بله اگر در منطقتون فرکانس 2600 و 1800 هر دو فعال شده باشه گوشی کت 6 قطعا سرعت بالاتری می گیرید. البته اگر قابلیت ادغام دو فرکانس هم فعال شده باشهنقل قول:
توی حالت عادی می تونه بعضی چیپها بهتر عمل کنن اما فکر نمی کنم تفاوت زیادی داشته باشن
Printable View
بله اگر در منطقتون فرکانس 2600 و 1800 هر دو فعال شده باشه گوشی کت 6 قطعا سرعت بالاتری می گیرید. البته اگر قابلیت ادغام دو فرکانس هم فعال شده باشهنقل قول:
توی حالت عادی می تونه بعضی چیپها بهتر عمل کنن اما فکر نمی کنم تفاوت زیادی داشته باشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عحب تک کانکشنی. همین الان. سرور فرانکفورت.
آدم نمیدونه با این وضعیت چکار کنه. مردم همیشه قربانی گندکاری ها میشن و هیچوقت هم صداشون به جایی نمیرسه.
وقتی کار میوفته دست ناکاربلدها به همینجا ختم میشه. اون همه با آب و تاب تبلیغ 4G میکنه بعد فکر اینجارو نمیکنن که ملت وقتی حمله کنن به چیزی اون چیز دچار کندی و اختلال میشه و مشکلات زیادی میشه.
از قبل بستر رو فراهم نمیکنن و فقط بلدن مردم رو بچاپند.
(از سری داستان های تخیلی زندگی هوشمند در ایران)
کندی یه بحثه ، اختلال بحث دیگه. ایرانسل کاری نمیتونست بکنه برای کندی. وقتی مردم جذب میشن سرعت هر چی هم بالا بوده باشه کندتر میشه. میتونست مثلا قبلش سرعت رو محدود بکنه که ملت زیاد خوششون نیاد انتظارشون بره بالا!نقل قول:
گزینه بهتر اینه که جاهای دیگه سرویس دهیشون بهتر بشه که مردم همه نیان طرف یه شرکت خاص مثل ایرانسل
محل تست: اصفهان، خیابان رزمندگان
دیوایس: گوشی Samsung A5 2016
==================================================
دوستان اصفهانی در صورت امکان با گوشی های +4G دیگه در این خیابون و خیابون حکیم که تحت پوشش +4G هست، تست انجام بدند، احتمال دسترسی به سرعت های بالاتر هست.
در مورد پرش آنتن ؛ اگر مودمی دارید که میتونید بطور دستی باند و فرکانسها رو انتخاب کنید پیشنهاد میکنم فقط یه فرکانس رو انتخاب کنید و بقیه غیر فعال باشند یعنی مثلاً اول فقط 2600 رو فعال کنید و تست کنید که این مشکل پیش میاد یا خیر . فرکانس 1800 رو هم میتونید بطور جداگانه تست کنید .نقل قول:
قبلاً من خیلی مشکل پرش آنتن داشتم و از چندین روش برای حل این مشکل استفاده کردم (مثلاً ریسیت کردن بطور اتوماتیک مودم) ولی در حال حاضر فعلاً چنین مشکلی ندارم .
دوست عزیز میشه بگید دقیقاً کجای رزمندگان این سرعت را گرفتیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
متاسفانه
اینترنت سیم کارتی خیلی متغیره الان که می بینید خیلی خوبه
اما وقتی میرم تهران توی منزل که سیگنال 4 جی افتضاحه و تری جی هم اونقدر کاربر بهش وصل میشه که فقط می خواهی ....
اوائل با 1800 این تستو گرفتم ( هشت ماه پیش) اما الان 1800 زور بزنه 14 مگ میده snir حدود 5 هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا تست بالا رو ( تک کانکشن) به برکت 2600 دارم حالا کی گند این فرکانس هم دربیاد نمی دونم.
