فرشاد !
گروهی که من توش هستم طبق حجم باقی مونده ای پی رو عوض میکنه مثلا 2 گیگ دارم بعد از دو گیگ دانلود ای پی رو عوض میکنه
همسایمون که اصلا ای پیش عوض نمیشه ولی سرعتش راس ساعت 3 اسمی میشه
انگار هر گروهی یه خصوصیاتی داره واسه خودش :n35:
Printable View
فرشاد !
گروهی که من توش هستم طبق حجم باقی مونده ای پی رو عوض میکنه مثلا 2 گیگ دارم بعد از دو گیگ دانلود ای پی رو عوض میکنه
همسایمون که اصلا ای پیش عوض نمیشه ولی سرعتش راس ساعت 3 اسمی میشه
انگار هر گروهی یه خصوصیاتی داره واسه خودش :n35:
گروه منم ipعوض نمیکنه فقط راس 01:20سرعت اسمی میشه بدون تغییر ip
خوش بحال شما که اون گروهو تجربه نکردید من که قبلا تو اون گروه بودم الان اومدم تو این گروه انگار رفتم از شرکت دیگه ای نت گرفتم
یکی نیست بهشون بگه لامصبا من پینگ به چه دردم میخوره که انداختینم تو این گروه
امروز تک رقمی ها کیفیتشون عالی شده صفحه باز کردنشون هم عالیه جیتر و پکت لاس هم اصلا ندارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه شبانه 5مگو اضافه کنن گروه ما بهترین گروه میشه چون اونموقع هم پینگش عالیه هم سرعتش میشه 630 کیلوبایت ولی لامصب این مخابرات از خر شیطون پایین نمیاد
دیشب میخواستم یه قسمت سریال دانلود کنم نیم ساعت طولش داد با سرعت 250کیلوبایت
پینگ وضعش خرابه
من چند شبه هیچی دانلود ندارم. یعنی فقط 1 ساعت باید فکر کنم ببینم چی دانلود کنم که نمیصرفه :n02:نقل قول:
ولی بخاطر تو امشب یه تست میزنم
احسان الان برا تو 2.185.2x میاد؟الان با ip scanner چک کردم مثلا رو 2.185.21 فقط 10-15 نفر بودن در صورتی که قبلا که تو همون گروه بودم 60-70نفر میاورد یا مثلا رو 2.185.22 فقط 6نفر هستننقل قول:
من حدس میزنم این گروهو گذاشتن فقط برای کارمندا و نمایندگی های مخابرات و کاربرای عادی رو دارن ازش جدا میکنن شایدم بیشتر کاربراش هنوز اینترنتشون قطعه
2.185.28 هم فقط 2نفر آنلاین داره اینم قبلا خیلی شلوغ بود
خوب مجبوری با حجم بالا بگیری؟ با کیفیت X265 بگیر هم کیفیتش بالاست و هم حجمش کمه :n33:نقل قول:
مسیر اینترنت با 5.233 اول تو اهواز بعد تهران بعد امریکا بعد فرانسه بعد انگلستان بعد امارات بعد دوباره امریکا :n09:
الان منم چک کردم دیدم از یک برام رایگان میزنه
لعنت به این نت لعنت به این مخابرات لعنت به این اوآسیس امشب ساعت 01:10 سرعت اسمی شد
آخرین باری گه برام از رنج 2.185.2x اومده واسه پریروز بوده. ولی2.185 بعصا میاد واسه. یعنی آکتت سومش توی 20 نیست. پنچه مثلا. سرعتشم معمولیهنقل قول:
الانم با 37.221.25 وصلم و سرعتم اسمیه
احسان تو که تو گروه خودمونی دیروز که گفتی 2.185.2x میاد واسم:n02:نقل قول:
اگر 2.185تک رقمی میاد واست با 37.221.2x الان تو همون گروهی که من هستم
آره گفتم ولی نگاه نکرده بودم کی اومده آخرین بارنقل قول:
