سلام دوستان
من تصمیم دارم و800 ام رو با پ990 عوض کنم حالا چند تا سوال دارم:
1- اصلا گوشی خوبیه و ارزش قیمتش رو داره؟
2- کیفیت دوربینش لا اقل مثل و800 هست؟
3- اگه ی هندزفری سری دبلیو براش بخرم میشه از mp3 player ش به اندازه و800 لذت برد؟
Printable View
سلام دوستان
من تصمیم دارم و800 ام رو با پ990 عوض کنم حالا چند تا سوال دارم:
1- اصلا گوشی خوبیه و ارزش قیمتش رو داره؟
2- کیفیت دوربینش لا اقل مثل و800 هست؟
3- اگه ی هندزفری سری دبلیو براش بخرم میشه از mp3 player ش به اندازه و800 لذت برد؟
متال جون من جای شما بودم این کار رو نمی کردم...البته بستگی به معیاراتم داره...شاید سیمبینش واست مهمه که می خواهی این قیمت رو بپردازی..منم تو نخش بودم اما وقتی فهمیدم صداش حتی از 810 خودمم کمتره پشیمون شدم:sad: به من بگن می گم عشق فقط 850 که تقریبا هم به قیمتش می خورهنقل قول:
1- الان آره. البته بستگی به انتظاراتت داره. باید توجه کنی که P990 یک اسمارت فون در کلاس بیزینس هست که با توجه به کلاسش، قابلیت های چند رسانه ای خوبی داره.نقل قول:
2- و شاید هم بهتر.
3- چون Music Player این گوشی از نوع واکمن نیست، بنابراین از نظر کیفیت مثل سایر گوشی های سری W نیست. ولی در نوع خوش کاملا قابل قبوله.
اگه یه اسمارت فون میخوای که واکمن هم باشه، W950 بگیر ول دوربین نداره و یه کم گرونه.
البته P990 اونقدر امکانات داره که تفاوت کم کیفیت صداش اصلا به چشم نمیاد و اگه یه هدست خوب داشته باشی، که بهتره. ولی بدون P990 بدرد هرکسی نمیخوره، یعنی باید واقعا باید به امکاناتش نیاز داشته باشی و ازشون استفاده کنی تا به قول معروف با گوشیت حال کنی. P990 یه گوشی کامله برای کسی که نیازهاشو به درستی بشناسه.
برای نصب و استفاده از PC Suite به ترتیب این مراحلو دنبال کن:نقل قول:
1- اگه از قبل هر چیزی اینستال کردی (درایور، PC Suite ) آن-اینستال کن.
2- بدون اینکه کابل یا گوشی به کامپیوتر وصل باشه، PC Suite رو اینستال کن. البته بهتره ورژنش جدیدشو دانلود کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- بعد کابل USB رو که به استند وصل کردی، به کامپیوتر وصل کن. CD باید حتما داخل درایو باشه. بعد شروع میکنه به نصب درایورها. همه رو next و ok و continue بزن.
4- بعد که همه چی تموم شد، گوشیو بذار رو استند و احتمال داره یه درایور های دیگه هم نصب کنه. حواست باشه که گوشی باید با Phone Mode وصل باشه.
5- دیگه تمومه دیگه. نباید مشکل خاصی باشه.
6- وقتی میخوای آپدیت کنی، نباید گوشی رو استند باشه، بلکه باید مستقیما کابل به گوشی وصل بشه.
لطفا از این به بعد فارسی بنویس
دوستان عزیز هر سوالی در مورد p990داشتین تماس بگیرین در خدمتم اخه تایپ کردنم خوب نیست09123814006
اگر دوست دارید فونت کاملا فارسی داشته باشید تماس بگیرید 09123814006(eblise_pirozemast@yahoo.com)
salam akharesh ma mordim az in hame barnamehayy ke bad az danload nasb nemishan vaseye p990
اولا که خدانکنه، ولی آخرش همه میمیرن:biggrin:نقل قول:
اول شما بگو چه برنامه ای و از کجا دانلود کردی؟
بعدش بگو برنامه مخصوص کدوم ورژن UIQ هست؟
اینو من خیلی پیش از اینا تست کردم و کار نمیکنه! چون میخواد که سریالتو به سونی اریکسون sms بزنه یا از سایت خودش ok بگیره و تا قبل از ok دادن نمیشه از اون استفاده کرد!نقل قول:
مشخصات p990
مشخصات گارانتي
نام شركت حدود قيمت ( تومان )
گارانتی متفرقه 525000
گارانتی اصلی ( نی کاتل ) با بلوتوث 623000
جدول مشخصات گوشي
مشخصات
نام گوشي: P990
تاريخ معرفي : سه ماهه اخر سال 2005
باند فركانس:
باند :
UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
سيستم عامل نوع: Symbian OS v9.1, UIQ 3.0
مشخصات ظاهري وزن: 155 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 114 عرض : 57 ضخامت : 26
رنگ بندي گوشي : نقره ای
--------------------------------------------------------------------------------
مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ
ابعاد: 240x 320 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: دارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد
--------------------------------------------------------------------------------
مشخصات دوربين نوع: 2 مگاپیکسل دارای فوکوس اتوماتیک و دوربین دوم برای مکالمه تصویری
قابليت بزرگنمايي: 5 برابر
ابعاد عكس : 1600x1200پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: دارد
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 40 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3/AAC/ player
قابليت پخش: MP3/AAC
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 120مگابایت حافظه فلش
حافظه مموري كارت : دارد 64 مگابایت کارت Memory Stick Duo Pro
دفترچه تلفن: دارد
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد
ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB
بلوتوث: دارد نسخه 2
اينفرارد: دارد
GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : ندارد
HSCSD : دارد
: 3G
دارد 384kbps
Wireless LAN: دارد Wi-Fi 802.11b
بازي نام بازي : دارد با فابلیت دانلود
مرورگر اينترنت WAP : دارد نسخه ی 2
xHTML : دارد
HTML : دارد
ساير مشخصات
messaging : SMS, EMS, MMS, Email
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: دارد
فرمان صوتي : دارد
راديو : دارد FM با RDS
چراغ قوه: ندارد
فن آوري Push to talk : ندارد
مكالمه تصويري: دارد
قابليت ويرايش آفيس: دارد
قابليت نمايش Pdf : دارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0 و QuickShare و Opera 8 و صفحه کلید کامل و Sync ML
مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion
زمان مكالمه مداوم: 9 ساعت
زمان آماده به كار: 400ساعت
وسايل جانبي هندزفري: مدل HPS-60 و مدل HPM-70 و مدل HPB-60
هندزفري بلوتوث: مدل HBH-PV705 ومدل HBH-GV435 ومدل HBH-PV700 و مدل HBH-IV835 و مدل HBH-610 ومدل HBH-608 و مدل HBH-662 ومدل HBH-300 و مدل HBH-600و مدل HBH-35و مدل HBH-600 و مدل HBH-200
كاركيت:
كاركيت بلوتوث: مدل HCB-300و مدل HCB-700 و مدل HCB-100
كابل: مدل DCU-60
هلدر: مدل HCH-60
قابليت نصب دوربين:
كيبورد بيسيم:
شارژر: مدل CST-60
شارژر فندكي: CLA-60
ساير لوازم : پایه رومیزی مدل CDS-60 و بلندگو مدل MPS-60 وبندگو مدل MDS-60 و کابل اتصال به وسایل صوتی مدل MMC-60 و سیستم پخش موزیک مدل MDS-70 و فلاش مدل MXE-60و دستگاه پخش فایلهای صوتی و تصویری روی تلوزیون مدل MMV-100