نویز 1800 توی منطقه ما خیلی بالاست. اونایی که مشکل کاهش سرعت دارن حتما snir رو چک کنند اگر واقعا حدود 15 تا 30 باشه و سرعت پایین باشه یا مشکل پهنای باند ایرانسل یا کاربر بیش از حد که در این صورت باز هم توی یه تایمهایی مثل شش و هفت صبح باید بتونن سرعت بالاتر رو تجربه کنند
اینم وضعیت سیگنال تست تست مای نت
دوستان محله ما که تازه نصب کردن هر دوباند رو ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ داره
چطوری میشه ۴جی پلاسش کرد ؟
دستگاه ها ایفون ۶اس و گلگسی a8 هست ؟
من دیشب حدود ۴ مگابایت گرفتم بینم امشب خدا میخواد کلا ۲۰۰ گیگ بترکونیم :n08:
هر دو می تونن فرکانس ها رو ادغام کنند.نقل قول:
شما کاری نمی تونی بکنی اگر فعال باشه روی گوشی سامسونگت وقت دانلود احتمالا علامت + کنار 4 جی میاد. از آیفون هم خبر ندارم
نقل قول:
من بالاپشتبوم رفتم نشد یه فایل گنده با حجم ۲ گیگ زدم ۳۱ مگ میده تقریبا دو تا دکل هست که نزدیک ترینش حدود ۲۵۰ متر و دیگری ۴۰۰ متر فاصله هست انتن پره و اینم اسکرین شات از داخل خونس ببینید
بعد اینکه مطنم ازینجا که سیمکارت رو روی مودم d100 میندازم میرم رو باند هفت و ۳ واینکه قدرت rssi همشون هم زیر ۸۰ هست
اینم دکل هست
نقل قول:من با این 4.5 مگابایت سرعت دارم وقتی میبرم پشت پنجره میشه -55 RSSI و سرعت میشه نزدیک 9 10 مگابایت
RSSI: -71dBm RSRP: -95dBm RSRQ: -4dB SINR: 12dB
خوشبحالت این وضعیت منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
احتمالاً فرکانس 2600 هست، درسته؟نقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
به فرکانس 2600 وصل شو. اگر کیفیت 1800 رو داشته باشه خیلی سرعت بالاتری می گیرینقل قول:
منم اون اوایل همین وضعیت رو داشتم. با سیگنال نه چندان خوب حدود 25 مگ دانلود و 10 مگ آپلود داشتم، حتی رفتم یه مودم 3372 گرفتم ولی از چند ماه پیش سرعت افتضاح شد بطوری که اصلا به زور 2 مگابیت میشد. اون موقع اصلا از این قضیه فرکانس و اینا اطلاع نداشتم. چند بار هم تست کردم بلکه سرعت بهتر شده باشه ولی هیچ فرقی نکرد و بیخیالش شدم تا اینکه اخیرا فرکانس 2600 رو تست کردم و واقعا زمین تا آسمون فرق داره. الان راحت 30 مگابیت با همون سیگنال میگیرم ولی جالبه سرعت آپلود تهش 1 مگابیته. حالا برعکس به 1800 که وصل میشم سرعت دانلود بترکونه 1 مگابیته ولی سرعت آپلود 7-8 مگابیته.
کیفیت یخورده در این حد که rssi رو ۱۸۰۰ ۵۵ هست رو ۲۶۰۰ ۵۷ هستنقل قول:
جالبیش اینجاست وقتی هات اسپات یا سیم کارت رو تو مودم قرار میدم مودم سرعتش بیشتر از۱ مگابایت بالا تو مودم نمیاد و تو گوشی که هات اسپات شده ۳.۵ مگابایت رو دانلود میکنه
اینم رو باند ۷ و گوشی
احساس میکنم مودمی که دارم از ایرانسل d100 کیفیت اینترنت گوشی مخصوصا ایفون یا سامسونگ رو روش نداره و حداکثر سرعت رو نمیده
البته دیشب تا ۵۰ تا هم رسید رو سامسونگ اینم عکسش
دوست گرامی من با ۲۶۰۰ حدود ۲۵ مگ تونستم اپلود سرعت بگیرم ..نقل قول:
احتمالا انتن شما ضعیف نیست
4جی باند 1800
rssi-87
rsrp-101
rsrq-5
sinr 9
این باند ها رو چطور میشه تعیین کرد به کدوم وصل بشه ؟؟
مثلا من با گوشی سامسونگ جی 5 که 4 جی هم هست چطور میتونم تعیین کنم با بالترین سرعت به 4 جی وصل بشه ؟ اصلا ایا میشه ؟
دوست عزیز با اون مودم که خریدی میشه این فرکانس های مختلف رو تست کرد درسته ؟ اگر اره منم برم یکی بخرم از اینا :n41:نقل قول:
دوستان با مودم فرکانس دستی تنظیم میکنید؟ مودم tp link mr200 archer هم میشه دستی تنظیم کرد؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
سلام
اساتید برای ایرانسل کدوم مودم روپیشنهاد میکنن؟
برای شهر ما ایرانسل میگه 4جی رو راه اندازی کردیم!