تازه، جدیدا ریت من اومده روی 4 مگ. قبلا 5 مگ بود. انگار باید فردا زنگ بزنم به سرشیفت 2020 بگم واسم زیادش کنه :n09:
اهواز دیفالتشو گذاشتن رو 10مگ یعنی برا هر کی پورتو وصل کنن اتوماتیک میفته رو 10240/1023نقل قول:
احسان یه tracert 4.2.2.4 بگیر ببین رو کدوم گیت وی هستی؟78.39.143.250؟یا 78.39.143.21؟
اینترنتم از ساعت 9ملی شده همین فروم هم بزور باز میکنه خوبی اون گروه قبلی این بود که ملی نمیشد همیشه سرعتش عالی بود و رایگان هم میشد چند روز
دزفول روی 3 مگ گذاستن. البته بعضیا شانسشون اتوماتیک از آب در میاد و ریتشون میره تو 10 مگ و 20 مگ ... اتوماتیک دیگه تا هرجا خط کشش داشتنقل قول:
21 هستم
احسان اینا گروه قبلی رو از بین بردن چون هر دقیقه هی رایگان میشد دیگه خودشونو راحت کردن که به خودشون زحمت ندن درستش کنن الان با ip scanner تست کردم رو هر ip گروه قبلیمون دو سه نفر بیشتر نمونده تعدادشون به مرور دارن کم میشن همه رو دارن از اون گروه میکشن بیرون و میفرستن تو گروه های دیگه احتمالا همین 2-3 نفر هم فک و فامیلاشون باشننقل قول:
برا دان استریم یه ترفندی هست موقعی که خط رانژه میشه میشه اتوماتیکش کرد:n39:
بچه ها یعنی دیگه راه نداره که با عوض نکردن آیپی سرعت بالا بمونه ؟ دیگه اتوماتیک خودش اسمی میشه ؟ اگر اینجوری شده باشه خیلی بد میشه...
آره بابا از اینا هیچی بعید نیست.نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی شد پس اون منبع موثقتون که واسه برگشتن نامحدودا میگفتی ؟ دوست عزیز اینا همه یه سیاسته واسه نگه داشتن یوزرایی که تو قصد تخلیه هستن. یارو میخواد تخلیه کنه... خبر برگشتن نامحدودا رو میخونه پیشیمون میشه از تخلیه.. کلی صبر میکنه، آخرشم هیچی !!!!
شما هم توی گروه ما بودی؟نقل قول:
چه رنج ipبرات میومد؟
الان چه رنج ipبرات میاد؟تک رقمی میاد واست؟
Default Gateway: 78.39.143.254نقل قول:
آیپی هم .2.185 تـک رقمی و دو رقمی میاد... اینم بعضی وقتا میاد 5.233
از اول اینجا بودم امشب نمیدونستم از 1 رایگان میشه که تست کنم ولی یهو دیدم سرعت اسمی شده...
من 78.39.143.250 بودم اسمی نمیشد انداختنم تو 78.39.143.21 اسمی میشهنقل قول:
الان برا شما اسمی شده سرعت؟
ببین اگه برات اسمی نمیشه بیایم تو گروهت اون گروه قبلیمون که به فنا رفت
how?نقل قول:
pm pls
وقتی خط رانژه شد زنگ میزنی به پشتیبانی الکی میگی لینکت چشمک نمیزنه اونم وارد تنظیمات میشه و تنظیماتو یکی یکی دستکاری میکنه دان استریم اتوماتیک هم یکی از مراحله که تست میکنه بعدش هر وقت اتوماتیکش کرد بهش میگی اوکی شد:n10:نقل قول:
عاقا نامرد ها بردونمون یه گروه دیگه از دو روز پیش! سرعت فوق العاده مزخرف!
قبلا ای پی 37 واسم میومد و 5.223 الان شده 2.185 و 5.233 افتضاح شده. سرعت هم اسمی!
لعنت پر پدر و مادر باعث و بانیش.
