کپی نخورش گرون تره :13:نقل قول:
بعد اینجا مال کیه ؟ بنده خدا خودش هم نمیدونسته چی نوشته ! مثلا این رو ببینید :
دستگاه بازی ایکس باکس 360 مدل : XBox 360 Slim :27:
کپی نخورش گرون تره :13:نقل قول:
بعد اینجا مال کیه ؟ بنده خدا خودش هم نمیدونسته چی نوشته ! مثلا این رو ببینید :
دستگاه بازی ایکس باکس 360 مدل : XBox 360 Slim :27:
خوب نوشته کپی نخور با کینکت هست :31:نقل قول:
بعدش اون یکی حرفتم خیلی باهال بود :39::39::39::16::16::16:
PS3 رو با 2 تا بازی اصل ( NFS:HP و GOWIII) و 14 تا کپی تمیز و بی مشکل 350 بفروشم خوبه؟ عالیه یا ضرره؟
میخوام xbox Slim بگیرم 0225
درســـــت نشدنقل قول:
اگه 120 گیگ باشه نسبتا خوب دارین ردش میکنین!:31:نقل قول:
البته ممکنه اگه توی این سایت مایتا بخواین ردش کنین بیشتر ازتون بر دارن!
چندین بار امتحان کن.درست میشه.اگه نشد دیگه نمیدونم.:41:نقل قول:
قیمتش چنده؟نقل قول:
چی شد به حقیقت پی بردین ؟:31: ( شوخیه برادر ، به دل نگیر)نقل قول:
دقیقاً. پی بردمنقل قول:
نقل قول:
250 هست
اگه می خواین اسلیم 250 گیگ بخرین به نظر من همون 4 گیگ رو بخرین ، یه هارد 250 گیگ وسترن دیجیتال هم بخرین بعدش با هــک کردن میتونین وصلش کنین به کنسول... آموزشش توی فروم کنسول هست ، یه نگاهی بندازی پیدا می کنی...نقل قول:
سلام دوستان
یک سوال خیلی احمقانه دارم !!!
وقتی وسط بازی فریز میشه هیچ راهی بجز خاموش و روشن کردن دستگاه وجود نداره ؟
نه دیگه عزیز:31:نقل قول:
-------------------------------------
من این L.A Noire رو خریدم موقعی که دیسک رو می زارم می خواد آپدیت کنه ولی من زدم No ! یکی که از این بازی کامل سر در می یاره می تونه جامع کمکم کنه که چی کار کنم؟!
آپدیت داشبوردم اینه : 2.0.12611.0
چرا احمقانه!!؟:31: این سوال خیلی ها از جمله خود من در اول کار بود!!:31:(صداشو در نیارینا!!):31:نقل قول:
ببینین بستگی داره! ما فریز داریم تا فریز! مثلا بعضی بازی ها به دلیل اشکال از دیسک بازی ها فریز میشن که خوب اغلب با خارج کردن درایو مشکل فریز حل میشه! بعضی وقتها هم هست که فریز شدن مربوط میشه به خود بازی و خوب در این حالت معمولا کاری جز خاموش کردن کنسول باقی نمیمونه! بعضی وقتها فریز شدن مربوط میشه به درایو و هارد و ...! اما یه نکته اینجا رعایتش خیلی مهمه! و اون اینکه وقتی کنول فریز شد ( حالا به هر دلیل) و شما مجبور به خاموش کردن آن شدید بلافاصله اون رو در همون لحظه روشن نکنید! و اجازه بدین کنسول کمی خنک تر بشه و بعدا اون رو روشن کنید.
منم هم موافقمنقل قول:
من هم رفتم هارد خریدم و هکش کردم خیلی هم خوب شد و با هزینه ی کم تر یه هارد بدست آوردم
من به همه ی اسلیم داران -- هارد رو پیشنهاد می کنم
سلام
من 06/03/90 1 ایکس باکس الایت با تاریخ تولید 29/10/2009 خریدم و 5تا بازی به همراه 1کابل اچ دی و یک دسته اضافی بی سیم گرفتم:26::26::46:
به نظر شما چند گرفته باشم خوبه؟؟:46:
ببخشید ، مگه کنسول اسلیم کپی خور شده ؟!نقل قول:
4 راه دارید :نقل قول:
1 - فحش خوار و مادر رو نثار سازندگان کنسول و بازی کنید .
2 - کنسول رو بردارید بکوبید توی سر همبازیتون .
3 - کنسول رو خاموش کنید .
4 - به توصیه شهاب جان گوش کنید .
