دوستان کارت تخفیف هم دیگه برداشته شد!
Printable View
دوستان کارت تخفیف هم دیگه برداشته شد!
تو ماه رمضون سرعت دانلود واسه سرویس من (اکو 128) از 17 بالا نمیرفت.:13:
شما چی؟
من با 64 دانلود میکنم !
مطمئنید؟چرا اخه؟نقل قول:
ای بابا !!! 8 گیگ سوزوندیم که . یس کی آرت نامحدود میشه ؟! . باز خوبه 3 گیگ هدیه رو داریم وگرنه باید چقد یای ترافیک اضافه ییاده میشدیم !
نقل قول:آره. درست میگه. قبلا اینجا نوشته بودم.نقل قول:
پس توی سایت شاتل که هنوز کارت طلایی هست!!!!!!!!!نقل قول:
[HTML]http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/goldencard/[/HTML]
من امروز با واحد فروش صحبت کردم گفت از اول شهریور ترافیک نامحدود هست
گفتم پس چرا تو پنل من هنوز ترافیک حساب میشه گفت نگران نباشید ترافیک نامحدود هست و اون هم درست میشه
دوستان خبر رو تائید می کنند
آره هنوز تو سایت شاتل هست، ولی چند تا از دوستام این روزها از من کارت طلایی گرفتن و رفتن که با شاتل قرارداد ببندن اما شاتل گفته که کارت طلایی قبول نمیکنیم و داریم جمعش میکنیم.نقل قول:
من یاهو مسنجر رو نمیتونم باز کنم
شما ها مشکل ندارید؟
هر روز بدتر از دیروز
عجب داستانيه ها ميخوام 2 گيگ بخخخرمم ميگن مشكل داررهه خطط از كجا بفهمم مشكل از كجاست ؟؟!!!
به سلامتی. دیگه دیدن هرکی از راه میرسه یه کارت دستشه و 10000تومن ضرر میکنن گفتن ورش داریم ملت راحت 15000 رو بدن!نقل قول:
---
دوستان کارت تخفیفی امضاهاشون رو یک ویرایش برن :46:
نقل قول:
شما هم هیچی یه زنگی تلفنی اعتراضی
هر وقت شاتل کارت طلایی رو از تو سایتش برداشت ما هم امضامونو ویرایش میکنیم. :31:نقل قول:
یکی از بچه ها 2-3 روز پیش رفته بود از شاتل سرویس بگیره بهش گفتن کارت طلایی قبول نمیکنیم، ولی در عوض واسه ماه رمضون یه تخفیفی بهش داده بودن که مقدارش 12500 بود. مثل اینکه گفتن 50 درصد هزینه نصب رو تخفیف میدن که تو اهواز 25000 تومنه و شد 12500 تخفیف.
من نمیدونم کاملا برداشته شده یا موقتا واسه خاطر ماه رمضون، وقتی هنوز تو سایت شاتل قسمت کارت طلایی هست نمیشه با اطمینان گفت که واسه همیشه برداشته شده شاید فقط واسه ماه رمضون باشه. اگه کسی خبر قطعی داره بگه.
توی سایت محض دلخوشی میگذارن باشه..نقل قول:
دیگه وقتی میگن برداشته شده یعنی کلا برداشته شده دیگه...:31::27:
تایید میشه منم چند وقت پیش درخواست کارت تخفیف کرده بودم که در جوابش این ایمیل واسم اومدنقل قول:
نقل قول:
با سلام
مشترك گرامي، قانون كارت طلايي در شاتل كنسل شده و به مشتركين جديدي كه درخواست سرويس را دارا هستند تعلق نمي گيرد.
با سپاس
در مورد کارت طلایی یکی از دوستان چند روز پیش رفتن و اتفاقا از این تخفیف هم استفاده کردن. فکر کنم یا نمایندگی شهرتون پیش دستی کرده یا پشتیبان شاتل از سر وا کرده. شده مثل افتتاح حساب کوتاه مدت تو بانک که باید "غیر منطقی" رفتار کنی :)
شاید از تخفیف ماه رمضان استفاده کرده، یکی گفت رفته شاتل و بهش واسه ماه رمضون فکر کنم 50 درصد هزینه نصب رو بهش تخفیف دادن که از اونجایی که تو اهواز 25 هزار تومنه تخفیفش شد 12500.نقل قول:
حالا واسه شهرهای دیگه به جز اهواز و تهران تخفیفش میشه 7500.
من امروز و دیشب آن بودم مشکلی نداشتم.نقل قول:
دوستان شبانه از 1 تا 7 حدودا چند گیگ دانلود دارین و با چه سرعتی؟
من معمولا 1-1.1 گیگ دانلود دارم، البته به تازگی یکی از سایتهایی که ازش دانلود میکردم، رو واسه شبانه محدود کردن و این چند شب دانلودم پایین اومد، حالا باید بگردم و یه سایت جایگزینش پیدا کنم.نقل قول:
متوسط سرعت شبانه م 50-60 .
