سلام دوستان کسی پایگاه هوایی مهراباد نبوده؟ اموزشی میدونید چه جور جایی هست
لطفا یه توضیح بدین
Printable View
سلام دوستان کسی پایگاه هوایی مهراباد نبوده؟ اموزشی میدونید چه جور جایی هست
لطفا یه توضیح بدین
برو بچ اصفهانی
کسی دکتر های نظام وظیفه اصفهان رو میدونه کیا هستن؟؟؟
لطفا اگه کسی میدونه جواب بده حیاتیه.نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه منظورت برای معاینه دفترچه هست میتونی توی دفاتر پلیس +10 پیداشون کنی
من دوتاش یادمه
میدان احمد آباد - ک عکاسی یگانه - دکتر نصر
خ پروین - بعد چهارراه صباحی - مجتمع غدیر
Sent from my C6603 using Tapatalk
رفقا الان برا اعزام اقدام کنم آبان میرم؟(راستش بین ماه آبان و دی گیر کردم و استرس دارم و دوس دارم زمستون برم .اینکه کمتر از 2ماه دیگه اعزام شم خیلی خیلی ناراحتم میکنه:n03: )
سلام دوستان
خواستم بدونم توی دوره کد میشه واسه کسری جبهه اقدام کرد؟
بعدم اینکه الان کد پیاده پادکان 01 خوردم. امکان داره بعدش کجا تقسیم بشیم؟ درجمون گروهبان میشه بعدش؟
ممنون از وقتی که میذارین
احتمالا مهر یا اباننقل قول:
بله احتمالا ابان اعزام میشید .. اگر دوست دارید دی برید خدمت مهر دفترچه ارسال کنید ..نقل قول:
سلام ممنون از پاسختنقل قول:
نه من منظورم دکتر های متخصص که بعد از دکتر عمومی بهشون مراجعه میکنیم
من برای زانو (پارگی رباط acl و منیسک در هر دو زانو ) میخوام اقدام کنم
به نظرتون معافم؟؟؟
بند 26- پارگي منيسك :
الف) دو زانو همراه با اختلال عملکرد : معاف دائم
تبصره - براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر : معاف از خدمات رزمي
ب) پارگي منيسك يك زانو و يا دو زانو بدون اختلال , عمل شده يا نشده : معاف از خدمات رزمي
بند 27- پارگي شديد و كامل رباطهاي جانبي و متقاطع زانوي يک پا كه باعث ناپايداري مفصل گردد:
الف) در مواردي كه چند رباط (بيش از دو رباط) پاره شده باشد : معاف دائم
ب) در موارد پارگي رباط ACL و PCL : معاف دائم
ج) د رموارد پارگي رباط ACL يا PCL بهمراه يكي از رباطهاي جانبي : معاف دائم
تبصره - براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر: معاف از خدمات رزمي
د) پارگي ACL يا PCL دوطرفه : معاف دائم
هـ) در افراد جراحي شده (دو رباط و بيشتر) همراه با اختلال عملي : معاف دائم
و) در افراد جراحي شده بدون اختلال عملي :معاف از خدمات رزمي
ز) پارگي منيسك و يك رباط : معاف از خدمات رزمي
به نظرتون کدوم شامل حال من میشه؟؟؟
ممنون
سلام دوستان
کسی منی دونه خدمت کردن در یگان نظام وظیفه بهتر است یا اداره گذرنامه؟
و وظایف چه هستند؟
ممنون
میخواستم بدونم بعد اموزشی تقسیم شدم افتادم مرز سیستان بلوچستان و نرم چه میشه؟؟؟؟
کلن اگه افتادم 0مرزی و اصلن دیگه نرم میان دنبالمون یانه؟؟؟؟؟
قبلا که سرباز زیاد بود معمولا نمیومدن دنبال طرفنقل قول:
میخواستم بدونم بعد اموزشی تقسیم شدم افتادم مرز سیستان بلوچستان و نرم چه میشه؟؟؟؟
کلن اگه افتادم 0مرزی و اصلن دیگه نرم میان دنبالمون یانه؟؟؟؟؟
ولی الان که سرباز کم شده ، احتمال داره دژبان بیاد طرف رو ببره
iنقل قول:
هر چه زودتر بهتر :n01: ولی بنظرم اگه میخوای دی بری بمونی اسفند بری بهتره چون اگه ارتش بیفتی حدود 20 روز تعطیلات عید هم بهت میخوره
من چون خودم خدمتم فرودگاه بود چیزی که شاهد بودم بچه های گذرنامه خدمت خیلی راحتی نسبت به ما که پلیس فرودگاه بودیم داشتند و میتونم بگم تقریبا هیچ کاری نمیکردندنقل قول:
سلامنقل قول:
حتی توی یگان ات هم بودی میتونی برای کسری اقدام کنی، ولی هر چی زودتر بری دنبالش بهتره، یهو یه قانون دیگه میزارن کسری رو ازت میگیرند حالا خر بیار باقلی بار کن :n02:
اینکه بعدش کجا بیوفتی مشخص نیست، حتی بعضی ها فکر میکردند چون فوق لیسانس اند حتما تهران (یا شهر خودشون) میوفتند اما اینطور نشد، توی آسایشگاه ما (مرز عراق) 3 نفر فوق لیسانسی بود، خصوصا ارتش که توی بومی سازی افتضاحه
ضمنا لیسانسه هایی که از سال 93 اعزام شدند همه گروهبان شدند متاسفانه.
