آفرين به شما دوست داريد كار خير انجام بديد. اينجا كه دوستان كلا توي كارهاي خيريه هستند! دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي مدارس محروم قطعات كامپيوتري مهيا مي كردند.نقل قول:
Printable View
آفرين به شما دوست داريد كار خير انجام بديد. اينجا كه دوستان كلا توي كارهاي خيريه هستند! دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي مدارس محروم قطعات كامپيوتري مهيا مي كردند.نقل قول:
شارژ کارتریج ML-2160:n13:
خوب شارژش کن یا منظورت اینه که به یکی بدی برات شارژ کنه؟
تونرهای سامسونگ یه مدل هستن و می تونی از تو بازار تهیه کنی و شارژ کنی
من خودم تونر کرونا Corona می گیرم خیلی عالیه
سلام منhp laser 1200دارم در 8 نمیشناسه و در category پرینتر اضافه نمیکنه باید چیکار کنم ؟ از درایور های سایت hpکدوم درایور باید نصب بشه؟خیلی زیادن
upd-ps-x32-5.6.0.14430 upd-pcl6-x32-5.6.0.14430
pcl or post script
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید درایور چنرال لیزر جت رو از سایت HP دانلود کنی و معرفیش کنی
جنرال نداره؟نقل قول:
چنذ تا درایور دانلود کردم الان تو پرینتر هاست ولی مینویسه:n23: status:driver is unavailable
پرینتر اچ پی 2015 دارم که چند روزی است وقتی فرمان پرینت بهش میدهم در اون پنجره مربوط به پرینتر پیام error-printing میده و چیزی پرینت نمیزنه. لطفا علت را بفرمایید. در ضمن کابل پرینتر رو عوض کردم اما همچنان معما حل ناشده است.
نقل قول:;کسی نیست جواب منو بده؟؟؟
درایوری که کار کنه اصلا گیر نمیاد :n18:
سلام دوستان. من یه سه کاره samsung 4300 دارم وقتی کاغذ دستی وارد میکنم از نصفه پرینت میگیره چطوری درستش کنم؟؟؟