کاملا تایید میشه...این 4 تا راه مخصوصا اولی و دومی تست شده و جواب داده...البته اگه مواد (1) و (2) و (4) رو با هم انجام بدید،به نتیجه ای باور نکردنی دست میابید....:دی :دینقل قول:
نمی دونم 3 تا درایو توی مدل های اسلیم هست یا 4 تا... که دو تاش Lite On هستن...نقل قول:
مدل های Lite On هم الان خیلی فراوون ترن...
حالا می رسیم به مبحث اصلیش :دی یه درایو 9504 هست که در حال حاضر کپی خور هم شده اما کمیابه و قیمتش هم بالا خواهد بود... درایو 0225 هم هست که کپی خورش در مراحل تست های نهاییه و تا چند وقت دیگه میاد... اما از اون جایی که هنوز نیومده و بازاریان بی سواد ما هم نمی رن از این جور اخبار مخبار بخونن هنوز لطف نکردن قیمتو بکشن بالا :دی کپی خور که بشه هم خریدار بیشتر میشه که باعث خوش خوشان شدن فروشنده (و افزایش قیمت) و کم شدنش تو بازار (و بازم افزایش قیمت :دی ) و جیب زنی فروشنده (این بازم افزایش قیمت :دی) می شه :دی
آقا من می خوام 1 هارد 250 اسلیم بگیرم ولی قیمتش بالاست میگه 120.000 تومان
اگه من هارد 250 وسترن بگیرم اکسترنال چنده؟
آیا واقا این -- عملیه؟
حتما باید وسترن باشه؟ یا سیلیکون پاور میشه؟
می خوام خیالم راحت باشه نرم 250 .سترن بگیرم بعدا رو دستم بمونه بعدم برم اسلیمشو بگیرم....
سرعتش پایین نیست...اذیت نمیکنه؟>
آقا من بازی LA NOIR اوریجینال رو برای 360 می خوام. اگر فروشگاهی یا شخصی رو می شناسید که این بازی رو داشته باشه لطفا معرفی کنید.
نقل قول:بچه های اینجا چقدر خشنن !:31:نقل قول:
هارد اکسترنال که هر مارکی ( وسترن ، سیگیت ، مکستور ، سیلیکن و ...) بگیرین مشکلی نداره ولی تنها از 16 گیگش برای نصب بازی ها میتونین استفاده کنید!نقل قول:
اما یه راه دیگه ای مثل پارتیشن درست کردن هست که خوب فضای هارد رو بیشتر میکنه ولی خوب دردسر هم داره!
شما به نظر من یه هارد وسترن دیجیتال 250 گیگ که حتما یکی از مدلهای زیر باید باشه بخرید و بعد ه کش کنید و بندازین تنگ کنسولتون !
- WD Scorpio Series BEVS/BEAS
- WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT/BPVT
- WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT
- WD VelociRaptor Series
- WD AV-25 Series BUDT
باز هم تاکید میکنم حتما باید یکی از مدل های بالا باشه وگرنه ه ک نمیشه!
با این روش دست کم 60 الی 70 تومن سود میکنین!
سلام خسته نباشید من میخوام یه xbox بگیرم پیشنهاد شما به من چی هست ؟؟؟
Slim 4GB 0225 .نقل قول:
شما اگه تونستید و اسلیم با درایور 0225 پیدا کردین بخرینش و صبر کنید تا -- شه اگر هم طاقت ندارید تا -- شه یا باید آرکید یا الایت بخرید که اصلا پیشنهاد نمیشه چون فروشنده ها دارن پول زور می گیرن و اگر دوست دارین بازی الان بازی کنید ps3 بخرید (من خودم ps3 رو دوست ندارم).نقل قول:
یعنی اگر من 1 هارد 250 گیگا اکسترنال داشته باشم 10 تا پارتیشن بندی کنم( هر پارتیشن 16 گیگ ) 160 گیگ توی ایکس باکس به من فضا میده؟
من میخوام 0225 خام بگیرم ولی نمی دونم بهترین جا از نظر قیمت کجاست؟
کسی خبر داره که تو شهرهای مرزی غربی پیدا میشه یا نه ؟
می دونم الان میگید آقا میثم ولی ایشون هم قیمت جدید رو تو سایت نزده!!!
