اساتید
من ۹ روز از ماه گذشته بسته ۵۰۰ گیگم داره تموم میشه
من فقط یه فایل ۱۵۰ گیگ از سرور داخلی دانلود کردم امشب
چطور میتونم ریزمصرف رو چک کنم
Printable View
اساتید
من ۹ روز از ماه گذشته بسته ۵۰۰ گیگم داره تموم میشه
من فقط یه فایل ۱۵۰ گیگ از سرور داخلی دانلود کردم امشب
چطور میتونم ریزمصرف رو چک کنم
پستهای قبلی رو مطالعه کرده باشید خیلی وقته که این مدلی مخابرات آپلود رو بسته، خود من چندین بار پست زدم و گفتم شکایت کردم زمانی که داخل قرار داد و سایت نبود و به هیچ جایی نرسید. الان داخل پنل ذکر شده سرعت آپلود یک هشتم هست برای هر سرعتی که بگیرید 100 و 1000 تفاوتی نداره از قرار دادهای تجاری خبر ندارم .. البته با اسپید تست یه برست اولیه بالاتر میده دقت کنید 35 تا 40 مگابیت بعد میاد رو 25 ثابت میشه و دوستمون هم که 1G دارن تو پستهای قبلی 125 بود.نقل قول:
داخل پنل -----> تغییر سرویس جمله های زیر رو نوشته
- ترافیک داخلی در کلیه سرویس ها 2.7 ترافیک بین الملل می باشد
- بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات ، حداقل سرعت ارسال به میزان یک هشتم سرعت دریافت خواهد بود
داخل پنل همون اول یه نمودار میله ای هست که خود پشتیبانی هم قبول داره مشکل داره .. قسمت گزارشها ریز مصرف اینترت .. باید یه بازه رو انتخاب کنی .. بازه های عوض شدن IP حجم کلی اون دوره رو میده من که درست سر در نیاوردم.نقل قول:
کلا فیبر بدلیل سرعت بالا کسی دسترسی بدی میتونه یه روزه 500 گیگ رو مصرف کنه باید تو این مورد دقت کنن راهکار کنترل مصرف داخلی لازم داره اگه کاربر زیاد دارید یا محدود کردن سرعت .. WPS رو روی وای فای روتر یا اکسس پویت خاموش کن و ارتباط های سیمی رو هم چک کن که چه مدلی مصرف می کنن.. لاگ دانلود منیجر رو چک کن و فایلهای حجیم رو بر اساس تاریخ چک کن شاید مشخص بشه چیزی دانلود شده.. اولین چیزی که پشتیبانی زنگ بزنی میگن هک شدی و مصرف کردی و ... هیچ مدلی زیر بار نمیرن درسته که خیلی از یوزرها مشکل دارن اما نه همه دیگه من همه سیستم هام چک میشه چند بار یهویی 70 گیگ ازم کم شده جالب که دو بار هم اضافه شده حجم زیاد تو این چند سالی که فیبر مخابرات دارم .. سیستم و نرم افزار اکانتینگ شون باگ داره و خودشون هم می دونن ولی هیچ کاری نمی کنن . سیستم همراه اول خیلی دقیق هست من چند بار چک کردم لحظه ای حساب می کرد و درست بود.
FTTO
300 Mbps:
200GB = 300 T
400GB = 520 T
600GB = 660 T
1000 Mbps:
300GB = 482 T
500GB = 696 T
1000GB = 963 T
بسته های ftto جدید موخا
قابلیت خرید از طریق فقط 2020
dsl معظل خاصی دارند چون امواج بصورت الکترو از روی کابل مسی در جریانه از برق گرفته تا حتی رطوبت سولفات بارندگی تو جعبه های قدیمی دردسر های خواهد داشت و عملا تو بهترین حالت سرعت های بالای 60 70 رویا میشن رو dsl
با یک رشته تار فیبر میشه تا 1 گیگ رو دریافت کرد و در اینده این کابل پتانسیل ارتقا به سرعت های بالاتر 10 گیگ و .... به راحتی فقط با تعویض مودم خواهد داشت ک فعلا 1 گیگ برای تمامی موارد بسیار عالیست.
در بدترین شرایط فیبرنوری 2.5 گیگ از طریق اسپیلتر ها تقسیم میشن بین همه حتی اگر با تمامی همسایه ها مشترک بشین مثلا 16 تا مودم روی ی ک رشته تار فیبر برید و همزمان تمامی 16 مودم بزنن دانلود به شما حدودا 150 مگابیت خواهد رسید سرعت قابل مقایسه با dsl ها نخواهد بود پینگ با ثبات تری خواهید داشت و ...
البته که همه همزمان 16 نفر نمیزنن دانلود یکی اینستا میچرخه یکی با 10 12 مگ یوتیوب و شما بالای 200 مگ رو خواهید داشت حتی تو ساعت های اوج مصرف
اگر هم که عین ما تازه باکس زده باشن یا جای کم تراکم و باکسی تعداد یوزر پاینی داشته باشین اکثر اوقات بالای 700 مگ رو خواهد داد
دردسر یبکار هست و پیمانکار هزینه دریافت میکنه ک برای شما کارو رو در بیاره . و اتفاقا برعکس گفته های شما قیمت مس افزایشی بوده تجهیزات و نگهداری هزینه بر تری نسبت به شیشه و پلاستیک خواهد داشت.
و اینکه دنیا به سمت این فناوری پان خواهد رفت مس تاریخ انقضاش گذشته .
مشکل اصلی ولی اینترنت ایران مربوط به تکنولوژی نیست خیلی تاثیر گذاره ها ولی فیبر کیفیت اصلیش زمانی رو خواهد شد که فیلترینگ از شدتش کاهش پیدا کنه . شما از سرور ایران میزنید دانلود 120 مگابایت در ثانیه یه فایل 1 گیگی رو تو 10 ثانیه دانلود میکنه که خیلی خوبه ولی کافیه فیلترشکن بزنید که اون فیلترشکن سرور شلوغی داشته باشه مسیر درست حسابی نباشه ، سرور فیلترینگ حساس باشه به ایپی هاش یا پروتکلش سرعت کاهش پیدا میکنه به 100 مگابیت یا 80 مگابیت که در کل بازم جنازه مرده اش خیلی با کیفیته .
و اینکه هزینه اش یکبار هست و مشترک یکبار اونم اگر مخابرات ارایه بده میشه از جشنواره هاش استفاده کرد یا کمپین هاش و هزینه های بعد راه اندازیش یعنی فقط پول اینترنت دادن واقعا بصرفه است نسبت به فناوری های تی دیو فایو ...
همه اینها در کنار یک چیز دیگر هست اونم اجرای درست اصولی پیمانکار
کلا اگر دانلود زیاد دارید و سورس هم خارجی هست یک کم هزینه کنید یک اکانت Real-debird یا all-debrid بگیرید . البته برای من که فیبر شاتل دارم real-debrid بهتر جواب میده و تقریبا همیشه سرعت 600 الی 800 مگ میده . برای تورنت گرفتن خیلی مناسب هست و هاستهای دانلود زیادی رو هم ساپورت میکنه و حجم نامحدود هست . فقط هزینش کمی زیاد هست که 9 یورو برای 3 ماه و 16 یورو برای 6 ماه. ولی اگر دانلودر هستید بسیار به درد بخور هست . اگر هم سایت داخلی میخواهید که تورنت و لینگ هاست رو بیاره رو سرور داخلی و نصف قیمت حساب کنه parsget.com . البته باید حجم بخرید به صورت ریالی برای هر گیگ. برای تورنت اوکی هست ولی هاستها بسته به هاست گرونتر حساب میشن. دنلود داخلیش تست شده و 100% نیم بها حساب میشه و تایید میکنم ( پنل شاتل لایو ترافیک رو به روز میکنه و دانلود نیم بها رو نشون میده)
- - - Updated - - -
ممنون دوست عزیز از توضیح مفصلی که دادید فقط یه توضیح درباره اون تی دی وی فایو بدید فکر کنم منظورتوننقل قول:
سر شاخه فن آوری های بی سیم هست مثل tdd lte است اگه لطف کنید انگلیسیش را بنویسید خیلی یهتر میشه یادمه
سالهای اخیر یک بار یه مقاله میخوندم که در کشور دانمارک وقتی آنتنهای 5g را روشن کردن مرغابیها بخاطر امواج به زیر آب رفتن و این نشوندهنده مضر بودن امواج بی سیم هست که خود وای فای های داخل خونه ها بالاخره بی ضرر نیست حالا برای من سواله که چرا فن آوری غالب در اینترنت جهانی به سمت بی سیم شدن حرکت نمیکنه؟!آیا مسئله هزینه های سنگینترش هست یا همین تداخل امواج و ناپایداری و سلامتی به نظر من اگه بتونن برای این مشکلات راه حل پیدا کنن اینترنت بی سیم دردسر های کمتری داره اگه همه گیر بشه و در راستای فن آوری های جدید هم در همه زمینه ها هست که از حجم تجهیزات فیزیکی کمتر بشه
- - - Updated - - -
ممنون دوست عزیز از توضیح مفصلی که دادید فقط یه توضیح درباره اون تی دی وی فایو بدید فکر کنم منظورتوننقل قول:
سر شاخه فن آوری های بی سیم هست مثل tdd lte است اگه لطف کنید انگلیسیش را بنویسید خیلی یهتر میشه یادمه
سالهای اخیر یک بار یه مقاله میخوندم که در کشور دانمارک وقتی آنتنهای 5g را روشن کردن مرغابیها بخاطر امواج به زیر آب رفتن و این نشوندهنده مضر بودن امواج بی سیم هست که خود وای فای های داخل خونه ها بالاخره بی ضرر نیست حالا برای من سواله که چرا فن آوری غالب در اینترنت جهانی به سمت بی سیم شدن حرکت نمیکنه؟!آیا مسئله هزینه های سنگینترش هست یا همین تداخل امواج و ناپایداری و سلامتی به نظر من اگه بتونن برای این مشکلات راه حل پیدا کنن اینترنت بی سیم دردسر های کمتری داره اگه همه گیر بشه و در راستای فن آوری های جدید هم در همه زمینه ها هست که از حجم تجهیزات فیزیکی کمتر بشه
چرا بسته های ساعتهای خاص رو حذف کردن؟!!!
نقل قول:
سلام
من بسته اولیه ایرانسل دارم. دانلودم حد اکثر تا 130 هست ولی آپلودم معمولا بالای 300 هست. آپلود حداکثر تا 337 هم داشتم.
کودوم اپراتوری؟ پیش پرداختی یا نهنقل قول:
مخابرات کرجنقل قول:
قراردادم تانوما استاندارد ۴۲۰ گیگ ماهانه- قرارداد ۶ ماهه- ۱۰۰Mb پسپرداخته
تا همین چند روز پیش تو قسمت خرید ترافیک ساعت خاص کلی بسته بود من همیشه 150 گیگ 4 صبح تا 12ظهر رو میخریدم اما دیروز که رفتم دیدم کل بسته ها حذف شدن و هیچی نیست!