برای فیلمبرداری (96× 128)×(144× 176)×(288×352) پیکسل می باشند.
مورد قرمز رنگ صحیح نمی باشد.
نقل قول:
حال آن که افراد دیگر نیز از این گوشی راضی خواهند بود. بخش موسیقیایی گوشی خیلی قابل تکیه نمی باشد، ولی به هر حال کاربران نیمه حرفه ای مشکلی با آن نخواهند داشت.
هیچ فرقی بین بخش موسیقی این گوشی با ان 73 نمی باشد. تازه این گوشی تنظیمات صدای کاملتری دارد.
در کل بد نبود مخصوصا در قسمت توضیح حالب اسپورت خیلی جالب یده بود.:8:
باز هم تشکر.:31::20::5::46::10::8::11::31: