من به این خاطر میخوام 128 بگیرم که مصرفم در پیج باز کردم کمتر باشه،چون شنیدم هر چی سرعت بیشتر باشه در باز کردن یه پیج بیشتر حجم میبرهنقل قول:
Printable View
من به این خاطر میخوام 128 بگیرم که مصرفم در پیج باز کردم کمتر باشه،چون شنیدم هر چی سرعت بیشتر باشه در باز کردن یه پیج بیشتر حجم میبرهنقل قول:
شما اگه 128 بگیری هیچ تضمینی نیست که شبی دو یا سه گیگ بهت بده
چون فن اوا سرعت شبانه اش فیکس
من اصلا شبی 2-3 گیگ نمیخوام شاید خیلی بخوام دانلود کنم شبی 1 گیگ باشه،در این صورت 128 رو پیشنهاد میکنید؟
شما میتونی زنگ بزنی بگی سرعتت رو روی سرعتهای کمتر ببندننقل قول:
تا جایی که می دونم همه سرویسها رو روی 6 تا 8 مگ می بندن البته اگه خط بکشه
شما زنگ بزن بگو خطت رو روی 1 مگ ببندن
با 128 شبی 1 گیگ هم نمی تونی دان کنی چون به احتمال زیاد سرعت اسمی خواهد بود
نقل قول:
نقل قول:
۱- منظورم اينه :
رویایی؟ عالی؟ خیلی خوب؟ خوب؟ متوسط؟ بد؟ خیلی بد؟ افتضاح؟ زشت؟
۳- سرعت روزانه مهم نیست که رو چه سرویسی هستی، همه رو روی ۶ مگ می بندن؟ شب سرعت اسمی سرویسی که خریدی میشه یا با یه نسبتی بالا میره؟
۴- حول و حوش ۳۰ تومن
۵- با کدوم سرویس؟
۷- شبی حول و حوش ۱۰ گیگ
داداش ماهی ۳۰۰ گیگ با ۳۰ هزار تومان اینجا ایرانه ها:n04:نقل قول:
راستی چرا دیگه فن آوای مشهد جواب سوالات را نمی دهد؟
دوست عزیز.نقل قول:
این حرف شما در حالت کلی درست نیست. چون محتوای هر صفحهای که شما در اینترنت مشاهده میکنید معمولن مشخصه و ارتباط مستقیمی با سرعت و پهنای باند شما نداره. البته بعضی سایتها ممکنه نسخه کمحجم برای بازدیدکنندگان با سرعت پایین و نسخه معمولی یا حجیمتر برای بازدیدکنندگان با سرعت بالاتر داشته باشن. اما این سایتها هم انتخاب رو معمولن به عهده خود بازدیدکننده میگذارن. فقط در مورد سایتهای استریم ویدیوی آنلاین مثل یوتیوب شما اگه پهنای باند بالاتری داشته باشی موقع استریم ویدیوهای با کیفیت بالاتر، کمتر به مشکل برمیخوری و ممکنه نری سراغ نسخه کمحجمتر این ویدیوها که این جوری به نسبت مصرف حجمت زیاد میشه.
مهمترین دلیلی که شرکتها پهنای باند رو برای سرویسهای حجمی بالاتر از حد سرعت اسمی میبندن به این خاطره که کاربر به هنگام استفاده چون سرعت بالاتری میگیره در زمان کمتر تعداد صفحههای بیشتری رو بازدید میکنه و دیگه لازم نیست برای لود شدن یه صفحه 1 دقیقه صبر کنه. صفحه در حداکثر 10 ثانیه لود میشه. با این کار درسته که در ظاهر حجم زودتر تموم میشه، اما علتش اینه که شما در یه بازه زمانی مشخص که پای سیستم میشینید تعداد بیشتری صفحه رو مشاهده میکنید.
حالا شما هم باید تصمیم بگیرید که اون حجم براتون مهمه یا مدت زمانی که پای سیستم انتظار میکشید تا صفحهها براتون لود بشن.
برای من به شخصه تلف شدن 5 ثانیه بیشتر به خاطر دیر لود شدن صفحه هم خیلی آزاردهنده است. واسه همین همیشه دنبال سرویسهایی هستم که سرعت بسیار بالاتری بدن. البته طبیعتن برای این سرعت بالاتر یه مقدار هزینه بیشتر هم میدم. مصرف رو هم خودم کنترل میکنم که از یه حدی بیشتر نشه.
افت سرعت ناگهانی و رندوم (تا حد دیال آپ) ، بدون قطع شدن لینک ، دلیلش نویزه؟ دو سه روزه که این مشکل رو دارم البته میدونم که نویز دارم ولی سابقه نداشت به این شکل بروز کنه ، نویز باعث قطع شدن لینک میشد ولی سرعت رو کم نمی کرد ، وقتی این حالت پیش میاد جز با خاموش روشن کردن مودم حل نمیشه ، کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ ربطی به دی ان اس داره یا نه؟
واسه این گفتم رندوم چون نتونستم هیچ الگوی خاصی براش پیدا کنم (نه از نظر زمانی نه از نظر حجمی)
دوست عزیز.نقل قول:
ممکنه علت کند شدن بیدلیل سرعت اینترنت شما مربوط به سایتهایی باشه که مشاهده میکنید.
آیا از نرمافزارهای مدیریت ترافیک مثل NetWorx استفاده میکنید؟ اگه استفاده نمیکنید فارغ از علت این مشکلتون، به شما توصیه میکنم حتمن از این نرمافزارها استفاده کنید تا همیشه آمار لحظهای سرعت اینترنت سیستمتون رو ببینید. اما اگه استفاده میکنید در لحظات کند شدن سرعت، این نرمافزارها چه سرعتی رو به شما نشون میدن؟
برای من به شخصه پیش اومده که هنگام بازدید از بعضی سایتها یا دانلود فایل از یه سری سایتها با این که صفحه اون سایت رو بستم یا دانلود اون فایل رو قطع کردم، اما همین نرمافزار NetWorx نشون داده که پهنای باند دانلود همچنان در حال استفاده است. بعضی وقتها این وضعیت تا 10 تا 15 دقیقه یا حتی بیشتر هم ادامه پیدا کرده.
اگه پهنای باند سیستمتون مصرف نمیشه باید دنبال علت دیگهای بود. البته نویز میتونه روی کاهش سرعت مؤثر باشه اما نه به این شدت که شما میگید.
یه سؤال. این وضعیت رو در چه حالتی پیدا میکنید؟ وقتی که با کابل شبکه متصل هستید یا به صورت وایرلس؟