این پنل مخابرات مصرف حجم فقط ۸ روز گذشته رو نشون میده ؟ جایی نداره از اول ماه تا الان رو بشه دید ؟!
Printable View
این پنل مخابرات مصرف حجم فقط ۸ روز گذشته رو نشون میده ؟ جایی نداره از اول ماه تا الان رو بشه دید ؟!
دوستان من 16 روز از سرویس 1 ماهم باقی مونده ولی حجمم 0 شده و سرعتم شده 128
ولی متاسفانه گزینه خرید یا تغییر سرویس به دلیل اتمام حجم فعال نیست و نوشته فقط می تونید حجم اضافه بخرید
راهی داره تغییر سرویس بدم ؟ خرید حجم اضافه خیلی گرون در میاد
زنگ بزنید پشتیبانی برای منم چنین اتفاقی افتاده قبلا و از طریق پشتیبانی گزینه تغییر سرویس رو استفاده کردم. البته اخیرا بعضی وقتا پنل حجم رو ۰ نشون میده و سرعت میاد پایین که مشکل از سمت مخابراته و حجم واقعا تموم نشده مال شما تو ریز مصرف تموم شده حجمتون ؟نقل قول:
امروز زنگ زدم پشنیبانی گفتم تغییر سرویس رو فعال کنید گفت نمیشه باید تا سر ماه صبر کنید و فقط می تونید حجم اضافه بخریدنقل قول:
لحنشم طبق معمول طلبکارانه بود
قشنگ سر گردنست :worried:
اگه محدودیت فیبر نوری نبود تا حالا صد دفعه از مخابرات تخلیه کرده بودم
همیشه پیش پرداخت بگیرین که نتونن بهتون زور بگن
سلام، در مورد تغییر سرویس یک سوال برایم پیش آمده:
اگر من الان سرویس 3 ماهه 45 گیگ پیش پرداخت به قیمت 48 هزار تومن بخرم و در یک ماه 20 گیگ مصرف کنم و در پایان ماه اول این سرویس را تغییر بدهم به سرویس 120 گیگ سه ماهه 75 هزار تومنی، روز تغییر سرویس چقدر باید هزینه بکنم و از روز تغییر سرویس چند روز و چند گیگ سرویس خواهم داشت؟
درسته صدای مکالمه مشکل پیدا می کنه، من فکر می کردم خط من مشکل داره!!نقل قول:
تازه میگن سه دقیقه هم بیشتر نمیشه صحبت کرد بعدش قطع مشه
سلام 2 روز سرعت اینترنت من از 8 مگ اومده رو 2 مگ کسی این مشکل داره جدیدن ؟ سراسری هست یا زنگ بزنم بهشون ؟
برای شما هم از دیروز نت مشکل پیدا کرده؟
لاست پکیج بالای ۴۵ درصده:n36:
فقلا آب قعطه, فقط همین پی سی ورلد باز میشه.
شما هم چند وقته نت مخابراتتون مشکل داره؟
روزی 60 دفعه لینک میره و میاد
بله من همین مشکل رو دارم 3 4 ماهی متاسفانه همه چی رم چک کردم 6 بارم 2020 زنگ زدم و تا حالا حل نشده این مشکلنقل قول:
افتضاااااح شده ....نقل قول:
هر سایت رو باید چند بار رفرش کنی تا بیاد
فقط سرعت اینترنت برای دانلود خوبه نه کاره دیگه
سلام
دوستان من قصد دارم این ماه که اینترنتم تموم شد از مخابرات تخلیه کنم. کدوم شرکت رو پبشنهاد می کنید که بهتر باشه؟ البته می دونم که اینترنت همشون مشکل داره ولی انتخاب بین بد و بدتره!
ممنون
چه عجب مخابرات بعد از میلیارد ها سال بالاخره یه تصمیم خوب گرفت ...