من دیروز 1 کنسول اسلیم 4 گیگ از خود آقا میثم گرفتم
620.000
کینکت 170
620.000 تومن ؟:18::18::18:نقل قول:
به حتمال صد درصد:دی 9504 خریدن:دی:27:نقل قول:
نمیدونم شاید از کجا میشه فهمید؟
گفت کسی نمیگیره چون قیمتش بالاست
داداش شما 0225 گرفتید؟؟؟ چرا اینقدر زیاد؟؟؟ مگه 300 تومن نبود؟؟؟
بچه ها طرفای اردبیل قیمت چه طوره؟؟؟
داداش کپی خوره این دستگاهی که من گرفتم اون دستگاهی که میگید 16-17 تاشو از قبل گذاشته بودند تو نوبت به محضی که اومد آپدیت بشه کپی خور بشه
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
اگر من 1 هارد 250 گیگا اکسترنال داشته باشم 10 تا پارتیشن بندی کنم( هر پارتیشن 16 گیگ ) 160 گیگ توی ایکس باکس به من فضا میده؟
--------------------------------------------------------------------------------
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
اگر من 1 هارد 250 گیگا اکسترنال داشته باشم 10 تا پارتیشن بندی کنم بعدا ه ک کنم( هر پارتیشن 16 گیگ ) 160 گیگ توی ایکس باکس به من فضا میده؟
--------------------------------------------------------------------------------
آقا بالاخره یه جوونمرد بیاد این کلمه soon که c4 میگه رو معنی کنه اینجور که من فهمیدم اونائیکه اسلیم 0225 دارن باید تا june صبر کنن لطفا بگید که من اشتباه میکنم خواهشا .
من خسته شدم از بس صبر کردم و soon شنیدم البت از قدیم هم میگن نابرده صبر soon میسر نمیشود :27:
آقا یه سئوال هم داشتم این c4 کجاییه ؟؟؟؟؟
پارسا ایشون به احتمال 99/9 درصد :دی با درایو کپی خور 9504 خریدند:27::31::20:نقل قول:
سلام:نگفتین که:
من 06/03/90 1 ایکس باکس الایت با تاریخ تولید 29/10/2009 خریدم و 5تا بازی به همراه 1کابل اچ دی و یک دسته اضافی بی سیم گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما چند گرفته باشم خوبه؟؟
نسبتا خوب گرفتینقل قول:
آقا آدرس فروش یکی از این فروشگاه فروش هارد WD برای ه ک با قیمتش ؟
با USB که نشد بریم همون هار بگیرم ببینم چی میشه...
نه دوست من منظور من از پارتیشن بندی اون پارتیشن بندی که توی PC هست نبود!:31:نقل قول:
این آموزش رو قرار بود که من در تاپیک تعویض هارد قرار بدم ولی خوب چون توی محیط نت عکس ازش نبود می خواستم خودم آموزشش (که خوب کوتاه هم هست) رو بذارم که الان متاسفانه نه دسترسی به هارد دارم و نه کنسول !:31:
به هر حال من یه توضیح میدم که نحوه کار چجوریه که امیدوارم متوجه بشین :
شما هارد اکسترنال رو که به کنسول وصل کردین و فرمتش کردین دستگاه رو خاموش کرده و هارد رو از کنسول جدا کنید و هارد رو به PC وصل کنید. اکنون وارد My Computer بشین و در قسمت تنظیمات گزینه نشان دادن فایل های پنهان رو فعال کنید برای اینکه بهتر متوجه بشین با توجه به ویندوز خود میتونین از ویدئو های زیر استفاده کنید که چطوری باید این گزینه رو فعال کنید :
Win 7 :
Win XP:کد:http://www.youtube.com/watch?v=q8-uA6o3cKA
پس از فعال کردن این گزینه به درایو هارد اکسترنال بروید. سپس با فولدری با نام XBOX360 یا Xbox360 روبرو میشوید! اکنون شما میبایست نام این فولدر رو تغییر بدین و هر نامی که خواستین میتونین برای اون انتخاب کنین. پس از تغییر نام فولدر هارد رو به کنسول دوباره متصل کنید و اونا دوباره از طریق کنسول فرمت کنید! با این کار دوباره یه فولدر دیگری با نام XBOX360 یا Xbox360 در هارد ایجاد میشه و دوباره هارد رو از کنسول جدا کنید و به PC وصل کنید و عملیات تغییر نام فولدر XBOX360 یا Xbox360 رو به هر نام دیگری انجام دهید و سپس هارد رو از PC جدا کرده و به کنسول متصل کنید و مثل قبل هارد رو فرمت کنید. اینقدر این عملیات رو انجام بدین تا کنسول تمام ظرفیت هارد شمارو بشناسه!کد:http://www.youtube.com/watch?v=EegmlR9MVlM
به همین راحتی!:31: