نقل قول:
اما خدمت احمد عزیز که گفت این رئال گذشتشو نابود میکنه بگم نه احمد جان با این حرفت موافق نیستم.
متاسانه ما خودمون رو میخوایم گول بزنیم!
اول اینکه کی گفته رئال بهرتین تیم دنیاست؟!مسلمه که منیکه طرفدارشم این رو میگم!همونطوری که طرفدار مثلا تیم یووه این رو میگه!اینکه یه تیم چند تا عنوان داره که دلیل نمیشه!اگه دلیل میشد پس ما باید یووه رو میبردیم!
دوم.در مورد همین بحث...من نگفتم کسی میاد میگه رئال تو کل تاریخش آشغال بوده..بلکه میگم تیمی که رئال داشته تغریبا همیشه خوب بوده...حداقا اینکه تغریبا همیشه خوب بازی کرده...هر کی میومد از رئال حرف بزنه از خوبیهاش میگفت...اما این تیم دارهکاری میکنه که کسیکه بخواد از رئال صحبت کنه بگه که رئالم همیشه خوب بازی نمیکنه و خوب نیست و از اینجور چیزا!و گرنه گذشته برای خودش بوده و رفته...
------------------------------
نقل قول:
2 تا موقعیت گیرشون اومد گل زدن
علی جون..این موقعیت طلبی اونا و درواقع الکس بود...در ضمن اونا یه شانس عالیه دیگه داشتن که شانس اوردیم توپ الکس با اختلاف یه مو از کنار تیرک رد شد!
دقیقا این فرق رئال با یووه تویه این دو بازی بود...در مجموع رئال بیشتر از 15 تا موقعیت گل داشت که فقط یکی زد و یووه 5 تا موقعیت درست و حسابی هم نداشت و 4 تا زد!!
نقل قول:
می خوام این دلپیرو رو بکشمش !
من نمیدونم این تیم های ایتالیایی چجوری دفاع میکنن
11 نفره داشتن دفاع میکردن
در ضمن الکس بازیکن بسیار محترمیه...من بعید میدونم که حتی خودتم باهاش مشکلی واقعا داشته باشی...مثل مالدینی میمونه که همه براش احترام قائلن...
یه تیم باید اونقدر قوی باشه که بتونه روبه روی تیم های دفاعی کار کنه...بقول این کارشناسه الان هرکسی که بتونه با تیم های دفاعی بهتر بازی کنه موفق تره...چون الان دیگه همه دارن میرن سمت دفاع...ایتالیا هم که دیگه نیازی به توضیح نداره!
---------------------------
نقل قول:
درس گرفتن یعنی اینکه آقای شوستر وقتی میبینی رائول و نیستلروی با هم بازی کردنشون به نفع تیم نیست و باعث میشه هردوتاشون گند بزنن خوب با هم بازیشون نده!
ممد این مشکل رو ما سال پیش نداشتیم!دلیلش مربیه و تفکراتش...ولی نامردی نکنیم خب...یه توپ بهشون رسوندن هافبک ها؟!
نقل قول:
وقتی میبینی هیگواین تو بازیهای این فصل بهترین بازیکنت بوده مثل ترسوها نزارش رو نیمکت!
هیگواین بهترین بوده؟!!!!
نقل قول:
وقتی میبینی این بازی خیلی حساسه درنته ی جوون رو از اول بازی نده که باعث بشه تو نیمه اول از 10 تا سانترش 9تاش تو اوت باشه!
وقتی میبینی تیمت گند زده الکی از بازیکنا تعریف نکن و از داور ایراد نگیر و نگو بدشانس بودیم!
100درصد موافقم...
نقل قول:
وقتی میبینی بهترین بازیکن فصل گذشته ی تیمت روبینیو بوده برای موندنش تلاش کن! مثل فرگوسن!
اصلا تعصبی تویه این جملت نبودااااا!!!روبینهو یه زمانی عالی بود...اما بعد مصدومیتش وحشتناک ضعیف شد...اصلا باهات موافق نیستم...
---------------------------------
نقل قول:
نمره ی بازیکنان در دیدار مقابل یوونتوس
سایت گل حالش خوش نبوده!درنته بهترین بازیکن زمین؟!؟!ده اگه به دویدنه که هاینزه باید همیشه بهترین بازیکن زمین باشه!!!
--------------------------------
نقل قول:
خدایی حرفاش خنده دار نیست؟
خنده دار نیست!چون چرت و پرته!چرت و پرت هم خنده نداره!!
----------------
نقل قول:
کاسیاس: اشتباه کردم!
نه جون من!تقصیر من بود!
وقتی دیدم داره از سمت چپ خودش دیوار رو میچینه در حالیکه خطا سمت راستشه! از تعجب داشتم شاخ در میوردم!به پسر خالم گفتم گل رو الان میخوریم!باورش نمیشد!اما...