سلام به همگی
من 1 ابان تاریخ ازعزامم هستش
میخواستم ببینم معمولا کی کد محل اموزشی خدمتم مشخص میشه ؟
معمولا تو چه بازه زمانی کد یخورن ؟
یه کمکی هم به من بکنیدنقل قول:
ممنون
کسی نیست جواب بده ؟ واسه یکی از دوستانم این سوال پیش اومده بود.نقل قول:
اصولا من تاپیکی پست میدم درش یا تخته میشه یا کلا کسی واسه اون سوال جوابی نداره، شانس ماست دیگه :دی
3 سال پیش که هنوز درجه ها رو کم نکرده بودن برای گروهبان ها هم کارت تردد صادر میکردننقل قول:
مگه الان تو ارتش به لیسانس چی میدن ؟
اسفند دیگه خیلی دیره:n01: اما هنوز بین ابان و دی موندم و از طرفی بین 01 و02 موندم:n27:نقل قول:
نقل قول:
به نظر من اسفند خوبه دوست خودم اسفند رفت اصلا چیزی به اسم دوره اموزشی نداشتن
همش تعطیلات بود
مگه میشه پادگان اموزشی رو خودت انتخاب کنی که شما بین انتخابشون دودل هستید؟؟!نقل قول:
والا اینطور که من شنیدم به لیسانس گروهبان یکم میدن.نقل قول:
کسی اطلاع دقیق نداره ازین قضیه کارت تردد ها ؟
نقل قول:
چرا اتفاقا داریم معاف از نگهبانی
در مورد سوالت
اگه ستوان 3 یا 2 بشی یعنی افسری
اگه گروهبان یعنی درجه دار
افسر ماهی 1 تا 2 تا نگهبانی داره که بیشتر افسر نگهبانه یا پاس بخش
ولی گروهبان 4-6 تا نگهبانی 2 ساعت 4 ساعت در ماه داره
کلا رفتارشون با درجه داره خیلی بدتره از افسرها هست
بله ! برای همین فعلا دارم تحقیق میکنمنقل قول:
میشه یه راهنمایی کنید بگید چطوری؟چون تا جایی که من شنیده بودم امکان پذیر نبود.(مگر اینکه با پارتی و این جور چیزا بشه)نقل قول:
--------------------
الان با شرایط جدید به فوق لیسانس چه درجه ای میدن؟
با مدرک فوق لیسانس و درجه ستوان دومی افتادیم کلانتری!! :n02:
اونوخ بعضیا پادگان آموزشیشونو انتخاب میکنن، بین هتل 01 و 02 مرددن!! خخ
با سلام
به دلیل سفر دو هفته ای را خدمت دوستان نبودم.
نظر شخصی من اینه که هم راهور و هم پلیس راه مزخرف ترین یگان های ناجا هستن، البته پلیس راه خیلی بدتر از راهور هست.نقل قول:
البته باز اکثر موارد بستگی به مکان و فرمانده و... داره.
ناجا همه جاش خطر داره ولی یکی از بی خطر ترین ها راهور هست.
همه جا احتمال داره بدن، احتمال هم داره ستاد فرماندهی مرزبانی شهر خودتون باشین (البته احتمالش کمه)نقل قول:
پارتی برای آموزش یه چیز هست پارتی برای تقسیم یه چیز دیگه.
مهر یا آباننقل قول:
گذرنامه شک نکن.نقل قول:
انشالله هفته اول مهرنقل قول:
بی خیال...نقل قول:
سلام دوستان
من هم تازه امروز آخرین امتحانمو دادمو تموم کردم حالا قصد سربازی رفتن رو گرفتم
رشتمم مهندسی عمرانه
بهم میگن برو سراغ کارهای امریه؟
من با توجه به رشتم به چه شرکت و جاهایی میتونم واسه امریه برم؟
لطفا راهنماییم کنید
شرایط امریه رو هم خوندم
داشتن ١ شرط کافیست :١- تاهل٢- معاف از رزم٣- تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی۴- بستگان درجه یک خانواده ایثارگران (شهدا ، مفقودالاثر ، جانبازان و آزادگان)
من عموم جانبازه میتونم از امریه استفاده کنم یا نه؟
خواهشا راهنماییم کنید
با پارتی دیگه :n01:نقل قول:
احتمالا ستواندوم در ارتش . چون هنوز نامه ای مربوط به کم کردن درجه فوق لیسانسها ابلاغ نشده
دوستان چند روز پیش یکیو دیدم گفت با لیسانس رفته و الان گروهبانه
از شانس ما درجه لیسانسا شده گروهبان ایا?