شما هم رو اون گروه سرعتتون اسمی نمیشد و شبا هم با سرعت روز دانلود میکردید؟نقل قول:
انگار واقعا هدفشون از بین بردن این گروه ها بوده که سرعت خوب داشتن
این کار نمایندگی هاست احتمالا دیتا بهشون گفته کاربرایی که روی این گیت وی ها هستن رو خارج کنید
بله. اسمی میشد اما جند پارت همزمان میزاشتی سرعت عالی میشد. شبی 6 گیگد میشد بگیری. اما الان...
دوستان ببخشید یه سوال داشتم
میگم اگه کابلهای تلفن فیبر نوری بشه پینگ اینترنت کاهش پیدا میکنه؟!!
پس اینطور که به نظر میرسه من توی بهترین گروه افتادم چون دیگه گروهی نیست که شبا با همون 500کیلوبایت دانلود کنه تازه من واسم تک رقمی ها میان که سرعت تک کانکشن و پینگشون عالیه باز خوبه تو یه گروه دیگه ای نیفتادیم:n33:نقل قول:
الان این پینگ با 2.185 تک رقمیه:
امروز تک رقمی ها اصالت خودشونو پیدا کردن
خیرنقل قول:
واسه من اسمی نشد دیشب خوشبختانه
سرعتم مثل روز بود 350
بعد از 1 تا 7 برای اولین بار با سرعت 350 تونستم 7 گیگ دان کنم:n26:
قبلا وضعیت شما چقدر خوب بود حسادت می کردم می گفتم تخلیه کنم برم پاس ماناد
اما الان برعکس شده اکسین وضعیت اش بهتر شده
....
حذف شود
خبر همچنان موثقه و تایید شدهنقل قول:
ولی نمیدونم هنوز چرا اعلام نکردن
بعضی ها پارتی بازی در حال استفاده ان :n02:
ولی من سرعتم خیلی خوب شده این چندشب
برا اولین بار شبی 5 گیگ میگیرم
ip هام هم از اون ip افتضاح 73 و 83 رفته
شده همش 5.223 و 37
پس کدشون هم باید اومده باشه:n02:نقل قول:
پس منم کدشون رو میخام :n02:نقل قول:
خب چطوریه ؟ تو پنل خودمون میاد یا باید تخلیه و ثبت نام مجدد کنیم ؟نقل قول:
مواد لازم برای داشتن نامحدود :
1- داشتن شماره تلفنی که نامحدود دارد
2- داشتن رمز آن
دیگه میشه کد نامحدود رو استخراج کد و توی پروفایل خودمون بزنیم
شبانه 5مگو اضافه کنن ما نامحدود نمیخوایم
خط اصلیم که اوآسیس بود، مسیرش عوض شد،
گیت وی عوض شد و مثل قبل متغیره، یعنی هر گیت وی یه رنج خاص از IP بعد از خودش رو میده.
37.221 رقم سومش از 10 تا 49 میاد برام،
5.233 بعضی اوقات میاد برام
2.185 میاد برام تک رقمی هاش، گیت وی براش میشه 2.185.0.1 و این تمام تک رقمی ها رو داره.
پینگشون خوبه نسبتا، این تک رقمیه خداس پینگش :n19::n19:
به نظر میاد اینجا شبانه سرعت اسمیه و من دیشب سرعتم از 2مگ بالاتر نرفت.
ولی خط اکسین که دیرتر بستمش، هنوز همون وضعیت قبلیه و همون گیت وی قبلی با رنج آی پی که به نظر میاد 2.185 از توش حذف شده، فقط 2.189 و 37.221 میاد.
کدش رو نمیدونم، فقط میدونم بعضی از نماینده ها برا بعضی مشتریای خاصشون زدن
خب الان اینجا چجور میشه کد نامحدود رو پیدا کرد؟ نمیشه اصلا. یا حداقل من هر کاری کردم نشد.نقل قول:
البته خود نمایندگی میتونه همین سرویس رو به قیمت 54 تومن فعال کنه.
کدش رو از کجا میشه گیر اورد توی خونه که نمیشه توی لیست سرویسها نمیاد