والا یه بار کلا سینه جلو رو باز کردم بررسی کردم. اتصالی نداشتم. نمایشگر آمپرها رو هم دیدم خیلی تمیز بودن. مدارش کاملا مرتب بود.نقل قول:
بازم ممنونم.
Printable View
والا یه بار کلا سینه جلو رو باز کردم بررسی کردم. اتصالی نداشتم. نمایشگر آمپرها رو هم دیدم خیلی تمیز بودن. مدارش کاملا مرتب بود.نقل قول:
بازم ممنونم.
نقل قول:
با سلام به دوستان . امروز با دست پر اومدم ظرف هاتون رو بیارید.
آقا گیج زدن فرمون در سرعت بالا درست شد. اما خیلی تجربه گرونی بود. خدا خیرشون نده این تعمیرکارای ناش و خیانت کار رو. من که حلال نمیکنم.
نزدیک چهارصد تومن برام آب خورد.
اول یه سیبک فرمون عوض کرد چون واقعا هم خراب بود. درست نشد. بقیه رو چک کرد گفت سالم هستن.
جعبه فرمون رو باز کرد بررسی کرد گفت لقی داره. گفتم تعمیرش کن گفت خطرناکه به ریسکش نمی ارزه . برو تازه شو بگیر. صدو بیست تومن دادم خریدم.
عوض کرد. بازم گیجی فرمون درست نشد.. حسابی کفری شده بودم.
زنگ زدم بهش اعتراض کردم.
فرداش بردم عیب رو پیدا کرد. عیب از چرخای عقب بود.
توپی های عقب رو عوض کردیم درست شد.
حالا ایراد اصلی از کجا بود ؟
یک ماه پیش برده بودم یه آهنگری لنت های عقب رو عوض کنه گفت کاسه چرخ هات خرابه. برو بخر. رفتم بخرم چون جمعه بود و یه مغازه یدکی باز بود و اونم پرسید معمولی میخای یا ای بی اس ؟
منم گفتم معمولی . ولی خائن بهم اون یکی رو داد. منم نفهمیدم. آوردم آهنگری گفت که این مال ای بی اس است ولی به هم میخورن. گفتم مطمئنی ؟
گفت آره خیالت تخت.
نگو توپی پراید معمولی به بلبرینگ های مدل ای بی اس دار نمیخورن و یکی از بلبرینگ ها فیت نمیشه و توپی رو نمیگیره .
خلاصه اینکه سعی کنید ماشین رو اصلا به تعمیرکار ندین. خیلی خائن تشریف دارن. من که حلال نمیکنم. حیلی اذیت شدم.
موفق باشید.
خیلی جاها منو معرفی کردن یکیشون میگفت چون یکم موتورت کمپرس داره روغن از سوپاپی که از رو موتور رفته به کاربرات روغن میره و باعث خفه شدنش میشهنقل قول:
:n36: من نمیدونم کاربرات نمیتونن تعمیر کنن. چه برسه به انژکتور:n15:
سلامنقل قول:
احتمالاً کیت تعمیر کاربراتور میخواد
کیت تعمیر شامل سوزن ژیگلور , واشرها , فنر و چیزهای دیگه هست (قطعات استهلاکی کاربراتور)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگر بخواید اصولی کار کنید باید اول همه چیز رو تست کنین تا ایرادها رو پیدا کنین
شمعها باید باز بشه بررسی بشه . اگه دوده زده پس ماشین مصرفش بالا هست
باید بنزین بزنین و مصرف در 100km رو هم حساب کنید تا مطمئن بشید مصرف بالا هست
اگر باک یا لوله ها یا درب باک نشتِ بنزین یا بخار بنزین داره پس مقداری از سوخت اونجوری داره هدر میره
باید روغن موتور رو باروغن درجه یک که تبخیر ممیشه تعویش کنین همچنین فیلر روغن تا مطمئن بشین روغن سوزی نداره و کم نمیکنه
اگر میخواین از حالت رینگها و پیستونها و سیلندرها مطمئن بشین که چقدر فرسوده شده باید تست کمپرس بگیرید در جائی که دستگاهشون اوراق و فرسوده نباشه
باید فیلرها چک بشه
طول فنر سوپاپها چک بشه اگر کوتاه شده یعنی ضعیفه و به موقع سوپاپها رو نمیبنده
دهنه ی شمعها چک بشه
مقاومت وایرشمعها و وایر کویل-دلکو چک بشه . قبلا در تاپیک صرفه جوئی مفصل توضیح دادم
تسمه تایم باید چک بشه که غلط نصب نشده باشه