Sent from my K00E using Tapatalk
کسی نیست راهنماییم کنه؟نقل قول:
بله گویا . . . . .نقل قول:
با سلام.
من به امید خدا آبان ماه اعزامم یکی از دوستان بهم گفت که در دوره آموزشی برو عقیدتی سیاسی بگو که موذن و قاری و ... هستی خیلی تاثیر داره؟میخواستم ببینم بهتره این کار رو انجام بدم یا نه؟ و چقدر موثره؟(ضمناً من لیسانس نرم افزار دارم)
یکی از دوستانم هم شرایط منو داره(قاری و ...) ولی دیپلمه،میخواستم ببینم برای اون چقدر میتونه مفید باشه؟
با تشکر.
سلامنقل قول:
حتمن بگو سرباز عقیدتی شدن خیلی خوب هست
این موضوع رو هم به گوشی آخوند پیش نماز پادگان برسونید تاثیر داره
دوستان یه سوال خیلی مهم لطفا جوابش بدین حتما
من امروز رفتم برگ سبز سربازیمو گرفتم ولی برام زده مشمول غایب به حساب میاین. در صورتی که تو نامه معافیت تحصیلی من خورده از تاریخ 1/7/1390 حداکثر سه سال مهلت دارم که دفترچه مو ارسال کنم یعنی تاریخ 1/7/1393 . من در تاریخ 28/11/92 تاریخ فراغت از تحصیلم خورده ولی دانشگاه گفت که تا اول مهر امسال فرصت برای ارسالش دارم. حالا اگه من اعتراض کنم و یه نامه بزنم این غیبتم درست میشه؟ چون من امسال ارشدم قبول میشم و برای ثبت نام به مشکل میخورم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
شما یک سال از تاریخ فراغت از تحصیل تون وقت دارید دفترچه ارسال کنید .. این که غیبت خوردین اشتباه شده مراجعه کنید به نظام وظیفه و درستش کنیدنقل قول:
داداش مطمئنی؟ موهام داره لاخ لاخ سفید میشه از اعصاب خوردی : دی اخه مشکل ثبت نام دانشگا میترسم برام پیش بیادنقل قول:
چیزی که من از پست قبلی شما برداشت کردم .. شما از تاریخ 1/7/1390 دوره کارشناسی ناپیوسته قبول شدید که 3 سال معافیت تحصیلی بهتون دادند یعنی 1/7/93نقل قول:
اما شما 5 ترمه تموم کردین و 28/11/92 کارشناسی تون رو گرفتید ..اگر اینجوری هست شما تا 28/11/93 وقت دارید خودتون رو برای انجام خدمت سربازی با ارسال دفترچه معرفی کنید
نقل قول:
14- دانشآموزان و دانشجويان در چه زماني بايد خود را براي انجام خدمت سربازي معرفي نمايند؟
جواب : دانشآموزان و دانشجويان مشمول در صورت ترك تحصيل، انصراف، اخراج يا فراغت از تحصيل بايد حداكثر ظرف مدت يك سال خود را براي انجام خدمت سربازي معرفي نمايند مگر اينكه در مهلت يكساله بعد از فراغت از تحصيل، در دانشگاه قبول شده و وارد دانشگاه شوند.
دوستان با تجربه بگن که این کاهش درجه ها مشمول فوق لیسانس هم میشه یا فقط لیسانس؟ الان درجه فوق لیسانس چیه؟
من خودم که از سربازای جاهای دیگه پرس و جو کردم این طور به نتیجه رسیدم کهنقل قول:
قانونیش اینه که به تمام سربازای بالای دیپلم باید کارت تردد داده بشه(اینو فرمانده اموزشیمون که ایین نامه ی نیروهای مسلح رو به خوبی وارد بود هم میگفت)
اما کارت تردد داستانش در عمل یه چیز دیگست و به شدت بستگی به جو پادگانی که توش خدمت خواهید کرد داره که ایا بدن ایا ندن!
بعضی جا ها هم مثل پادگان محل خدمتم،که فقط افسر وظیفه ها کارت تردد دارن برای محدود کردن افسر وظیفه ها نامه میدن و بخشنامه میکنن که اره از این به بعد افسر وظیفه ها علاوه بر کارت تردد برگه ی مرخصی شهری که امضای فرمانده پاش خورده باشه رو هم باید داشته باشن
ولی یه پادگان هم هست مثلا طرف گروهبانیک بود(فوق دیپلم) و کارت تردد داشت و میگفت تمامی درجه دارها و افسرا فقط کارت تردد دارن!