-
سلام دوستان.
k1 رو میشه فارسی کرد. باید فارسی سازش رو با استفاده از برنامه rsdlite رو گوشیتون فلش کنید.
صداش رو هم میشه زیاد کرد. ولی متاسفانه به دلیل سرعت بسیار بسیار بسیار..... پاینم فعلا نتونستم براوتون آپ کنم. اگه تونستم فردا پس فردا واستون می فرستم. :40: :11:
-
مرسی.لطف می کنی.آقا ناصر فایلی که واسه افزایش صدا گذاشته بودی رو گرفتم.هنوز امتحان نکردم.اما بازم ممنون.:20:
-
ناصر جان قرار بود فارسی ساز k1 رو واسه ما آپ کنی.یادت رفت؟:13:
-
ببخشید دوست عزیزم. آره یادم رفته بود. چون به اینجا خیلی کم سر میزنم فقط به پست های جدید نگاه میندازم عین همین پستی که شما زدید. سرعت کم اینترنت پدر آدم رو درمیاره. فایل رو براتون آپ کردم میتونید از لینک زیر بگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته برای دسترسی بهتر و سریع تر یه تاپیک جداگانه هم تو همین انجمن ایجاد میکنم.
-
از اینکه جواب دادی ممنون.
راستش k1 گوشیه خودم نیست.یه مدت طول میکشه تا امتحانش کنم.اگه به مشکل برخوردم ممنون میشم کمک کنی.:11:
-
سلام......!
دوست عزیز هر وقت مشکلی داشتی اینجا من و بقیه دوستان مثل اقا ناصر گل در خدمتیم.....!
-
با سلام خدمت دوستان
به تازگی یک گوشی K1 خریدم و داشتم از گوشی دیگری بولوتوث میگرفتم که یک دفعه خاموش شد و هر کاری کردم روشن نشد لطفا کمکم کنید ممنونم.؟
-
چک کردین ببینین باتریتون شارژ داره یا نه؟ اگه مشکل شارژ نداشته باشید و باز هم گوشیتون روشن نمیشه باید گوشیتون رو فلش بزنید.
-
با سلام
گوشی من باتریش خراب شده الان هر باتری رو که امتحان می کنم میگه باتری نامعتبر
لطفا راهنماییم کنین