دوستان مناسبترین سیستم میکرو های فای که میشه خریداری کرد با کیفیت بالا چیه؟
ممنون
Printable View
دوستان مناسبترین سیستم میکرو های فای که میشه خریداری کرد با کیفیت بالا چیه؟
ممنون
هر چي ميخري سينام نخر
خريد مبدل ديجيتال سينام بزرگترين اشتباه من بود چون واقعا هيچ پشتيباني در دو سالي كه خريدمش نداشت الان هم epg را ناخوانا نمايش مي دهد در حاليكه با خريدن آنتن هاني بيش از 90 درصد كيفيت سيگنال دارم و نمي دونم بايد چكارش كنم
كسي هست كه فايل آپديت مبدل ديجيتال سينام مدل 8860 را داشته باشه يا بدونه كه با كدوم مبدل ديگه همخاني داره ، يا بتونه كمكي به من بكنه
مدلهای قدیمی گیرنده های دیجیتال ایکس ویژن برچسب تکتا داشتن ولی مدلهای جدیدشون دارای برچسب تاییدیه از سازمان صدا و سیما هستن .نقل قول:
اگه برات خدمات پس از فروش مهمه باید بگم که dvbt های ایکس ویژن در حال حاضر جزء گیرنده های دیجیتال خوب بازار هستند و گارانتی و خدمات پس از فروش خیلییی خوبی دارن .
مدل 343 جدیدترین مدل ایکس ویژن هست و مشخصاتش توی لینک زیر هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر هزینه در نظر گرفتین؟نقل قول:
سلام بچه ها .
من 100 صفحه آخر این پیج رو خوندم وبا توجه به چیزایی که اساتید و همه دوستان گفته بودن ، دیدم من اصلا به بلوری و 3D این چیزا احتیاج ندارم بلکه یه اسپیکر 5.1 خوب با یه آمپلی خوب کارم را فعلا راه می انداره . مهمترین موضوع هم برام همین کیفیت صدا (نه بلندی اون ) هست .
و چون بودجم در حد 1.100 هست و فکر نکنم با این بودجه بشه آمپلی و اسپیکر خوبی جمع کرد تنها انتخابی که برام میمونه پکیج DENON 1312 هست .
راجه به این پکیج چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید .
1- تو این رنج قیمت این پکیج انتخاب خوبیه یا چیزه بهتری گیرم میاد ؟ همون طور که گفتم بودجم هم فقط برای اسپیکر و آمپلی هست ( حتما میخوام اسپیکر ها 5.1 باشه )
2-آیا این پکیج که یه پکیج سنمایی هست به درد موزیک هم میخوره؟ چون من 60 درصد استفادم برا موزیک هست و 40 درصد برا فیلم. توقع ام هم برای موزیک شفافیت خوب و CLEAR بودن صدا ، میدرنج مناسب و بیس نرم و پرجزئیات و متعادل .
3-آیا این پکیچ ورودی اپتیکال داره ؟ و دستم برای اینکه بعدا یه بلوری خوب (در حد 600 تومن ) بهش اضافه کنم بازه؟
4- ابعاد هال ما 9 در 5.5 هست ومیخوام حتما 2تا از اسپیکر ها رو عقب هال بذارم و برا این کار اگه سیم های اتصال خود پکیج کوتاه باشه امکان خریدن سیم بلندتر برا اسپیکر ها وجود داره؟
من چند روز هست که به این تاپیک سر میزنم و فکر کنم به خاطر مشغله زیاد روزای عید یه کم این تاپیک خوابیده و لطفا هر کدوم از دوستان و اساتید سوالمو دیدن راهنماییم کنند.
ممنون میشم .
مشکلی که تو اکثر سایت ها وجود داره اینه که ذکر نکرده آیا دستگاه از هارد پرتابل ( بدون آداپتور ) هم پشتیبانی می کنه یا نه !
از دوستان اگر کسی ستاپ باکس با این مشخصات سراغ داره ، مدلش رو ذکر کنه لطفا :
کمتر از 100 تومن
پشتیبانی از هارد پرتابل تا ظرفیت 1 ترابایت
پشتیباتی از زیرنویس های فارسی که به صورت جداگانه کنار فایل فیلم قرار دارن ( تو یه پوشه )
در ضمن چطوری میشه فهمید LCD خودش گیرنده ی دیجیتال داره ؟!
در این مورد فرقی نداره. شما چه USB بزنی، چه هارد پرتابل و چه هارد آداپتوری، همگی را پشتیبانی میکنه.نقل قول:
مشکلی که تو اکثر سایت ها وجود داره اینه که ذکر نکرده آیا دستگاه از هارد پرتابل ( بدون آداپتور ) هم پشتیبانی می کنه یا نه !
من هارد 1 ترابایت پاسپورتی هم به تلویزیون و هم به گیرنده دیجیتال وصل کردم و بدون مشکل آن را نشان میدهد.
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
باید در مشخصاتش بگردی ببینی داره یا نه.نقل قول:
در ضمن چطوری میشه فهمید LCD خودش گیرنده ی دیجیتال داره ؟!
ولی معمولا مدلهای گارانتی دار سامسونگ و LG و همینطور xvision گیرنده داخلی دارند که مخصوص برای ایران هم تنظیم شده است.
در مشخصات تلویزیون ببین DVBT داره یا نه.
میشه مدل گیرنده ی دیجتال رو ذکر کنی ؟نقل قول:
اکثرشون ساپورت میکنند....موضوع بیشتر پشتیبانی از سیستم فایله که بیشتر FAT32 ساپورتند...یعنی اگر دستگاه از سیستم فایلی که شما وسیله ذخیره سازیت رو با اون فرمت کردی پشتیبانی کنه حله و فرق نداره فلش باشه-هاردپاسپورتی باشه-با تبدیل متصل بشه-هارد آداپتوری باشه و...نقل قول:
بعضیها هم که دقیق و روشن نوشتند:
برای مثال در سایت فروش گیرنده/پلیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده:
** پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS بدون نیاز به منبع تغذیه مجزا تا حجم 2 ترا بایت
از مدلهای قیمت متوسط به بالا خیلیاشون همینطورند....
دنون 1312 انتخاب خوبیه شما می تونید با همین حدود پایونیر RS777 هم بگیرید که توی تاپیک در موردش زیاد بحث شده.نقل قول:
ولی به نظر من بهتره یه مقدار کم بودجتون رو زیاد کنید و ست Jamo 426 و آمپ پایونیر 520 یا اونکیو 308 بگیرید.
صداش از دو تا سیستم قبلی خیلی موزیکال تره.
3- این آمپلی ها ورودی اپتیکال داره ولی بهتره بلوری رو با HDMI وصل کنید.
4-بله هیچ مشکلی نداره حتی سیم های بهتری از سیم های خود این دستگاه ها هم هست که می تونید استفاده کنید