قطعات دلکو و سردلکو و چکش برق باید بررسی بشه. جای دلکو باید بررسی بشه که تنظیم باشه
وقتی خودتون بدونین چه کاری باید انجام بشه اونوقت بالای سر مکانیک وایسین تا همون کارها رو درست انجام بده
یا اگر دست به آچارید خودتون انجام بدین و کلی پول هم صرفه جوئی کنین
خودتون بهتر از مکانیک میتونین معاینه کنین و تشخیص بدین ماشینتون چی لازم داره دقیقاً
اقا مرسی ممنون از شما دقیقا خودشه این شیلنگ هست چیکارش کنم؟تعویضش کنم؟نقل قول:
والا روغن همیشه ایرانول استفاده میکنم و با کیفیت بالا زودتر از اینکه کثیفم بشه تعویض میکنم حالا راه حل چیه؟مرسی:n03:
نقل قول:
1- ایا صافی بنزین در مصرف بنزین تاثیر داره ؟ کثیف باشه زیاد بشه مصرف
2- ماشینم پراید 132 هست قبلا یک باک میزدم 500 تا میبردم ولی 3 ماهی هست یک باک 400 بیتشر نمیبردم .مسیر و ظرفیت ماشین و همه چی مث قبل هست . فیلتر هوامو زود عوض میکنم باد لاستیکا تنظیم میکنم و ماشین هم هیچ عیبی ظاهرا نداره ولی نمیدونم چرا 500 کیلومتر بردش شده 400 تا و یعنی داره زیاد مصرف میکنه
دوستان مشکل چی هست ؟ یبار هم برام دیاگ زد گفت مصرفش خوبه و عددهاش نرماله . ولی چرا 100 کیلومتر کاهش دارم
کسی جواب منو نمیده؟
باز گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز clc هست یا معمولی با توجه به مدل فکر می کنم معمولی باشه که چه بهترنقل قول:
احتمال داره فرا تر از تمیز کردن کاربراتور باشه بعضی وقت ها می تونه مشکل از دلکو یا کویل و قبل از آن وایر شمع و خود شمع باشه کاش اونهارو چک کنید و با کمترین هزینه به نتیجه برسیم برخی وقتها سوزن های کاربراتور خراب می شند و پیلتر بنزین رو فراموش نکنی جنس معتبر
پراید انژکتوری؟نقل قول:
فکر می کنم مارک های شرکتی یا کره ای خوب باشه
اون شلنگ ممکنه چیز مهی باشه لطفن هر چه زودتر چک کنید
تعویض شیلنگ فایدی ای نداره مگر اینکه سوراخ یا پاره باشهنقل قول:
میتونین با محکم بستنش مانع نشت روغن بشین اما باز هم علتِ اصلی پابرجا هست . فرسوده بودن موتور و فشار و حرارتِ بیش از حد در اتاقکِ میل لنگ - زیر پیستونها
در این انیمیشین طرز کار سیستم pcv نشون داده شده
اگر تست کمپرس بگیرین مشخص میشه چقدر فرسودگی داره
به هر حال , مدارا کردن خیلی مفید هست (تعویض به موقع روغن و فیلتر - استفاده از روغنی که کمتر بخار بشه - نگازوندن - رانندگی نکردند با دور موتور زیاد که باعث خوردگی و فرسودگی شدیدِ قطعات داخل موتور میشه - تعویض دنده قبل از بیش از حد بالا رفتنِ دور موتور - تمیز بودن سیستم خنک کننده که باعث بالا نرفتن حرارت موتور میشه - حرکت کردن با گاز کم و شتابِ کم که باعث میشه خیلی کم به موتور فشار بیاد - تمیز بودنِ بدنه ی موتور از گل و لای که تاثیر زیادی داره در بالا نرفتن حرارت موتور .)
تنظیم بودن موتور و فیلرها و شمعها هم تاثیر زیادی داره در بالا نرفتن حرارت و در نتیجه کاهش روندِ فرسودگی و استهلاکِ قطعات موتور
تمیز بودنِ بیرونِ رادیاتور و کندنسر کولر از گل و لای و حشرات و خار و خاشاک که تاثیر زیادی در کاهش حرارت موتور داره و کم شدنِ فرسایش قطعات داره .
دیر به دیر روغن عوض کردن یا روغن بنجل , دو ضرر داره:
هم قطعات زودتر فرسوده میشه , هم پمپ روغن فرسوده و ضعیف میشه و فشار روغن کم میشه که باعث خوب نرسیدن روغن به قطعات و تسریع روندِ سایش قطعات فرسودگی میشه