همونو میگم ،؛ شبانه میگیرم ، چون شب هست و کامپیوتر میذارم ، شب سر و صدا نمیذاره بخوابیمنقل قول:
میخوام روز باشه که راحت بذارم
Printable View
همونو میگم ،؛ شبانه میگیرم ، چون شب هست و کامپیوتر میذارم ، شب سر و صدا نمیذاره بخوابیمنقل قول:
میخوام روز باشه که راحت بذارم
مخابرات مسیج داد که خطوط مخابراتی منطقه شما قراره فیبر نوری بشه و شما مجبوری از این به بعد فقط از مخابرات اینترنت بگیری (تا الان از پارس آنلاین سرویس داشتم). کسی چنین تجربه ای داشته ؟!
شاتل و اسیاتک و صبانت و پارس آنلاین کدوم برای اینستاگرام بهتر هست و راحت بدون لگ ویدئوهارو لود میکنه!
Sent from Galaxy s8
من می خوام برم شاتل الان اندیشه هستم 2 تا سوال داشتم
یکی این که شاتل هم بسته نامحدود شبانه داره؟
پینگ واسه بازی انلاین مثل overwatch-dota2تو شاتل چه طوره؟
من واسه سایت شاتل لند می خوام برم شاتل چون نامحدود میشه ازش دان کرد
شبانه شاتل پرسیدم گفتن 10 تومن هستشنقل قول:
اندیشه بزور اینستاگرام باز میکنه ولی سرعت دانلودش خوبه !
موندم برم رو اسیاتک یا شاتل ، یا بمونم همینجا ! میترسم بگیرم بدتر بشه
15 ساله مشتری اندیشه هستم !
منم 10-12سال مشتری اندیشه بودم الان رفتم شاتل سرعت دانلودش از اندیشه پایین تره من8 گرفتم اکثرا رو 1مگابایت هست نوسان سرعت هم خیلی کمتره انیستا هم عالی وا می کنه پینگ بازی هم از اندیشه بهتره فقط تنها مشکلش سرعت هست با یککم هم گرون ترهنقل قول:
کسی vdsl گرفته تو رشت؟ خطمون رو فیبر نوری کردن بالاخره، حالا زوری مجبوریم نت مخابرات بگیریم. درخواست دادم واسه VDSL ولی فعلا گذاشتنم تو لیست امکانسنجی. کسی تو نوبت مونده؟ یا تونسته بگیره؟
سمت لاکانی چه اینترنتی رو پیشنهاد میکنید که ثبات داشته باشه؟ فن آوا کسی تجربه داشته؟ مخابرات چطور (کمپین با حجم ۲ برابرش)؟
ممنون :n01:
کسی خط تلفنشو تونسته از pcm در بیاره برا گرفتن adsl
طبق قانون مخابرات باید اقدام کنه درسته ؟
نمیتونن مثل قبل بگن نمیشه
من چند سال پیش خط خونه قبلی ام پی سی ام بود رفتم مخابرات و اینترنتی هم شکایت کردم وبررسی کردن ودرست کردن چون کلا این که خط پی سی ام باشه کم فروشی هست ومخابرات موظفه که از پی سی ام در بیارهنقل قول:
کسی راجع به tdlte ایرانسل تو رشت اطلاعی داره؟
دوستان کسی میدونه داستان این کابل برگردان مخابرات رشت چیه یکی از همکارام از اندیشه سرویس می گرفته سمت توشیبا الان مخابرات اومده پیش شمارش رو از 33 به 32 تغییر داده و میگه تنها باید از ما اینترنت بگیرید
خب چه کسی بهشون این حق رو داده و کلا میگن خطشون دیگه قابلیت گرفتن اینترنت از هیچ شرکت خصوصی دیگری رو نداره بعدشم به اندیشه زنگ زده اونا هم میگن این حرکت داره ما رو از بین میبره ما شکایت کردیم اما به نظرتون کسی اهمیت میده
دوستان کسی اندیشه داره که بعدش رفته باشه روی اسیاتک یا شاتل ؟
میخوام ببینم فرق اینترنتارو تشخیص میده ؟
احساس میکنم تو تلگرام و اینستاگرام کنده اندیشه ! ولی دانلود خوبه
سرعت 2مگ
من بعد اندیشه هم آسیاتک رفتم و هم شاتل.آسیاتک تو منطقه ما بهتر بود.البته اینا دوره این و دلیل نمیشه یه isp همیشه بهتر باشه.در کل به الویت اول آسیاتک بعد شاتل و در آخر اندیشهنقل قول:
کابل برگردان نیست، فیبر نوریه! فعلا هم فیبر نوری در انحصار مخابراته تا هزینه هاش جبران شه. البته فعلا تا سر خیابونتون فیبر می کشن ولی بسترش آماده میشه واسه ارائه VDSL و تانوما (تانوما فیبرکشی کامله داخل ساختمونه و کابل های مسی رو جمع می کنن). واسه این که مردم شاکی نشن فعلا سرویس هاش رو ارزون کرده، اینترنت 16 مگ رو تو طرح غزال میده بین 40 تا 50 تومن با 175 گیگ پهنای باند خارجی در هر ماه و هزینه هر ماه رو قبض لحاظ میشه. فعلا VDSL رو آماده نکردن (گفتن سخت افزارش نصب شده اما نرم افزار پشتیبانی و فروشش هنوز آماده نشده) ولی تانوما رو تو بعضی مناطق ارائه میدن. اگه انحصارش رو ورداره خیلی خوب میشه چون الان دیگه به جای این که فاصله از خونه تا مرکز مخابرات لحاظ بشه، از خونه تا سر خیابون که کافو های نوری قرار دارن محاسبه میشه و در نتیجه کیفیت adsl خیلی بهتر میشه (در بدترین حالت هم به 1 کیلومتر نمیرسه فاصلتون و واسه همینم میتونن VDSL ارائه بدن). اگه انحصارش ادامه پیدا کنه اکثر شرکتا باید تعطیل کنن، چون هر ماه کلی مناطق میرن زیر پوشش فیبر نوری و فقط هم مخابرات حق سرویس دهی بهشون رو داره. مثلا من خودم پارس آنلاین داشتم، الان مجبورم مخابرات باشم، هرچند الان قیمت های طرح غزالش خیلی ارزون و با صرفست اما گرون هم کنه حق انتخابی ندارم و این فاجعست !نقل قول:
سلام
دوستان بین شاتل و آسیاتک کودومو پیشنهاد میدین برای خیابون امام قبل مصلی ..
اینجا شاتل دارن سرویس هشت مگش تا یک میرسه سرعت دانلودش ولی آسیا تک و کسی ندیدم داشته باشه از طرفی خیلی تعریفشو میکنن... :n36:
مخابرات از زمانی سایتو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر دادن 10 برابر از شما ترافیک کم میکنن به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید شکایت ارسال کنید و اطلاع رسانی کنید 90گیگ من 10 روزه تموم شد با 10 گیگ مصرف
سلام واقعا چقدر سرعت adsl کمه. من با مودم ایرانسل اینترنت 60 مگ دارم. یعنی تقریبا هر ثانیه 6 مگابایت دانلود دارم. که میشه با 1000 تومن 1 ساعت نامحدود دنلود کرد هر شبانه روز.نقل قول:
ولی باز خیلی گرونه نسبت به adsl
برای همین میخوام adsl بگیرم. گفتند تا چند روز دیگه به مناسبت دهه فجر طرح جدید دارند شاید مودم رایگانم بدن. گفتم دوستان بدونن صبر کنن برای خرید
- - - Updated - - -
سلام واقعا چقدر سرعت adsl کمه. من با مودم ایرانسل اینترنت 60 مگ دارم. یعنی تقریبا هر ثانیه 6 مگابایت دانلود دارم. که میشه با 1000 تومن 1 ساعت نامحدود دنلود کرد هر شبانه روز.نقل قول:
ولی باز خیلی گرونه نسبت به adsl
برای همین میخوام adsl بگیرم. گفتند تا چند روز دیگه به مناسبت دهه فجر طرح جدید دارند شاید مودم رایگانم بدن. گفتم دوستان بدونن صبر کنن برای خرید
دوستان دیروز خونه خط قطع بود و کابل برگردان و تغییر شماره شد خط خونه. بعد که .صل شد هم نت ندارم... چیکار باید کنم؟
از مخابرات نت داشتم
دوستان سلام
مرکز 7 رشت کدوم شرکت اینترنتی اوضاع بهتری داره ؟؟
نت اندیشه واقعا افتضاحه !!!
شاتل یا مخابرات و یا آسیاتک کدوم جواب میده تو این مرکز ؟
نقل قول:
خب تکنولوژی ADSL خیلی قدیمیه، از لحاظ تئوری بیشتر از 24 مگابیت نمیشه. اگه خطوط منطقه شما تازگی رفته زیر پوشش فیبر نوری، درخواست سرویس تانوما بدید که میان داخل ساختمونتون فیبرنوری می کشن و تا سرعت 100 مگ هم ارائه میدن (البته باید تا 1 گیگابیت ارائه بدن که نمیدن فعلا). VDSL هم فعلا تا سرعت 50 مگابیت (6مگابایت دانلود) ارائه میدن ولی فعلا نصب VDSL خیلی کند انجام میشه، من 4-5 ماهه تو نوبتشم! هردو این سیستم ها مودم جدید میخوان ! مودم VDSL رو ADSL هم کار می کنه ولی تانوما اصلا به سیم مسی وصل نمیشه و حتما باید کل کابل مسی خونتون با فیبرنوری تعویض بشه (تو اکثر استان ها فعلا رایگان انجام میدن).
جشنواره رنگین نت رو الان گذاشتن، نمیدونم شرایطش چجوریه و این که مودم رایگان هم میده یا نه ولی میتونین از 2020 بپرسین.
اگه ديده باشيد توي پنل مخابرات زده 75% تخفيف براي سايتهاي داخلينقل قول:
اين يه کلک تبليغاتيه که توي بسته اي که به مشتري نشون ميدن حجم مصرف براي سايت هاي برگزيده داخلي درج شده. مثلا به شما ميگه سقف مصرف منصفانه ماهانه 200 گيگ هست ولي اين براي همون سايتهاي برگزيده است. و اگه شما به اينترنت وصل بشيد، هر مگ رو 4 مگ و هرگيگ رو 4 گيگ حساب مي کنند براي همين شما بايد روي 50 گيگ حساب کنيد و نه بيشتر.
نتيجه اين ميشه که شما يک روز 500 مگ دانلود/ترافيک داشته باشيد، ازتون 2 گيگ کم ميشه. البته آپلود (سند) رو هم دارن حساب مي کنن، براي همين ممکنه شما با اون 500 مگ دانلود، ناگزير 100 مگ آپلود هم داشتين که مصرف کلي تون ميشه 600 مگ يا به حساب اينها2.4 گيگ
اين تبليغ شون گول زننده است و حواستون باشه هر چي گيگ نوشته رو بخش بر 4 کنيد تا به سقف واقعي ماهانه اون بسته برسيد.
البته مي تونستن عکس اين عمل کنن، يعني بگن شما 50 گيگ داريد و براي سايت هاي برگزيده (و بي مصرف) مصرف رو بخش بر 4 کنن که چون اون عددهايي که از روش بالا به دست مياد بزرگتر و گول زننده تره، اين روش رو به کار نمي برن.
نقل قول:
تاييد ميشه، اما اين يک انحصار قانوني نيست. يک انحصار بازاريه که به خاطر قانونگذاري و مجوز مهاجرت نادرست ايجاد شده و مخابرات ثابت سابقا ورشکسته هم تا تونسته از اين سو استفاده کرده. يعني هيچ مانعي براي اينکه انديشه/آسياتک/شاتل/... بياد و از همون فيبر و خط هاي تلفن به مشتري هاي سابقش سرويس بده وجود نداره. ولي ديگه براشون نمي صرفه.
چرا؟
چون بايد بياد اون دستگاه هايي که زماني در سالن ديتاي مرکزهاي تلفن (با برق و تهويه و پهناي باند مشترک) براي هزاران کاربر دي اس ال سوار مي کردن رو بيارن سر کوچه و توي محله ها کنار باکس هاي تلفن و فيبرنوري مخابرات سوار کنن.
اين يعني مجوز شهرداري، کنتور برق، يو پي اس يا برق اضطراري، و اجاره پهناي باند به ازاي هر باکس بايد هزينه بشه، و تازه بعد از همه اينها معلوم نيست که بخشي از مشتري هايي که به زور (!) مخابراتي شدن، آيا بخوان سوييچ بکنن يا نخوان.