ولی توی گوشی همون فوقش H+ میده
با گوشی نهایت تونستم تا 3مگابایت برسم
ولی میانگین 1تا 1.5 مگابایت هست حدودا!
با این اوصاف پیشنهاد میکنید کدوم مودم رو بگیرم؟
و اینکه آیا بامودم سرعت بهتر میشه قطعا!؟ (مثلا ببرم بزام طبقه بالا!؟)
ممنون میشم دوستان باتجربه لطف کنن راهنمایی کنن
یه چیز خیلی جالب!
من هر موقع که با SpeedTest سرعت 4G ایرانسل رو تست می کنم تا 30 الی 35 مگابیت بر ثانیه رو نشون میده ولی همون لحظه توی همون مکان و بدون تغییر موقعیت، اگر با OpenSignal سرعت رو تست کنم نهایتا سرعت 10 مگابیت بر ثانیه رو نشون میده! روی سرورهای تست مختلف (داخلی و خارجی هم نتیجه یکسانه). جالب تر اینجاست که OpenSignal واسه ی تست از SpeedTest استفاده می کنه! و توی صفحه ی تست نوشته:
Test the TRUE speed of your connection و True رو بولد هم کرده!
به نظر شما اینها مربوط به CDN داخلی به اصطلاح اینترنت ملی نمیشه؟ از قرار معلوم یواش یواش باید با اینترنت هم خدافظی کنیم.
دیروز داشتم تست میکردم ببینم با شارژ شگفت انگیز میشه بسته خرید یا نه که زد و بسته رو خرید !!! ( حالا من خیال میکردم نمیخره و نمیخواستم بسته بخرم :دی ولی توفیق اجباری شد که شبانه رو تست کنم )
دکل محل ما هم نزدیک 1 ماه پیش به Lte-A اپگرید شد ! و فاصله خونه ما با اون 60-70 متره ! ولی چون هیچ کدوم از سکتور هاش به سمت خونه ما نیس آنتن دهی تو خونه کمه و 2 خط آنتن دارم ، یکم اینور اونور کردم شد -90 دسی بل
ساعت 2 تا 3 سرعت خیلی کم بود و نهایت سرعتی که میداد 3 تا 5 مگابایت بود ( بیشتر رو 3.5 مگ بود )
ساعت 3.5 به بعد سرعت فوق العاده زیاد شد که با 3 خط آنتن تا 10 مگابایت هم سرعت بالا رف
ساعت 4 به بعد که سرعتم رسید به 13 مگابایت :n02:
=============
حالا اینا یه طرف ، هارد من تا خرخه پر بود ! و مجبور بودم فایل های دانلود شده رو اینور اونور کپی کنم که زمان کپی شدنش بیشتر بود از زمان دانلود :| :n02: به خاطر همین از 60 گیگ نزدیک 40 گیگش مصرف شد :n08:
===
گوشی هم : +Sony Z3
محتوای مخفی: عکس ها :
من تعریف دی 100 رو زیاد شنیدم. تعجبه شما چطور می گید خوب نیستنقل قول:
دوست عزیز این تستها رو بی خیال شونقل قول:
با دانلود منیجر از سایت مایکروسافت یا سافت 98 دانلود کن ببین سرعتت چقدره ( موبایل یا ویندوز )
برای تک کانکشن هم از گوگل پلی دانلود کن
هر چی دیدی همون واقعیت داره
معمولا تستهای اسپید تست درسته ( تجربه شخصی ) حتی بعضا کمتر هم نشون میده چون شما توی دانلود با 32 کانکشن دانلود می کنی و اسپیدتست احتمالا اینطوری نیست
نقل قول:
دیوایستون چی بود؟
مودمهای تی پی لینک این قابلیت رو ندارن متاسفانهنقل قول:
