نوشته شده توسط Mohammad_666
سلام خدمت دوستان عزیز ..... دوستان من به یک مشکلی برخوردم که میخواستم از شما کمک بخواهم و آن هم این است که من بازی بتلفیلد 2 را گرفته ام و بعد از نصب هنگامی که بر روی آیکون بازی کلیک میکنم پس از معرفی شرکت سازنده و نشان دادن دمو بازی از بازی خارج شده و پیغام خطایی از سوی کارت گرافیک مینویسد و در پیغام از چيزي به اسم VPU Recover صحبت ميكند در ضمن من وقتی درایوری را که در داخل سیدی کارت گرافیک است را نصب میکنم اصلا نه دمو نشان میدهد ونه چیز دیگر و سریع از بازی می پره بیرون اما وقتی درایوری راکه از سایتی دیگر قبلا گرفته بودم و آن زمان مخصوص بهتر اجرا کردن دوم 3 بود را نصب میکنم در داخل بازی میرود و پس از نشان دادن دمو این پیغام را میدهد اون وقت هم که فارکرای اومده بود با این درایور مشکل داشت و همش وسط بازی گیر میکرد اما وقتی درایور دوم 3 را ریختم مشکل حل شد.و آيا كسي هست كه با اين كارت گرافيك اين بازي را اجرا كرده باشد اگر كرده توضيح كاملي دهد و توضيح بده اين پيغام مربوط به چي است خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخيلي ممنون ميشم كمك كنيد.از ديروز تابه حالا اعصاب من را خورد كرده اين بازي
اگر ميشه به من پيغام خصوصي بزنيد خواهش ميكنم