:n35:
کسی نبود ؟؟؟نقل قول:
من دو سال پیش خط 7 صبانت داشتم خیلی خوب بود برای گیمینگ و همه چی. الان نقل مکان کردیم، مرکز 6 و من باز از صبانت اینترنت دارم و هنوزم خوبه. احتمال زیاد هنوز هم برای خط 7 خوبه.نقل قول:
دوستان راهنمایی میکنید
حواسم نبود اشتباهی سرویس 1 ساله زدم عوض 1 ماه 572 هزار شد آشنای اور مخابرات
چی کار کنم ؟
پولمو پس میدن برام یک ماه انجام بدن ؟:n03:
در مورد ADSL کاملا با شما هم عقیدم. اما در مورد FTTH (اینترنت روی فیبر نوری) و VDSL فقط انحصار قانونیه که مانع ایجاد کرده. الان یه ساله که این چند شرکت یه کنسرسیوم تشکیل دادن تا به جای این که تک تک هزینه کنن برای تجهیزات، با هم هزینه کرده و شراکتی استفاده کنن. ولی این جور که میگن فعلا مخابرات به صورت رسمی اجازه استفاده از شبکه فیبر نوری کشور و همچنین کابینت های مرتبط با مراکزی که کافوی نوری کشیدن رو نمیده. بعدش الان صحبت 4-5 تا مشتری نیست، چندین محله بزرگ رشت ظرف 1 هفته رفتن زیر پوشش فیبر و مجبور به استفاده از اینترنت مخابرات شدن. خیلی از کاربران حرفه ای اینترنت تو اون محله ها بودن ! مخابرات تو اینترنت گیمینگ خیلی ضعیفه، نرخ های رسمیش به شدت گرون تر از بقیه شرکتاست و پشتیبانیش رو بهتره اصلا صحبتش رو نکنم ! اگه این جشنواره هاش حذف شه، به شخصه باید به فکر تغییر مسکن باشم چون اصلا جوابگوی نیاز من نیست این قیمت در برابر حجم اینترنت بین الملل !نقل قول:
نقل قول:
یه پسرفت نامحسوس به نسبت طرح غزال داشت ...
اندیشه رسما کلاهبردار شده
دو شب پیش تو ساعت رایگان 7 گیگ حجم واقعیم رفت ، دیشبم 2 گیگ :n29::n29:
پین 7 گیگ خریدم سایت بانک مشکل داشت قطع شد ، دوباره گرفتم ، جای دوبار همون یک بار ثبت شده که اونم فعال نیست ! ولی حسابم دو بار خالی شده !
پین 8 مگ سه روزه گرفتم سرعتم همونه هیچ بالاتر نرفت !
اصلا وضعی ، میترسم برم اسیاتک و شاتل تو شهرستان ما جواب نده دیگه نتونم برگردم !
سرعت اپلود من 512 هستش ، زنگ زدم اندیشه گفتن واسه همه همینقدره !!!
سرعت اینترنت 8 مگ ، و سرعت تنظیم شده 12 مگ هست ، ولی اپلود 512 !
گفتن بالاتر نمیشه
زیاد رو سرعت آپلود مانور نمیدننقل قول:
ولی واسه محکم کاری شما ببین حداکثر کشش خط واسه سرعت آپلود چقدره ؟؟
چجوری بفهم ؟ تو سایت که 512 زده بود ، دیروز زنگ زدم کردن 1024نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://s8.picofile.com/file/8353999784/net.jpg
http://uupload.ir/files/nm8b_net.jpg
اینطور که اینجا زده حداکثر سرعت آپلود شما 1 مگ میتونه باشه و شرکت رو همون 1 مگ تنظیم کردهنقل قول:
تو تنظیمات مودم هم به طور کامل میشه فهمید
192.168.1.1 رو بزنید تو مرورگر وارد تنظیمات میشه - همونجا کشش خط رو ببینید ( یوزر پسورد ورودی هر دو Admin هست )
من خودم مخابرات دارم و کشش خط واسه آپلود 2 مگ هست که رو 1.5 مگ تنظیم کردن
معمولا با توجه به کشش خط تنظیم میکنن
شما هم زتگ زدی واست درست کردن
پس استاندارش همون 1 مگ هستش !نقل قول:
بستگی به کشش خط و پشتیبانی سرویس دهنده از Annex های جدیدتر داره. مثلا من قبلا که خطم معمولی بود و از پارس آنلاین سرویس داشتم سرعت آپلودم محدود بود به 1 مگابیت اونم چون از Annex M که سرعت آپلود 3 مگابیت رو ارائه میده پشتیبانی نمی کرد (تو منطقه ما) ولی الان که خطمون رفت زیر پوشش کافوی نوری و اجباری رفتیم زیر سلطه مخابرات، با توجه به این که کانکشن از نوع FTTdp شده و تجهیزات جدیدتر نصب کردن و Annex M رو پشتیبانی میکنه، سرعت آپلودم رو 2 مگابیت بسته شده که در نهایت سرعت 1.8 مگابیت رو ارائه میده.نقل قول:
تو تنظیمات مودم یه بخشی هست به اسم DSL Modulation که به صورت پیش فرض رو حالت Auto یا Multimode تنظیم شده، اونو بزار رو ADSL2+ M یا G.992.5 یا Annex M (هر مودم تو تنظیماتش یه اسمی گذاشته واسه این استاندارد ولی معمولا یکی از این 3تاست). اگه بدون اشکال به اینترنت متصل شد و تو status مودمت هم دیدی همین رو به عنوان Annex ارتباطی ذکر کرده، اون وقت میشه به آپلود پرسرعت تر امید داشت (به شرطی که خود خط هم کشش داشته باشه و اندیشه هم زیر بار سرعت بالاتر بره).
