اون سيم برق مثبت براي عمل كردن چوك گاز كاربراتور هست و اگر كنده شده ميتونين يك تكه سيم به اون محل اتصل لحيم كنين( اينهم يه دسته گل ديگه از مكانيك جماعت!!)
Printable View
اون سيم برق مثبت براي عمل كردن چوك گاز كاربراتور هست و اگر كنده شده ميتونين يك تكه سيم به اون محل اتصل لحيم كنين( اينهم يه دسته گل ديگه از مكانيك جماعت!!)
کسی میدونه که این داره دقیقا چیکار میکنه؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Cadillac ATS 2013
کادیلاک ats به واقع یکی از جذاب ترین تولیدات این خودروساز است که برای اولین بار در ماه جولای سال 2012 معرفی گشت و همان سال از طرف دو نشریه معتبر خودروئی به عنوان «خودروی برتر سال» و «برترین سدان لوکس سال» برگزیده شد.
در ادامه این این خبر به بررسی مشخصات فنی نسخه جدید این خودرو که با نام premium collection شناخته می شود می پردازیم.
اطلاعات فنی منتشر شده، مربوط به نمونه مورد آزمایش است.
حجم پیشرانه، تعداد و آرایش سیلندرها: 3.6 لیتری، 6 سیلندر، v شکل
حداکثر قدرت (اسب بخار – دور در دقیقه): 321 – 6800
حداکثر گشتاور (نیوتن متر – دور در دقیقه): 372– 4800
نحوه انتقال نیرو: محور عقب
نوع جعبه دنده: 6 سرعته اتوماتیک
شتاب اولیه: 5.4 ثانیه
حداکثر سرعت: 250 کیلومتر در ساعت
وزن خالص: 1570 کیلوگرم
مصرف در سیکل ترکیبی: 12.8 لیتر در هر یکصد کیلومتر
فکر کنم داره دنده های رو کرانویل رو ساعت میزنه ببینه همه سالم یا یک دست اند!!!
این دف کلاج داره دیگه؟؟؟؟
این دیف برای یه شورلت k2500 1995 هست ولی نمیدونم که معمولیه یا کلاچدار!ولی تصمیم داشتم دیف ماشینم رو باز کنم و بلبرینگهای کامل اون رو عوض کنم(البته اگر لازم باشه).چون یکیشون توی سرعت بالا یه صدای خیلی خفیفی داره که البته از دور تکرار صدا بیشتر به نظر میاد صداش با دور پلوس ها هماهنگه تا پینیون.فقط یه نکته هست و اونم این دستگاهه واینکه اگر دیف رو کامل باز کنم باید حتما با ساعت تنظیم بشه یا بدون اونم میشه؟واینکه نمیدونم این دستگاه دقیقا چیکار میکنه؟و روش کارش چطوریه؟
اون در حال تراز و به اصطلاح آب بندي كرانويل و پنيون با همديگه است و بوسيله اون ساعت اندازه گيري كه در تراشكاريها خيلي كاربرد داره، مقدار انحراف و جلو عقب بودن يا بالا و پايين بودن دنده هاي كرانويل با پنيون رو نسبت به هم ميسنجه.انجام اين كار خيلي حساس و مهمه چون اشتباه در اون يا درست انجام ندادنش باعث زوزه كشيدن ديفرانسيال ميشه.براي تراز نگه داشتن اين دو قطعه نسبت به هم( بعد از اندازه گيري هاي دقيق) از لاينر مناسب استفاده ميشه تا در جاي خودشون ثابت بمونه.معمولا از رنگ زدن بر روي يكي از قطعات هم استفاده ميشه تا اثر رنگ از دندانه يكي ، بر روي دندانه هاي ديگري باقي بمونه و اينجوري محل تماس دو دندانه رو با هم متوجه بشن كه آيا به سمت لبه داخلي هست يا خارجي؟چقدر انحراف داده و يا محل تمام و سطحي كه نيرو بر اون وارد ميشه يكسان در كل اون دندانه پخش ميشه يا نه؟بهترين حالت هم به شكل يه بيضي يا مستطيل با گوشه هاي پخ هست كه درست در وسط دندانه كرانويل و پنيون ايجاد بشه.معمولا كرانويل و پنيون رو در روي هوزينگ خودشون و بيرون از پوسته ديفرانسيال آب بندي و در نهايت سوار ميكنن.تا الان فقط يه نفر رو ديدم كه اين كار رو خوب انجام ميده و دردسرهاي اون خيلي زياده و كمتر تعميركاري حاضر ميشه زير بار اين ريسك بره!يه زماني كرانويل و پنيون اصل آمريكايي بود به قيمت 300.000 تومان اما كسي نبود كه اونها رو با هم آب بندي بكنه، اكثرا به تعويض كامل ديفرانسيال يا كله گاوي رو ميارن كه هم بصرفه تر هست و دردسر خيلي كمتر هم داره و اكثرا ضمانت هم داره.فكر كنم اگر با يه خِبره اين كار مشورت كنين خيلي بهتر باشه چون ممكنه راحت قطعه سالم ماشين به دليل يه اشتباه كوچك ، بعد از مدتي خراب بشه و ديگه مثل خودش رو گير نياريد.
