-
چیشده همه دارن جادوگر میشن :mrgreen:
همن طور که قبلا گفته بودم 2 تا چاکرای فرعی روی چشم ها قرار داره که در علوم متا فیزیک برای نفوذ در افراد استفاده میشه
هر فرد موقع نگاه کردن از این چاکرا ها انرژِ به ناحیه ای که نگاه میکنه میفرسته که بستگی به انرژی شخص همین طور احساس شخص مثل ترس عشق تنفر و یا ... داره
کسانی هم که چاکرای 6 فعالی دارند میتونند این انرژی و احساس کنند که البته اکثر اوقات وقتی این نیرو احساس میکنند که حواسشون نیست
افرادی که توی کار متافیزیک خبره هستند با پرورش چاکراهای چشم ها میتونند که روی افراد تاثیر بذارند و حتی فکر اون هارو کنترل کنند
شاید شنیده باشید ویا حتی کسانیو دیده باشید که چنان نگاه سنگینی دارند که نمیشه زیاد توی چشم اون ها نگاه کرد من شنیدم افراد توی چشم پیامبر و امامان هم نمیتونستند زیاد نگاه کنند
گذشته از نیروی نگاه ما ارتباط انرژیتیکی زیادی با افراد اطرافمون داریم وقتی کسی از کسی متنفر هست و داره به اون پرخاش میکنه و فحش میده داره از طرف هاله های خودش انرژی های آزار دهنده ای به ترف مقابل پرتاب میکنه
یا حتی مقتی به کسی توجه میکنید دارید به اون انرژی مثبت میدید برای همین هاله افرادی که در حال سخنرانی جذاب هستند بسیار پرنور میشه و به راحتی قابل دیدن هست
وقتی بیمار میشید هاله اون قسمت به رنگ قهوه ای در میاد
وقتی حواستون به جای دیگه هست هاله شما در قسمت سر کش میاره وقتی عصبانی میشید یا هر احساس شدیدی پیدا میکنید بسته به نوع اون احساس رنگ هاله شما تغییر میکنه
وقتی در جایی احساس نا امنی میکنید هاله شما جمع میشه و حالت سپر به خودش میگیره
وقتی کسی عصبانی میشه سطح ارتعاشات هاله اون نسبت به شخصی که از اون عصبانی هست پایین میاد برای همین سعی میکنه با پرخاش و فحش طرف رو مجبور به عصبانی شدن بکنه تا اون هم ارتعاشاتش پایین بیاد و با خودش هم ارتعاش بشه ولی اگر شخص مقابل عصبانی نشه بالا خره شخص عصبانی مجبور میشه برای اینکه هم ارتعاش شخص بشه ارتعاشات خودشو با لا ببره یعنی مجبور میشه خشم خودشو کنترل کنه
دلیل اینکه بعضی از افراد همیشه میخواهند بقیه افراد تحقیر کنند هم همین پایین بودن دائمی فرکانس اون ها هست
------------------------------------------------
EhsanHF جان شما که دنبال کتاب هستی حتما کتاب
( هاله درمانی با دست های شفا بخش نوشته بارباراان برنن ) بخر و مطالعه کن کتاب بسیار خوبی هست برای اشنایی با چاکرا ها و هاله ها همین طور نویسنده کتاب عکس های زیادی از هاله افراد در حالت های مختلف کشیده همین طور با توضیح رنگ هاچون هاله همه افراد یک رنگ نیست و بستگی به شخصیت اون ها داره و خیلی چیز های جالب دیگه حتما بخون
-------------------------------------------------
Iranian_sports جان اگر خونده بودی نمیپرسیدی چون من قبلا گفتم که احضار روح و جن حرام هست و به دلیل انرژی سنگین شدیدی که این کار داره نتنها در چنین جلساتی شرکت نکنند که حتی از میز مخصوص این کار و حتی اتاقی این کارو کردن استفاده نکنند
( حالا نه اینکه پاتونم اون جا نذارید ولی اصلا نذارید که توی اتاق شخصی شما که اونجا میخوابید این کار انجام بشه )
-
خوبه از 12 هزار نفر فقط 2 نفر پاشدن ميگن ما يك چيزيمونه!
