-
[PHP]-----------------------------------------------------------------------------------[/PHP] :question: سلام به نظر من قوي ترين نرم افزار طراحي وب dreamweaver است كه ابزار قدرتمندي براي اين كار دارد
شما همچنين مي تونيد بانك اطلاعاتي داشته باشيد و يك سايت پويا طراحي كنيد همچنين ابزار ويرايش بيشتر زبانهاي
برنامه نويسي وب روز دنيا را نيز دارد.
-
يك طراح حرفه اي هميشه با نوت پد كار ميكنه ...
-
بله درسته اما مثل اين ميمونه كه شما براي نوشتن مقاله كه مصور هم هست از notepad استفاده كني.
-
آقا چه سوت و كوره اينجا . با با يه حالي به اين تاپيك بدين داره از دست ميره. برنامه sothink swf decompiler 2005 تقريبا جديد . بد نيست واسه سرقت از سورس فايل ها
-
سلام
من ميخواستم يكي از كاملترين آموزش هاي طراحي وب رو بفرستم امانميدونم چه جوري من رو راهنمايي بكنيد
-
سلام دوست عزيز و جديد. حال چطوره. آموزشت در چه زمينه اي هستش. بايد يه جا آپلودش كني مثل persiangig.com . اگه اكانتشو نداري بگو ئاست دعوتنامه بفرستم. يا جاهاي ديگه مثل ripway يا megauploads و از اين جو رجاها
-
سلام برو بچ اين كاره. من يه نرم افزار پي اچ پي درست كن ميخوام فارسي كه بشه طرح صفحاتشو به دلخواه عوض كرد. منوها و گزينه هاي جديد بهش اضافه كرد و تو مديريتش لينك داد. ضمنا من فقط با فرانت پيج كار كردم و سايت اچ تي ام ال درست كردم.
-
عموجام چيز ديگه نميخواي. چايي، نوشابه؟؟؟
-
اگه موضوع تاپيك رو خونده باشيد نوشته ( جدید ترین نرم افزارها در رابطه با طراحی وب )
چندتا اموزشي لينك دانلود نرم افزاري چيزي كه بدرد بخور طراحان وب باشه !!!
-
سلام و صد و بيس سلام به همه
من به تازگي طراحي وب رو شروع كردم و هنوز زياد حرفه اي نشدم واسه شروع كار به غير از فرانت پيج ديگه از چي برنامه اي مي تونم استفاده كنم كه زياد سخت هم نباشه ؟
ياعلي