اتفاقا خودم هم نگران این ماجرا بودم و به همین دلیل بهش دست نزدم تا حالا.البته یه بار مکانیک دیفرانسیل ماشین رو چک کرد (یه دوری با ماشین زد) و گفت صدا از یکی از بلبرینگهاست و زوزه نمیکشه (از کرانویل و پینیون در هیچ سرعتی صدا درنمیاد) و روغنریزی هم ندارم.
حالا اگر بخوام فقط پولوسها رو خارج کنم و بلبرینگها ش رو چک کنم چی ؟
فکر کنم 4 تا بلبرینگ میخوره درسته؟اونوقت دیگه نیازی به دستکاری و از تنظیم خارج کردن کرانویل و پینیون نیست.
راستی پلوسها رو چطور باید بیرون اورد؟
پلوس ها دوتا بیشتر بلبرینگ ندارن... اونا هم سر دسته های گله گاوی هست ( پشت طبق ترمز)
راستی کامارو جان الان کرانویل و پینیون اصلی گیر میاد؟؟؟ من میخواستم بخرم ولی تابستون هرچی گشتم چیزی اصلی پیدا نشد. هندی- پاکستانی بود..! فروشنده هم میگفت اصلا بدرد نمیخوره کسی راضی نبوده!
احتمال اينكه زوزه از بلبريلنگ باشه هست، اما تا وقتي باز نشه( بلبرينگها) و كُنس اونها از نظر سلامت چك نشه نميشه فهميد.براي بيرون آوردن پلوسها، بايد بعد از باز كردن درب پشت ديفرانسيال، شافت نگهدارنده پلوسها رو باز كنين.اين شافت داخل بخش چرخنده هوزينگ قرار داره مه كرانويل روي اون سوار شده، و بوسيله يك پيچ كوچك در محل خودش محكم ميشه تا از جا در نياد.وقتي كه درب رو باز كرديد، اين شافت رو راحت ميتونين پيدا كنين كه در انتهاي اون سر يه پيچ كوچك مشخصه و با باز كردن اون پيچ و كمي تكان يا ضربه ملايم شافت از جاي خودش خارج ميشه و با خروخ شافت، فضاي كافي براي حركت پلوسها به سمت داخل ديفرانسيال بوجود مياد.البته قبل از اين كار چرخهاي عقب رو باز كنين و كاسه ترمز رو هم در بياريد.در همين حال با فشار دادن پلوس به سمت داخل، كمي فاصله بين بخش انتهايي پلوس با هرزگرد سر اون ايجاد ميشه و در اين صورت ميتونين راحت واشر هلالي شكلي كه نگهدارنده دنده هرزگرد به سر پلوس هست رو در بياريد و بعد از اين كار پلوس كاملا آزاد ميشه و ميتونيد اون رو از پوسته ديفرانسيال بيرون بياريد.متاسفانه من از اين بخش عكسي ندارم و با جستجو توي نت تونستم عكسهايي كه تا حدي وضعيت رو مشخص كنه پيدا كنم( البته اين ديفرانسيال توي عكس گويا از نوع كلاج دار بايد باشه)كرانويل و پنيون اصلي ديگه راحت پيدا نميشه، و البته اگر هم باشه چندان به درد نميخوره چون كسي نيست كه بتونه واقعا حرفه اي روش كار بكنه، آب بندي و سرويس و لاينر گذاري كنه و تضمين بده كه اون قطعات آمريكايي و درجه يك رو با روش تعميراتي خودش خراب نميكنه...من توصيه ميكنم دنبال يه ديفرانسيال سالم دست دوم باشيد كه خيلي بهتره، مگر اينكه اون تعميركار درجه يك رو داشته باشيد كه از پس آب بندي ديفرانسيال بر بياد.
با تشکر از توجه و اطلاعات شما عزیزان برای جمع بندی مطلب و تکمیل اطلاعات در این مورد
1-ایا در سر چرخهای عقب مثل جلو دو تا بلبرینگ در هر سمته یا همون یکی هست که از مدلهای کنس داره؟
2-ایا اگر پلوسها خارج شد و خواستم 2 تا بلبرینگ داخلی هم چک کنم و اون 4 تا پیچ نگهدارنده سیستم داخلی دیف رو باز کردم (فکر کنم کل هوزینگ خارج میشه)و فقط پینیون داخل میمونه ایا با توجه به اینکه به پیچهای کرانویل دست نزدم و کل هوزینگ خارج شده باز هم تنظیم بهم میخورi و نیاز به ساعت داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که تعداد سوالات زیاد شد.