دوستان، کسی با کریو تو های وب مشکل نداره؟!
Printable View
دوستان، کسی با کریو تو های وب مشکل نداره؟!
صبانت ما قبلا تلیا بود (فکر کنم سوئیس) که پینگ افتضاحی داشت من الان میخوام های و بگیرم ولی فکر کنم های وب الان آذربایجان باشه ؟نقل قول:
چه چالب چالوس در حد گرگان نیست :n08:جک سال :n08:چه حرفا،ما خودمونو با تهران مقایسه می کنیم،پیشنهاد می کنم یک سر چالوس بیا،فقط شهرک نمک آبرود ما به استان شما می ارزه،می دونی قیمت زمین تو چالوس بعضی خیابوناش با شمال تهران برابری می کنه،می دونی 1000 متر زمین تو چالوس قیمتش با 100000 متر تو گرگان برابره،اون جاها از نظر ما روستا هستش،علی آباد کتول و گنبدو این شهرا دور شماست دیگه،بعدشم گرگان گرگان نکن،دیتا سنتر کل شمال و از مراکز اصلی مازندران و شهر بابل (0111) هستش،شما هم به جای اینکه گرگان گرگان کنین یک سرعت از هم شهریاتون بزارین ببینم کیقیت کدومشون از من بهتره :n07::n07:نقل قول:
آذربابجاننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به بعضی ها مسیر آذر بایجان دادهنقل قول:
وضعیت های وب الان چه جوریه؟
از آسیا تک بشدت خسته شدم! ( یه دزدیه که رو دست نداره)
سرعتش عالیه ولی در دادن حجم بشدن خسیس!نقل قول:
وضعیت های وب الان چه جوریه؟
از آسیا تک بشدت خسته شدم! ( یه دزدیه که رو دست نداره)
به دانلود شبانه فکر کردی؟ الان هر جور حساب کنی به صرفست ولی وقتی نتت وصل میشه و سرعتت 8 مگ هست بنظرت 15 گیگ ترافیک فشفشه کافیه؟نقل قول:
برعکس نه
اگر دانلود باشی که خیلی خیلی عالیه تازه من جدیدا میخوام فقط طرح فشفشه بگیرم و مثلا 3 ماه شارژ کنم ولی دو طرح 15 روزه بگیرم برای یک ماه حساب کردم برای من خیلی به صرفه تره از اینکه بخوام 18 گیگ 3 ماه بگیرم پول ماههی داره نگه میدارند از ما میگیرند ولی فشفشه به روزش پول میدی و تمومش میکنی
حجم ماهیانه ای که میدن 500 مگ هست! ( کم تر از 5 دقیقه تموم میشه)
اینا کاملا" هوشمندانه محاسبه کردن! سرعت ارزون کردن که زود تر ترافیک ته بکشه.
اگه روزی 2 ساعت مصرف رایگان یا حداقل نیم بها میدادن اون وقت منصفانه میشد.
500 مگ ترافیک ماهیانه! اسمشو چی میزاری؟نقل قول:
کلاه سرت رفته؟یعنی چی؟میشه بیشتر توضیح بدی دوست عزیز؟
رو کل سرویس هاش زده مثلا" 24 گیگ ترافیک! ولی وقتی سرویس رو گرفتی ترافیک رو ماهی 500 مگ میده در عوض مثلا" بهت فشفشه میده! که کاملا" بی ارزشه.
فشفشه خوبه ولی به پای ساعت رایگان شبانه میرسه؟
دوستان کسی هست به من جواب بده ( سوال بالایی رو )؟ یعنی هیچ کدومتون های وب تو شیراز یا استان فارس ندارید ؟نقل قول:
ممنون میشم جواب بدید .مرسی
های وب هم دسته کمی از اسیا تک ندارهنقل قول:
پینگش که حسابی رفته بالا
با افت سرعت زیاد
از من گوش کن طرف های وب نیا
من و چن تا از بچه های هفته پیش از های وب رفتیم
درود
دیروز خونه یکی از دوستان بودم های وب داره (سرویس دینامیت). ایشون از محاسبه حجم سرویسش گلایه داشت و میگفت که سیستم های وب حجمو بیشتر حساب میکنه
چون کاربر حرفه ای نیست خودم براش تست گرفتم. خلاصه حدود یه ساعت وقت گذاشتیم و دیدم که بله طی این یک ساعت برنامه مانیتورینگ مقدار دانلود رو حدود 47 مگ حساب کرده ولی در سایت های وب 53 مگ برای دانلود محاسبه شده
جالب اینجاست که مقدار آپلود هم در نرم افزار ما و هم سایت های وب مقدار صحیح و برابر 9 مگابایت بود!
وضعیت خطشو هم چک کردم تا از اتلاف پکت ها مطمئن بشم که دیدم خطشون در وضعیت خوبی قرار داره و مقدار CRC که صفر بود و مقدار FEC کمتر از 10 واحد
حالا اگه برای هر 47 مگابایت ترافیک، 6 مگابایت اضافه محاسبه بشه دیگه مابقی رو خودتون حساب کنید! اکانتینگ های وب عمدا یا سهوا اینطور عجیب محاسبه می کنه
برای دوستان ارومی هم عرض کنم که ایشون سمت مخابرات قندی هستن!