خوشحالم مشکلتون حل شد .....برای کرک می تونید تو انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست بدید....
......موفق باشید......
Printable View
خوشحالم مشکلتون حل شد .....برای کرک می تونید تو انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست بدید....
......موفق باشید......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين لينك هم مربوط به كامل ترين برنامه جهت كار با فايل هاي مرتبط با فلش است مثلا اگر بخواهيد يك دكمه را كليك كنيد ويك فيلم يا فايل pdf يا هر فايل ديگر اجرا شود با اين برنامه به بهترين نحو خواهيد توانست
دوستان اگر كركي براي برنامه يافتند لطف كنند ولينك بگزارند
نكته ديگر اينكه اگر برنامه هاي مرتبط با فلش سراغ داريد لطف كنيد ودر همين تاپيك معرفي ولينك گزاري كنيد البته منظورم آن دسته از برنامه هائي هستند كه به درد ساخت اتوران مي خورند مثلا برنامه هاي ساخت لوگو يا آيكون يا لودينگ ويا دكمه براي فلش ويا ديگر برنامه هاي مرتبط
ان شاء الله به زودي يك معرفي كامل جهت ساخت اتوران با فلش خواهم گذاشت
دوستان قرار شد همكاري كنند نه فقط خواندن وذخيره سازي صفحات پس لطف كنيد لينك هاي مرتبط با ساخت اتوران يا برنامه هاي مربوطه را مرقوم فرمائيد در صورت عدم همكاري دوستان متاسفانه انگيزه اي براي ادامه مبحث باقي نمي ماند
چه جوری این کرک دانلود میشه اگه میشه زودتر بگیننقل قول:
من روی دانلود کلیک کردم ولی کرک flajector نبود
اگه کسی آدرس دانلود کرک flajector رو به من بده منم یه برنامه توپه توپ بهش میدم
اینم بگم که این برنامه درباره همون exe کردن در فلش واتوران به صورت حرفه ایه
کسی نبود از دستتون میره ها
اقا اینهمه پست چرا دادی خوب توی یه دونه میذاشتی دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]