Euro Truck Stimulator 2?نقل قول:
Printable View
Euro Truck Stimulator 2?نقل قول:
نقل قول:
دوستان کسی هست جواب بده ایا؟
یه بازی تو سبک Command & Conquer Generals
می خوام
یعنی توش توپ و تانک باشه + استراتژیک
آنلاین هم داشته باشه
یه بازی توپ تو سبک مدیریتی میخوام
اینکه بتونم یه جایی یا یه شهری یا هر چیزی رو مدیریت کنم و امکانات بازی هم زیاد باشه
یه بازی 6 7 سال پیش انجام دادم که یه زمین برفی خالی داشتی و توش تلکابین و هتل و ... احداث میکردی و مردم میومدن اسکی و تفریح اونجا
بعدش واسه هر چیزی که میساختی خودت تعیین میکردی که چقد باشه پولی که از مردم میگیرن و اگه اون پول زیاد بود مردم شاکی میشدن و استقبال کم میشد
تو بازی تلکابینا و ... هم خراب میشدن و باید تعمیرگاه میساختی براشون و کارای دیگه
کسی اسم این بازی رو میدونه؟
سلام
لطفا یه بازی شطرنج معرفی کنید که محیطش ساده ولی بازیش حرفه ای باشه گرافیکش هم مهم نیست میخوام حجمش کم باشه. خودم چند تا دارم ولی بیشترشون خیلی ساده بودن.
این بازیو برای کسی میخوام که توی بازی شطرنج رقیب نداره برای همین مهمه که حرفه ای باشه.
تاکید میکنم که محیطش ساده و لی بازیش حرفه ای باشه.
دوستان بهترین بازی رالی چیه؟؟؟/
سری Rally Colin Mcrae که آخرین نسخه ی رالی آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که با لایسنس تقریبا کامل مسابقات رالی یکی از بهترین های این سبک هستش...نقل قول:
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یه توضیح مختصر از این بیان کردیم...
البته خود WRC هم بازیش هست که خیلی ضعیف عمل کرده بود...
تصاویری از محیط بازی توسط خودم:
سلام دوستان
من تو همین P30world تبلیغ بازی ایرانی شتاب در شهر را دیدم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم ببینم این بازی چطوره ؟! کسی گرفته ؟!
به نظر توی بازی های توی این سبک که کار ایرانیا بوده از همه بهتره...نقل قول:
محیط های بازی هم شبیه ساز کامل تهران نیست، اما خیابوناش کاملا شبیه هستند...
جمله عینا کپی شده:همچنین امکانات کاستومایز کردن خودرو هم تو بازی هست:نقل قول:
نقشه بازی شامل فضای شبیه سازی شده به وسعت 100 کیلومتر مربع شهری و برون شهری به همراه سه پیست مسابقه و بیش از ده ها مرحله جذاب دیگر از جمله سرعت عمل ، مسابقات پرش ارتفاع و زمان، مسابقات رالی خیابانی و ...است. امکان خرید و فروش ماشین ، تعمیر، تعویض قطعات، اسپورت کردن، تعویض رنگ و ... در این بازی برای بازیکن وجود دارد. بازی شامل ده ها ماشین خارجی و ایرانی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو گاراژش عکس امام هم داره:n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بازی های زیر وجود داره ؟
Harry Potter and the Sorcerer's Stone - 2001
Harry Potter and the Chamber of Secrets - 2002
Harry Potter: Quidditch World Cup - 2003
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - 2004
Harry Potter and the Goblet of Fire - 2005
Harry Potter and the Order of the Phoenix - 2007
Harry Potter and the Half-Blood Prince - 2009