من از طریق سایتش در خواست تغییر سرعت دادم دو سه روز بعد زنگ زدن و رفتم مخابرات و از فرداش فعال شد.نقل قول:
منم شک داشتم و فکر میکردم سفت و سخت میگرن ولی اینجوری نبود.
اگر اینجوری باشه که خیلی خوبه خیالمون راحت میشهنقل قول:
Printable View
من از طریق سایتش در خواست تغییر سرعت دادم دو سه روز بعد زنگ زدن و رفتم مخابرات و از فرداش فعال شد.نقل قول:
منم شک داشتم و فکر میکردم سفت و سخت میگرن ولی اینجوری نبود.
اگر اینجوری باشه که خیلی خوبه خیالمون راحت میشهنقل قول:
سلام..
من میخوام اینترنت مخابرات بگیرم ...چو خط من فیبر بود جواب نمیداد که خط جدید گرفتم ..
حالا چند تا سوال داشتم ..
..512 سرعت دانلود اش چقدر هست ..میشه با oovoo تماس ویدئو راحت داشته باشم ..؟
...برم از شرکت های isp ،اینترنت بگیرم بهتره..؟
کلا یک مقایسه بین مخآبرات و بقیه شرکت ها میکنید تامن بتونم بهتر تصمیم بگیرم ..
ممنون
من پیشنهاد میکنم شما چند صفحه تاپیک رو بخونید خیلی چیزا از لابه لای صحبتهای بچه ها دستتون میاد که شاید با جواب مستقیم بهش نرسین.مخابرات در برخی مناطق خوب و در اکثر مناطق افتضاح هست.پینگ در تمامی مناطق افتضاح هست.در شب سرعت نرمال میشه ولی در روز باید با idm وکانکشن خیلی بالا دانلود کنید (32 تا).نقل قول:
تا دو مگ میدن بدون مشکل.
یه فرم تعهد هست که باید امضا کنی، تعهد بدی که واسه کارهای پژوهشی و اینا استفاده میکنی . همین. البته این فرمه هم فکر کنم ...
من 1 مگ گرفتم.
سرعت دانلود صبح با 2 کانکشن تا 110 120 میره.
شب کم میشه و باید سه چهار عدد لینک خوب با 16 کانکشن بزنی که بشه رو 110 120 دان کنی.
توجه کن سرعت 1024 نیست، تو مودم دان استریم 1152 هست. درست مثل 256 و 512 مخابرات که رو 288 و فکر کنم 576 هستش. اما سرعت دانلود در حالت استفاده ی کامل و کانکشن زیاد حدودا همون 1024 و 512 و 256 و ... تقسیم بر 8 میشه.
پینگ من که 1 مگ دارم حدود 200 300 میچرخه. منظورم پینگ گوگل یا در واقع 8.8.8.8 هستش.نقل قول:
دقیقا ... قیمت های کشوری رو هم که اعلام شده همین موضوع کاملا مشخصه. نامحدود 1 مگ از 38 تومن رفته 43 تومن. 256 هم از 12.5 رفت 15 تومن. ولی چیزی حذف نشد خوشبختانه.
کجا باید تعهد بدی؟نقل قول:
اداره کل یا خود مرکز؟
رییس مرکز که داشت میگفت من نمیدم مگه اینگه اداره کل منطقه نامه بده که بعید میدونم اونجا جوابم رو هم بدن
اصلا فکر oovoo رو نکن، جونت به لبت میرسه در بهترین حالت تصوری هم که انتقال پیدا میکنه کیفیت لازم رو ندارهنقل قول:
چون سرعت آپلود 512 یه چیزی زیر 100 هست!
محتوای مخفی: باشد رستگار شوید ...!
هنوز تغییر نکرده، دوباره خواهشا این بحث را راه ندازید،نقل قول:
هر وقت تغییر کرد، جمع میشویم یه فکری به حالش میکنیم.
:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرکز مخابراتی خودتوننقل قول:
ممنون..چند تا سوال داشتمنقل قول:
۱-من دیروز ثبت نام کردم برای ۵۱۲،تا نصب شه میوفته ۱۵،۱۶ ام میتونم هروقت خواستم کنسل کنم چجوریه کنسلیش ؟
۲- بعد من که از وسط ماه برام نصب میشه هزینه این یک ماه اسفند را نصفه میاد تو قبض ؟
۳-هر وقت خواستم میتونم از ۵۱۲ تبدیل کنم به ۱ مگ ؟
۴-اینترنت مخابرات با freegate کار میکنه ؟