دوست عزیز نظر دادن در مورد چیزی با اطلاعات غلط دادن در مورد یه چیزی زمین تا آسمون فرق می کنه ، اون عکس کاور شما تقلبی هست همیشه قبل از اینکه یه بازی منتشر بشه از این عکسا کلی می آد تو نت الان سرچ کنید عکس پلی استیشن 4 م هست !!!! همچنین بگردی کاور نید فور اسپید 45 ممکنه پیدا کنی ، بازم سرچ کنی ویندوز ده ماکروسافتم واسه دانلود پیدا می کنی !! در مورد سوالاتون هم اول دو تا بازی رو وقتی می شه با هم مقایسه کرد که جفتش اومده باشه نه اینکه یکش اومده باشه و یکی نیومده باشه ، دوما بازی یه چیز سلیقه ایه شاید شما عاشق یه بازی باشید و من ازش متنفر باشم نمونش من از بازی جی تی ای متنفرم این بازی مفت نمی ارزه ولی ده از ده گرفته و کلی هم طرفدار داره پس بازی سلیقه ایه!!!! بعدشم گفتم شاید برید تاریخ ریلیز بازی رو نگا کنید ولی ظاهرا شما منبع معتبری نمی شناسید یه سایت معتبر بهتون معرفی می کنم که احتمالا اسمشو تا حالا نشنیدید !!!!!!!!!!!!!!!
سایت خوبیه همه چی هم داره نوشته حتی تو این هفته چه بازی هایی قراره بیاد ! بازی هم که قراره بیاد سرچ کنی توش تاریخ ریلیز شو بهت می گه ، معمولا تو ایرانم بازی ها چند روز زود تر از ریلیزشون موجوده دلیلشم اینه که مغازه دارا تو ایران وای نمی ایستن تا تاریخ ریلیز جهانی بازی رو بفروشن !!!!!!!!!!!!! قیمت ها هم تو ایران به عشق فروشنده بر می گرده هیچ قانون قاعده خاصی نداره که بخوایم قیمت بازی خاصی رو بهتون بگیم ....
بعدش دعوا که نداریم من همون اول گفتم که هیچی نمی فهمم ..........