از این ماه به بعد حجم مانده کاربران به ماه بعدی منتقل خواهد شد
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به لزوم تحقق رضایتمندی مشتریان تاکید کرد: با توجه به صدور صورتحساب اینترنت پرسرعت مشتریان در روز ۲۵ هر ماه، حجم باقیمانده مشتریان در این زمان به ترافیک قابل استفاده ماه بعد اضافه میشود.
صدری اظهار کرد: با انجام این عمل ضمن افزایش رضایتمندی مشتریان از ازدیاد تماس با سامانههای تماس غیر حضوری شرکت مخابرات ایران جلوگیری شده و مراجعه حضوری مشتریان به مراکز مخابراتی کاهش مییابد.
وی افزود: تمام تلاش مجموعه شرکت مخابرات ایران در بخشهای دیتا و تلفن ثابت برای مشتریان خانگی و تجاری، تحقق حداکثر رضایتمندی است و به همین منظور در کوچکترین مسائلی که با موضوع رعایت حق الناس مشتریان و ارائه خدمات کامل مرتبط است، اهتمام ویژه توسط کارشناسان و متخصصین شرکت مخابرات ایران لحاظ میشود.
صدری همچنین تاکید کرد: درگاه های ارتباط با مشتریان شرکت مخابرات ایران بویژه سامانه تیکت گذاری اینترنتی adsl.tci.ir فرصت مناسبی برای ثبت مشکلات و نظرات مشتریان است بوده که انتظار داریم توسط کاربران مورد استفاده قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در پایان اظهار کرد: افزوده شدن ترافیک از روز ۲۵ هر ماه به ترافیک قابل استفاده ماه بعد، علاوه بر مدیریت بهتر حجم و ترافیک مشتریان ، در کاهش تماس مشتریان و نهادینه شدن خدمات غیرحضوری در مجموعه مخابرات تاثیر قابل ملاحظه ای ایجاد می کند.
لینک خبر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه, باید دید این شامل کدوم مشتری ها میشه, پیش و پس پرداختی ها
طرح های ماهیانه یا فقط سالیانه
و از کی اجرا میشه
پس فردا ماهم تموم میشه یه 10گیگ مونده, بعید میدونم شامل ماهانه ها بشه
edit: نه, شامل ماهانه ها نیست :thumbsdow
چند گیگ مانده از ماه قبل سوخت, انتقال نشد
با سلام اگر در سرویس مخابرات تغییر بدهیم مثلا از ۴ مگ به ۲ مگ بقیه پول رو برمیگردونن؟ مراحل کار چطوریه؟
اگر بخوام کلا فسخ کنم چطور؟
ارسال پیام به مدیرعامل شرکت مخابرات
دوستان اینترنت شما هم داغونه ؟!
مرکز هجرت !!
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
من مرکز دیگه ای هستم خیلی افتضاحهنقل قول:
نه, منطقه ما عالیهنقل قول:
چند روزه داغونه،مخصوصا شب ها که اصلا سرعت افتضاح میشه،گیر مردیم توی مخابرات راه در رو نداریمنقل قول:
نقل قول:
من دیده بان دارم شبا بشدت افت زیاده خیلی شدید
HiWeb هستم. شبها به شدت فاجعهستنقل قول:
سراسریه ، بعد اون بی فانوسه مادر... جواد ناظری ( به خودش میگه جهرمی ، زیرزبون کش سابق ) ماهواره اشغال با قابلیت سقوط تو اقیانوس هند ازمایش میکنه مرتیکه بی همه چیزنقل قول:
تا یکی دو سال دیگه elon musk را دعا میکنیمنقل قول:
:thumbsup:SpaceX Starlink Broadband
Edison وقت میشه
یعنی حرومزاده تر از مخابرات نیس خیلی عوضی هستن
شدیدا امیدواریم :)نقل قول:
و چیزی هم که برای من خیلی سواله اینه که برای دریافت این اینترنت چه دستگاهی نیازه ؟؟؟