من 3-4 گیگ. با 200KB/s-240KB/sنقل قول:
سرویس اکو 2مگ
ببخشید
برای شما باز میشه؟کد:http://online.shatel.ir/
خیر! احتمالا دارن سیستمشونو آپدیت میکنن.نقل قول:
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
آها الان باز شد.ظاهرا بگیر نگیر داره
سلام مدتی 2 ماه میشه سرعت اینترنتم شدیدا افت کرده مخصوصا" شبها با شاتل تماس می گیرم چرت تحویلم میده لینک اموزش کانفیگ مودمم را برام میفرسته که اصلا" ربطی نداره با این حال مودو رو دوباره کانفیگ کردم ولی بهتر نشد
ویندوزم 7 مودمم 602 ایسوس سرعتم اکو 128 کسی راه حلی بلده بما هم بگه ؟
ممنون
من یه چیز در مورد این شاتل کشف کردم.منم اکو 512 دارم الا ن1ساله.شبا متوسط سرعتم رو 50-60 هستش.اما وقتی که مثلا سایتی رو با فایرفاکس باز میکنم یا با خود فایرفاکس فایلی رو dl میکنم سرعتم میره رو 150-160.من تمتمه دانلودام رو با IDM انجام میدم.فک کنم کاری کردن که با IDM سرعت کم باشه و از یه حدی بالاتر نره.فک کنم بشه راهی پیدا کرد که اینا رو دور بزنیم.حالا کسی چیزی به نظرش میرسه ؟؟؟:10:
باید روی 16 کانکشن تنظیم کنی.
دوستان من الان از سرویس Eco 128 استفاده میکنم که 3 گیگ محدودیت دانلود داره و هر ماه هم 1 گیگ ترافیک اضافه میخرم ولی با این حال باز هم آخر ماه کم میاد.
حالا اگه سرویس رو به Art Home 64kb/s نامحدود تغییر بدم خیلی سرعتم افت میکنه ؟ اگه سرعتم خیلی پایین اومد میتونم به Eco 128 دوباره برگردم. آخه توی لیست تغییر سرویس فقط سرویس های ART رو داره ؟
بنظر شما فایده داره؟نقل قول:
با 16 تا کانکشن هم هیچ تاثیری واسه من نداره.حتی 6-7 تا دانلود رو با هم میزارم بازم مجموع سرعتاشون نهایت 60 میشه.حتی از php هم که dl میکنم سرعت همینه.نقل قول:
2 ماه پیش همیشه سرعتم مثلا واسه همین php رو 2 مگ بود در صورتی که سرعت بقیه لینکام کمتر بود.ولی این 2 هفته اخیر همه رو 50-60 فیکس شده.:41:
میتونی ولی art home به لعنت خدا نمیرزه!نقل قول:
اگر تماس ها و اعتراض ها از یک مرکز مخابراتی بالا باشه سرگروه های اون منطقه رو میفرستن تا بررسی کنه که اگه مشکل از طرف شاتل و پهنای باند شاتل بود درستش کنننقل قول:
اما اگه فقط یک نفر زنگ بزنه میگم حتما مشکل از سیستم اون طرف هست و هیچ تاصیری نداره
پس اگه می خواید نتیجه بگیرید با بچه محلا هماهنگ کنید با هم زنگ بزنید چند شب
سلام
برای تغیر سرویس به اکو 1 مگ از تماس تلفنی با تهران میتونم تغییر بدم یا حتما نمایندگی اهواز باید برم؟ برای تغییر سرویس که خط قطع نمیکنن دوباره بخوان وصل کنند؟
سلامنقل قول:
شما باید 1 ایمیل یا فکس بفرستین برای نمایندگی شهرتون که حاوی متن درخواست سرویسه(چون درخواست تغییر سرویس باید کتبی باشه)
بعد هم برای محکم کاری 1 تماس میگیرین و میگین میخوام سرویسم را تغییر بدم
نه خط قطع نمیشه.
درست نشد؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا جریان این سرویس 1 و 2 مگ اکو چیه راسته چون تو لیست قیمت هاش نیست و چنده آیا دوستان گرفتن من که 512 اکو دارم
من امروز بابت افت شدید سرعت دانلود با شاتل دوباره تماس گرفتم
سرویس من اکو 128 هستش من گفتم قبلا" با سرعت 70 ک دانلود میکردم ولی الان 15 بیشتر نمیشه گفتن 16 سرعت طبعی شما است قبلا" بدلایلی زیاد بود فعلا" شاید پهنای باند شاتل مشکل داشته باشه که سرعت شما کم شده
سلام
شاتلم رو دوباره وصل کردم,امروز خط رانژه شد ولی در کمال تعجب ارور 691 یا همون یوزر پسورد اشتباه می زنه!
زنگ زدم می گم چیه جریان می گه مشکل نرم افزاریه درست بشه زنگ می زنیم بهتون!
جالبه که تو قسمت ردگیری درخواست روی 53 درصد مونده(قرارداد)
کسی به این مشکل برخورده؟!
باز نزنن دهن مارو صاف کنن؟!
نقل قول:
بالاخره از هیچی که بهتره .
ولی مطمئناً:20: اثر می کنه
چرا my shatel بالا نمیاد حالا ؟! ارور میده . برای شما درسته ؟!
.