اگر يك نفره ديگه بياد چي ميشه!!!! :lol:
من اين گرما را فقط در ناحيه پشت احساس ميكنم
از سر تا كمر!(از زیر سر تا بالای کمر)
Iranian_Sports جان اگر این طور باشد که اون وقت خیلی میترسم!
یعنی 24 ساعته دارن زاغ سیامو چوب میزنن!!!!
-
علیرضا جان . جون من مواظب خودت باش ! شاید کار استکبار جهانی باشه که میخواد ... ! :mrgreen: :wink:
-
مطالب جالب بود ولي بي تارف بعضيهاش سر آدم رو ميگيره وبايد بيشتر روش تفكر كرد .
اميدوارم موفق باشي هميشه دوست من. :arrow:
-
Gilopa جان منظورتو درست نفهمیدم
مثلا چه چیز هایی :?:
-
سلام . اميدوارم حال همگي خوب باشه
از نويسنده اين تاپيك ممنونم
من ديروز كل اين تاپيك رو خوندم و خوشم اومد
البته ديدم يك جاهايي بعضي از افراد نظرات نااميد كننده اي داده بودن (كه مهم هم نيست)
اگه اعتقاد نداري اگه خرافات ميدوني اگه خوشت نميآد اگه وقت نداري خب نياااااا توي اين تاپيك . وقتي اين تاپيك عنوان داره و مشخصه در مورد چي ميخواد صحبت كنه واسه چي ميِآي ؟؟ خب بگذريم
من از نويسنده ميخوام هر وقت كه فرصت كرد در مورد كونداليني صحبت كنه . خلاصه نه . بلكه مفصل
چون خودم يك چيزايي ميدونم
ممنووووووووووون
-
mstnet جان ممنونم ولی من گفتم تا کسی فعالیتی از خودش نشون نده من هم دیگه چیزی نمینویسم روی حرفم هم هستم
اگر میخواهید ادامه بدم شما لطف کن هرچی از کندلینی بلدی بنویس اگر من چیز بیشتری بلد بودم به اون اضافه میکنم
تا هم بقیه از مطالب شما استفاده کنند هم به من کمکی شده باشه و فقط من توی این تاپیک اموزش ندم و هم اینکه اگر مطلبی مینویسم برای شما تکراری نباشه و تا جایی ممکن اگر چیز بیشتری بلد باشم به اون اضافه میکنم
البته من هنوز می خواستم مطالب بیشتری بنویسم ولی وقتی دیدم کسانی که به این تاپیک میان این مطالب چندان مهم نیست و برای یاد گیری بیشتر هیچ تلاشی نمیکنند تصمیم گرفتم همون چند مطلب اخر هم که گفته بودم برای راه انداختن بچه ها هست ننویسم :wink:
-
بازم سلام
اينكه كونداليني واسه من جالبه به اين علته كه بعضي اوقات با تمركز ميتونم اين انرژي رو آزاد كنم . واسه آزاد كردنش هم نه كتاب خونده بودم نه اينكه كلاس رفته بودم و نه چيز ديگه.
بعدا كه از يكي پرسيدم گفت كه اين انرژي اسمش كوندالينيه
و كار هر كسي هم نيست و تو هم بعيده اين كار رو بتوني انجام بدي .
انگار اگه كسي بگه كه من اين كار رو انجام ميدم بهش جايزه نوبل ميدن . كه حالا من بخوام دروغ بگم كه اين كاره ام.
ولي به هر حال خودم رفتم يك خورده مطالعه كردم . بيشترشون شبيه هم نوشته بودن كه كونداليني نيرويي است كه همچون ماري خفته در چاكراي اول چنبره زده است و به وسيله تمركز و يوگا و ..... اين انرژي آزاد ميشه و از چاكراي اول شروع به بالا آمدن ميكنه و با گذشتن از هر چاكرايي اون چاكرا باز ميشه . تا به چاكراي تاج ميرسه
ولي اين اطلاعات واسه من كافي نيست .اگه ميتوني مطالب بيشتري بيان كني ازت ممنون ميشم
-
Mstnet جان خیلی خوشحال شدم که کسی در این مورد اطلا عاتی داره و میتونه توی این تاپیک مقاله بده ولی به نظر میاد شما هم علاقه ای به نوشتن نداری
اشکالی نداره من خودم مینویسم
البته این خیلی موضوع عجیبی هست که شما میگید میتونی اونو فعال کنی تازه اون هم به صورتی که احساس کنی
از تو می خوام که حتما بنویسی که چه جوری این کارو میکنی و چه احساسی داری و خلاصه کاملا توضیح بدی
اگر واقعا درست بگی و بتونی این نیرو فعال کنی یکی از مخلوقات عجیب خدایی قدر خودتو بدون
----------------------------
نیروی کندلینی یا مار های اتشین:
این نیرو در چاکرای یک به صورت غیر فعال قرار داره ( مار های خفته ) و در صورتی که فعال بشه شروع به بالا اومدن از لوله های روانی میکنه ( همون طور که قبلا گفتم سوشومنا- ایدا – پینگالا )
و در مسیر خودش به هر چاکرایی که برسه اونو فعال میکنه البته به اندازه ای که فعال شده
این نیرو خیلی قدرت مند هست و شوخی بردار نیست چون در صورتی که در اثر یک عامل مثلا یک شوک بسیار ناگوار یا استفاده از روش های غلط- فعال بشه یعنی مار های خفته مسیر خودشونو در لوله های روانی جا به جا برن صدمات جبران ناپذیری به شخص وارد میشه و شخص یک قاتل و جانی خطرناک میشه
حتی در صورتی که این نیرو به صورت درست فعال بشه و نیروی خیلی زیادی ازاد کنه باز هم خطرناک هست چون این نیرو خیلی قدرتمند هست مثل اسمش مار های اتشین
وقتی این نیرو به چاکرا ها برسه چون چاکرای افراد عادی بسیار ضعیف هست و به این نیروی عظیم عادت نداره اصطلاحا چاکراها میسوزند مثل اینکه شما به یک سیم برق باریک چند هزار ولت برق وصل کنید
حتی اگر هم برای چاکرا های شما مشکلی پیش نیاد باز هم میتونه خطرناک باشه فرض کنید شما دارید رانندگی میکنید حالا این نیرو که داشته بالا میاومده به چاکرای 2 شما برسه در این لحضه چاکرای 2 به صورت غیر قابل کنترلی فعال میشه و روح شما از تنتون خارج میشه و با سرعت بسیار بسیار زیادی شروع به پرواز میکنه در این لحضه شما غش میکنید و ماشینتون هم تصادف میکنه
همین طور تا چاکرا های بالا تر
هدف نهایی این هست که این نیرو به اخرین چاکرا یعنی چاکرای 7 برسه و اونو که مظهر عشق مطلق به خداست فعال کنه
برای رسیدن به این مرحله این نیرو باید از همه چاکراهای پایین رد شده باشه و اون هارو به درستی فعال کرده باشه به عبارت دیگه برای فعال سازی چاکرای 7 ( مرحله 7 عرفان ) باید تمامی دروس مربوط به مراحل پایین ترو به درستی یاد گرفته باشید یعنی تا زمانی که تمامی ناپاکی ها و عیوب در همه زمینه ها در شما از بین نرفته باشه ( که منجر به عدم تعادل در چاکرای مربوطه میشه ) نمیتونید چاکرای 7 به صورت 100% فعال کنید
تمام مکاتبی که دوری از دنیا یا کنار گذاشتن دنیا یا چنین چیز هایی مثلا کنار گذاشتن نیروی جنسی برای رسیدن به خدارو تبلیغ میکنند در اشتباه هستند
همه تمایلات بشری باید به صورت صحیح هدایت بشن تا بشه به خدا رسید
3 جور عشق وجود داره اول عشق جنسی مربوط به چاکرای اول و دوم
دوم عشق بشری و فرا خود مربوط به چاکرای قلب ( 4 )
سوم عشق به خدا مربوط به چاکرای 7
خوب بودن و فعالیت چاکرا ها به هم وابسته هستند یعنی اگر کسی خصلت خوبی داشته باشه ( هر خصلت مربوط به یکی از چاکرا هاست ) چاکرای مربوط به اون به همون اندازه فعال میشه و اگر چاکرای به درستی فعال بشه فرد خصلت های خوب مربوط به اون چاکرا بدست میاره
فعال سازی نیروی کندلینی :
برای فعال سازی اون راه های زیادی در متافیزیک و عرفان هست
روش های متافیزیکی بیشتر مرتبط با چاکرای 6 هستند تا با استفاده از چاکرای 6 این نیرو فعال کنند که موفقیت در این زمینه بستگی به فعالیت چاکرای 6 و استعداد در این زمینه داره
این روش ها در افراد عادی به دلیل فعالیت کم چاکرای 6 هیچ تاثیری نداره روی افراد بسیار کمی هم که تاثیر داره چون امکان داره این نیرو به صورت غیر قابل کنترل فعال بشه توصیه نمیشه من هم اموزش نمیدم ولی در بعضی از کتاب ها اموزش هایی هست که اگر علا قه داشتید میتونید بخونید
حالا قبل از روشی که می خواهم بگم باید به نکاتی اشاره کنم
زمین همون طور که قطب مغناطیسی داره قطب انرژیتیکی هم داره که با هم مطابق نیستند
این قطب انرژی روی کعبه قرار داره
بهترین روش بیخطر هم برای فعال سازی انرژی کندلینی همسو کردن لوله های روانی مخصوصا سوشومنا با جهت این قطب انرژی هست و بهترین روش همسو کردن هم سجده هست
وقتی سجده میکنید سوشومنا با امتداد انرژی ها هم خط میشه و جریان انرژی در اون برقرار میشه
وقتی سجده میکنید پیشونی یعنی همون چاکرای 6 روی خاک میذارید ( همون طور که قبلا گفتم خاک از بهترین اجسام برای گرفتن انرژی مسموم هست ) و همین طور 7 قسمت از بدن در مطابقت 7 چاکرا روی زمین قرار میگیرند
اگر میخاهید تمرین سجده طولانی انجام بدید وضو رو هم فراموش نکنید
اگر هم میخواهید روی پیشونیتون هم رد محر نیفته میتونید از اجسام نرم و پارچه هایی که سجده بر اون ها صحیح هست استفاده کنید
باید در زمان سجده تمرکز داشته باشید
برای این کار میتونید ازذکر استفاده کنید یا اینکه به صدای قلب یا تنفستون گوش بدید
روش هایی هم هست که جادوگر ها از اون استفاده میکنند
مثلا داخل کردن بعضی از اذکار به داخل مقعد یا تبدیل کردن اسپرم به انرژی و بالا کشیدن این انرژی از داخل لوله های روانی
این کارها در اصل فعال سازی کندلینی نیست بلکه شبیه سازی اون هست و عواقب دردناک زیادی داره و بعدا شخص استفاده کننده دچار جنون و بیماری میشه
-
سلام و روز بخير Holysooshiant .
ممنون به خاطر توضيحاتي كه در مورد كونداليني دادي .
راستش من يادمه دفعات اولي كه ميتونستم اين نيرو رو احساس كنم از ترس تمركزم را به هم ميزدم و پا ميشدم ميرفتم سراغ يك كار ديگه . يعني فكر ميكردم كه يك اتفاقي ميافته اگه بخوام ادامه بدم ولي بعدا ديدم كه اينطور نيست و چند دقيقه اي اين حالت بيشتر طول نميكشه و بعدش همه چيز مثل قبل ميشه
ولي هميشه به اين فكر ميكردم كه آيا اين نيرو صرفا براي بازكردن چاكراهاست يا اينكه خود اين نيرو رو هم ميشه تحت كنترل گرفت ؟؟؟ شما چي فكر ميكنيد ؟؟