اکثر مودمهای هواوی این قابلیت رو دارند یا توی وب یو آی هست ( که این خیلی عالیه ) یا نرم افزار های جانبی مثل lte watch - e5186 toolbox- mdma این امکانات رو میدن
2600 تنها هست آره 1800 رو حذف کردم چون بعضی وقت ها قاطی پاتی میشد به جای این که از جفتشون بگیره یا از یکی تنها یهو سوییچ میکرد رو اون یکینقل قول:
دوستان نطرتون درباره این مودم چیه ؟ ( روتر وای فای دارم جداگانه )
من با گوگل پلی سرعتم 2.5 تا 3 مگابایت هست ولی روی دانلود فایل مثلا سافت98 یا اپلود بوی یا سایت های دیگه به 1 مگابایت نمیرسه باید 3-4 تا فایل همزمان بزنم تا کل پهنای باند رو بگیره نمیدونم چرا اینجوری شدهنقل قول:
نمیدونم چیه داستانش ولی همون تست رو با سرور ipm میگیرم گوشی حدود ۵۰ مگابایت میگریم اما رو مودم حدود ۱۱ مگابایت میگیرم:n03:نقل قول:
به ٢ تا دكل متفاوت وصل هستند گوشي و مودمنقل قول:
با نرم افزار amd pro توی موبایل با حداکثر تعداد کانکشن که 9 تا ست دانلود کن و توی کامپیوتر هم بزار روی 32 کانکشننقل قول:
وضعیت 4g من همین الان وسط بیابون :
و سرعت 4g تو محل سکونت من که جزو مناطق مهم تهران محسوب میشه بالای 30 کیلوبایت نمیره ... و الان دو هفتس دارن پیگیری میکنن ببینن مشکل از چیه :n41:
دوستان راهی واسه شکایت از سرویس دهی ضعیفشون نیست ؟
با چی به مودم وصل میشی؟ کابل یا وایرلس؟نقل قول:
احتمالش هست که به ارتباط وایرلس مودم و موبایل ارتباط داشته باشه
ارزیابی مودم فقط در حالت اتصال با کابل درسته
مشکل مشابه شما رو من هم داشتم تا قبل از این که سرعتم نابود شه ! در واقع به این صورت بود که با نت شبانه وقتی یه فیلم رو به حال خودش میذاشتم دانلود شه سرعت بالای 2 مگابایت نمیومد ! ولی کافی بود همون لحظه وب گردی هم انجام بدم که سرعت میرفت بالای 4 مگابایت !!! کسی از دوستان میدونه چه جوریه قضیه ؟ :n02:نقل قول:
دوست گرامی نفهمیدید موضوع رونقل قول:
اون دوتا دکل قضیه 4g plus هست که هنوز اینجا راه اندازی نشده و 4g معمولی هست
من مشکلم اینه مودمی که دارم d100 و ایفون سرعت هاشون تو speedtest اسمون تا کف زمین فرق داره
توگوشی وقتی هات اسپات میکنم 3.5MB سرعت دانلودمه گاهی اوقات بیشتر میشه و توی مودم با کابل لن حدود 1.5MB سرعت دانلودمه:n01:از یک هاست هم دانلود میشه و یک فایل هم هست
دوم اینه که مودم وقتی پینگ میکنم 192.168.1.1 پینگ دورقمی و یا سه رقمی هست درصورتی که پینگ با خود دستگاه مودم باید زیر ۱ میلی باشه !
این کیفیت اشغال رو نشون میده حالا یه شب دیگه فیلم میگیرم ببینید d100 کلا اشغال ترین مودمه
با کابل لن هستنقل قول:
رو وایفای مودم پینگ از ۱۹۲ خیلی بالاهست علتش رو نمیدونم ولی هر مودمی که داشتم و تست کردم پینگ از ۱۹۲ خود مودم پینگ کردم کمتر از ۱ میلی ثانیه بوده