نقل قول:
شما لطف كن گوشيو پس بيار يه 1100برات در نظر گرفتم حتما كار ميده:27:
Printable View
نقل قول:
شما لطف كن گوشيو پس بيار يه 1100برات در نظر گرفتم حتما كار ميده:27:
گفتی منم نوکیایی شدم آخه واقعآ نمی تونم از فکر E90 بیام بیرون واقعآ به خاطر امکاناتی که داره می خوام این گوشی رو بگیرم آدم باید منطقی باشه جنس خوب حالا مال هر شرکتی باشه خوبه و آدم باید استفاده کنه در ضمن گوشی قبلی خودم هم سونی اریکسون بود گوشی قبلیش نوکیا بود آره اینطوریاست عزیز
آفرين به شما كه منطقي هستي :46:نقل قول:
از طرحش خوشت مياد يكم صفحه نمايش و شكل كلي گوشي تو ذوق نمي زنه؟
صفحه نمایشش که 16 میلیون رنگه هم صفحه داخلیش هم خارجیش ولی فکر کنم منظور تو چیزه دیگه ایی باشه که اگه شد بگو ولی من کلآ از این نو تریپ گوشی ها خوشم میاد من چون باگوشی خیلی کار میکنم باید یه گوشی مقاوم بگیرم و گوشی ظریف به درد من نمی خوره ولی واقعآ تو فکر این گوشی ام و ذهنمو مشغول کرده.
درسته آدم باید منطقی باشه دلیلی نداره آدم از یه چیز همیشه تعریف کنه من خودم چند ماهه پیش یکی از طرفدارهای بی چون و چرای سونی اریکسون بودم ولی نوکیا چند سری واقعآ گوشی های خوبی داد و در حال حاظرم فکر میکنم نوکیل خیلی جلو زده باشه از سونی اریکسون. حالا به بعضی ها بر نخوره اسم مدل هارو میگم چون تو این سایت بعضی ها سهام دار سونی اریکسونن!!!!!!!!!!
مثل N80 , N73 , N93 , N93i , E90 , N77,N95 ,N91....... میدونم گوشی های دیگه هم هست که اگه شما بگی فکر کنم بهتر باشه
دوست عزيز درسته كه صفحه 16 ميليون رنگ داره ولي من به شخصه از صفحه هايي كه طول و عرض متناسبي نداره خوشم نمياد مي بيني كه صفحه داخليش چقدر كشيده است و اين گوشي يه چيزي تو مايه هاي 9500 است اگر اشتباه نكنم البته من مثل شما به اين گوشي دقت نكرده ام ولي خوب هر كس سليقه اي دارهنقل قول:
مثلا من ايميت جمين و ان95 رو از لحاظ صفحه نمايش مي پسندم البته صفحه ان 95 شاهكاره در مقابل جمين:46: مي خوام بگم از اين تريپ صفحه ها خوشم مياد ضمنا گوشي تا شو هم طرفداراي خودشو داره:11:
حالا كه n95 نشد حداقلش يه n93i يهn91,8gigهم باشه راضي هستيم!نقل قول:
1100تون بلوتوث داره!؟:46: :46: :46:
به نظر من صبر داشته باش زمزمه هايي به گوش مي رسه كه قراره يه سري از گوشيهاي جديد رجيستر بشهنقل قول:
:27:
خوب همتون گرفتین من بی کلاه موندم.قربون دستت یه آی مت jasjar هم واسه من بده برم کار دارم .
متاسفانه فقط نوكيا داريم!:21:نقل قول:
خوب پس چي بدم خدمتون؟:46:
با اجازه اقا ايمان من الان پشت دخلم!!!:27:
آره حرفتو قبول دارم ان 95 صفحه واقعآ خدایی داره و به جرات می تونم بگم گوشی شاهکاری هستش خود منم اگه ای 90 برام جور نشه و قیمت ان 95 تا 650 بشه حتمآ ان 95 میگیرم ببینم خدا چی می خواد و ای 90 کی میاد تو بازار قبلآ که قرار بود 6ماهه اول 2007 بیادنقل قول: