اگه مشکل از خط بوده و حالا مشکلی نداری پس با شرکت های دیگه هم مشکلی نخواهی داشت .نقل قول:
Printable View
اگه مشکل از خط بوده و حالا مشکلی نداری پس با شرکت های دیگه هم مشکلی نخواهی داشت .نقل قول:
خطم تا دو هفته پیش 6 مگ دیتا ریت میکشید
بعد آسیاتک مکسم رو بست رو 3.7
یعد کلی مشکل دوباره مکسمو بست رو 6
الانولی data rate از 3.7 بالاتر نمیره از سر خط هم چک کردم
حالا این رو آسیاتک داره میکنه که دیتا ریت بالاتر نره یا اتفاقی افتاده
snr قدیمم رو 11 بود رو دیتا 6 و مکس 6 ،قطعی هم نداشتم
الان snr 14 هست رو دیتا 3.7 و مکس 6
اولین باره که همچین چیزی میشنوم .من 7 سال از مخابرات سرویس داشتم حتی مشکلات مربوط به خود سرویس رو هم پیگیری نمیکرد چه برسه به نویز ،وو بی در و پیکر ترین شرکتی بود که تو عمرم دیده بودم .شما هم یکم صبر کن چند وقت دیگه که با پای خودت رفتی برای تخلیه به حرف من میرسی .نقل قول:
این طور که پیداست ظاهرا خودشون دیتا ریت رو کم کردن چون فقط نویز میتونه باعث کاهش ریت بشه که در اونصورت snr شما هم به شدت افت میکنه ولی شما داری میگی رفته بالا .ثانیا شما داری میگی خودشون روی 3.7 بستن قبلا پس چطور ممکنه به خاطر وجود یک مشکل خط دوباره روی همون 3.7 فیکس بشه ؟نقل قول:
خودم هم سواله،میخوام مطمئن شم دیتا رو میتونن دست کاری کنن که با اطمینان زنگ بزنمنقل قول:
درود بر شما اسیاتک ای سی خوبی نیستنقل قول:
هر چقدر ریت دانلودتون کم بشه به همون میزان SNR شما میره بالا...
یه عکس از مشخصات خطتون بزارید ...
اینش که منطقیه ،با افزایش دیتا ریت باید بیاد پایین snrنقل قول:
isp دانلود هست بد نیست،رسش رو کشیدم
بالاتر گفتم
snr رو 14
line هم 32
max rate رو گذاشتن رو 6
data رو 3.7 مگ
فقط بحث الان اینه کهه دیتا هم توسط خودشون میشه دستکاری شه یا نه.
میتونم با همین وضع ببرم رو 5 تا 5.5 که snr به زیر 10 نره
نقل قول:
اعدادی که در داخل صفحه تنظیمات مودم میبینی براوردها و تخمین ها، و کنش و واکنش مودم شما و دستگاه dslam شرکته که خودکار صورت میگیره. این اطلاعات مودمت ناشی از وضعیت خطت و کشش فعلیته و به اپراتور (نیروی انسانی) شرکت ارتباط نداره.
اما خود شرکت اسیاتک بی تقصیر نیست چرا که تجهیزات dslam که پورت به شما اختصاص داده شده ، در نویز نهایی ایجاد شده موثره. در صورتی که پورت اختصاص داده شده از یکی از دستگاهای قدیمی تر و مستعمل این شرکت بوده باشه برای خطوطی که نویز و مشکل دارن از قبل، ایجاد مشکل میکنه چرا که در تنظیم پاور خروجی متناسب با گیرنده نمیتونه بخوبی عمل و سیگنالها در نهایت از مبدا ضعیف ارسال میشند.
مسائل دیگه ای مثل عوض شدن پورت، یا عوض شدن کابل مورد استفاده در مرکز مخابراتی با هر چیزی از این دست برای خطوط نویز دار تاثیر منفی زیادی بجا میزاره.
دوست عزیز اتفاقا سرویس دهنده خیلی راحت میتونه دیتاریت رو دستکاری کنه چون استریم خط فقط در چند صورت کم میشه که دلایلش ایناست :نقل قول:
1- مدولاسیون خط رو چک کنید توی مودم گاهی اتوماتیک روی مودهای دیگه میفته که محدودیت دارند .چک کنید و عکس بزارید از استاتوس مودم.
2-نویز روی خط باعث کاهش ریت میشه که معمولا از وضعیت snr -max rate و ... مشخصه که کاهش پهنای باند به خاطر نویز هست یا خیر.
3-بعضی از سرویس دهنده ها وقتی دیتا ریت رو از داخل سیستم تغییر میدهند به صورت موقت هست و محدودیت زمانی داره مثلا برای من که شاتل هستم اینطوره و وقتی خط رو تغییر میدن برای 12 ساعت هست و بعد از 12 ساعت برمیگرده به همون چیزی که بوده و برای دایم شدن باید درخواست کتبی بفرستم .شاید سرویس دهنده شما هم همچین سیستمی داشته باشه.
به هر حال دلیلش یکی از موارد بالاست.شما همه موارد رو چک کنید .
مدولاسیون رو دستی گذاشتم رو t1.413نقل قول:
و annex هم گذاشتم رو a
از سر خط هم چک کردم snr رو 14 و سرعت هم 3.7 بود
بله میتونن دستکاری کنن ولی این ارتباط بین مودم و dslm شرکته اگر میرابی شما روی 32 هست پس شبکه داخلیتون به احتمال فراوان مشکل داره ببرید از سر خط چک کنیدنقل قول:
مودلاسیون مودم برای خط های که نویز دارند بهتره به جای adsl2+ و یا g.dmt روی مودلاسیون adsl2 قرار بدید مقداری ریت خط رو بهبود میبخشه
خیر شما نمیتونید با این وضع روی 5.5 مگ قرار بگیرید
کابل تلفن از کنار برق زد نشده؟ اگر از سر خط روی 3.7 هست پس اسیاتک روی 3 مگ برای شما ست کرده چه سرعتی خریداری کرده اید؟