دیش و آنتن نیازه یا اینکه از این مودم های خارجی ؟
متاسفانه spacex در این مورد هیچ توضیحی نداده
تا اونجائی که اطلاع دادن بجای دیش یک پانل مربع به اندازه جعبه پیتزا, تنظیم دقیق مثل دیش نمیخواد, خودشو به چند تا از 12,000 ماهواره تنظیم میکنهنقل قول:
با کابل LAN به PC یا به router عادی برای wifi وصل میشه
احتمالا بطور عادی با نام و رمز مشتری روی router یا نرمافزار روی pc وصل میشه, شاید به عنوان vpn
قرار هست data بین مشتری و مقصد encrypted باشه
پهنای باند عظیمی داره, 200گیگ در ماه برای هر یکی از 5 میلیارد مشتری, همزمان ;)
پنل مخابرات چرا باز نمیشه؟
چرا یه سری از طرح های کمپین ماندگار تو پنل نیست؟ مثلاً یکساله اقتصادی؟
مشکل certificate داشتند فکر کنم، بدون S یاز میشد الان که درست شدهنقل قول:
کسی حجمش به ماه بعد منتقل شده ؟ اگه آره چه سرویسی دارید ؟ سرویس من 25 ماه بسته شده رفته ماه بعد همیشه سر خود تاریخ تمدید حساب میشد اما حجمم تموم شده بود متوجه نشدم حجم رو انتقال میدن یا نه
دوستان فکر میکنید تا اواخر سال طرح جدیدی معرفی بشه؟ طرح فعلی فاجعه ست برای پرمصرف ها
اینترنت سیم کارتی الان مناسب تره
در ایران از زمین به آسمون میباره اینترنت سیم کارتی بشدت برای سلامتی مضره و همینطور گرون البته در دنیا اینطوریه اما در ایران ظاهرا مافیای قوی پشت سرشهنقل قول:
خ...ا..رشونو با این نت ک.ی.ر.ی
تو این مملکت توفیری نمیکنه اینترنت از کجا بگیری
در هر حالت یه نقصی در سرویس دهی خواهد بود
مخابرات کیفیت پائین, قیمت پائین, مصرف حجم بالا با وجود مصرف پائین(حجم دزدی) البته اگه یادتون باشه تا قبل از اینکه مخابرات تحت اختیار ارگان خاصی بصورت مشهود
قرار بگیره دائم خبر زیان دهی و ورشکستگی اعلام می کرد و بعد یکباره تمام اخبار منفی مالی منتفی شد
با این حال تمام گذار زیر نظر مخابرات و همان ارگان به الباقی توزیع میشه پس انتظار خاصی نمیشه داشت
اغلب در یک زمره قرار دارند
تفاوت موجود بدلیل بروز تر بودن تجهیزات شرکت های تابعه هست و چیزی بیش از این نیست(از ماخذ, بستر تا واگذاری به مشتری نهائی وابسته به مخابرات هست)
دو مشکل اصلی اینترنت ما فیلترینگ و پهنای باند است
این دو تا با هم عامل کندی باز کردن سایت ها و کاربری اینترنت هستن
تمام اینترنت وطن نهایتا از زیر ساخت مخابرات عبور میکنه, فرقی نداره کدوم شرکت
از لحاظ کیفیت و ثبات مخابرات از بقیه بهتره, ولی از لحاظ قیمت و حجم ته جدول
فیبر نوزی و vdsl سرعت عالی دارند, تا 100mbps
ولی بخاطر فیلترینگ و پهنای باند حداقل 10 یا 20 برابر وقت برای باز کردن سابت نسبت به کشورهای پیشرفته
سلام دوستان نت من الان 128 شده 11 روز از ماه جدید گذشته قبض به روز 46 هزارتومن هست سرویس 8 مگ با حجم 380 گیگ دارم اما حجم ماه جدید سیستم به من نداده حجم ماه قبل استفاده میکردم حالا نت من محدود کرده و حجم ماه جدید نمیده میخواستم بدونم شما هم این مشکل دارید؟
اگه کسی داشته این مشکل بگه چه جور میشه حلش کرد تشکر