من مرکز 7 شاتل دارم سروییس 8 مگ خوبه
speedtest.net/result/8169006684
ما که مخابرات (آشناي نخست!) رو بارها شستيم، ولي اينم بگم بالاخره گويا پيگيري ها پاسخ داد و لينک هاشون پايدارتر شدن و ديگه از اون پرش هاي روزانه و ساعتي لينک اي دي اس ال (بر پايه بک بون فيبر نوري) شون خبري نيست.
طبق مانيتورينگ انجام شده امروز آشناي نخست(!) رکورد 1000+ ساعت کانکشن پيوسته رو زد. يعني مودم 42 روز پيوسته کانکت بود بي اينکه لينک قطع بشه، تا اينکه امروز صبح خط ريست شد و مودم آي پي تازه گرفت. يه سري کانکشن کاري (TCP و تونل) به چن سرور هم داشتيم که اونها رو هم در اين بازه چک مي کرديم که در اين مدت پا به پا اومدن و آپ بودن.
توي نت ايران که برخي روتر ها، فايروالها، ترافيک بالاي گلوگاهي، سامانه هاي پيوندها(!)، کيفيت مسيرها، انگولکهاي دستوري و سليقه اي و ... معمولا کانکشن ها رو مي ندازن، به نظرم اين براي خودش رکوردي حساب ميشه. هر چند از مخابرات بعيد بود، ولي زيرساخت شون نشون داد که اگه هي انگولش نکنن، کشش پايداري بالا رو داره.
در مقايسه بگم که بالاترين رکورد زمان اتصال پيوسته که ما در ده سال گذشته روي لينک اينترنت پرسرعت خانگي/تجاري به دست آورده بوديم، براي انديشه سبز و حدود 650 ساعت (27 روز) بود.
بد نيست دوستان اگه رکوردهاي اندازه گيري شده و دقيق از پايداري لينک پرووايدرهاي ديگه (چه ثابت/زميني، چه بي سيم، چه همراه) دارن، شير کنن.
سپاس
امروز مخابرات بعد از حدود 9 ماه انتظار VDSL ام رو وصل کرد. خطم واسه منطقه مخابراتی 722 رشت بود که همون موقع ها رفته بود زیر پوشش کافوی نوری ولی 3 ماه طول کشید کارت DSLAM نصب کنن و بعدشم 6 ماه طول کشید واسم وصلش کنن.
در حال حاضر فقط VDSL2 ارائه میدن با پروفایل 17a و وقتی رو پروفایل 30a گذاشتم کانکت نشد. ماکسیمم سرعت در حالت ایده آل هم 100 مگابیت واسه دانلود و 50 مگابیت واسه آپلوده تو پروفایل 17a که مخابرات واسم رو 50 مگابیت واسه دانلود و 36 مگابیت رو آپلود بسته. حالا فردا میخوام صحبت کنم که چک کنن که اگه بشه رو 100 مگ ببندن خط رو.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه طرحی دارید ؟؟؟ حجم و هزینه و .....نقل قول:
کل هزینه هایی که کردید چی بود و چقدر شد ؟