نقل قول:
منطقه ما هم 4G آوردن بعد از کلی مصیبیت و زنگیدن
مشکلش اینه سرعتش از 3G کمتره و یه خط آنتن میده
حالشو یکی دیگه بکنه مصیبتشو ما بکشیم عجب شانس گهی دارم من
Printable View
نقل قول:
منطقه ما هم 4G آوردن بعد از کلی مصیبیت و زنگیدن
مشکلش اینه سرعتش از 3G کمتره و یه خط آنتن میده
حالشو یکی دیگه بکنه مصیبتشو ما بکشیم عجب شانس گهی دارم من
سلام
دو تا سوال دارم در مورد ایرانسل
اگه یه گوشی 4g بگیرم که cat6 داشته باشه مثل p9 lite ایا از نظر سرعت دانلود با یه گوشی 4g معمولی فرقی داره ؟
سوال بعدیم اینه که به طور کلی ایا نوع گوشی مثلا یک میانرده با یه پرچمدار از نظر سرعت دانلود 4g ایرانسل فرقی با هم دارند؟
احتمالا اونجا با انتن فول هم سرعت کم باشه چون من با انتن خیلی ضعیف تا 20-25 مگابیت میگیرمنقل قول:
سلام
تست سرعت 4g+ آیفون 6s+ دارید؟
ممنون
دوستان کسی دیشب تونسته بسته شبانه ساعتی بخره ؟
هرچی با اپلیکیشن میخواستم بخرم انواع و اقسام ارور ها رو داد و نشد آخر سر. راه دیگه ای برای خرید این بسته ساعتی نیست ؟
من نه میتونم به پشتیبانی آنلاین کانکت بشم نه میتونم مشکلاتم رو از مای ایرانسل گزارش بدم. برای منم ارور میده.نقل قول:
دوستان این سوالو خیلیا پرسیدن ولی بازم شک و شبهه زیاده
من بسته 3 گیگ ماهانه خریدم. از اون طرف میخوام برای فردا صبح بسته سه ساعت نامحدود رو فعال کنم. میشه کاملا مطمئن بود که بعد از فعال شدن، اول بسته سه ساعت نامحدود مصرف میشه و بعد باقی بسته ها ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیراز فرهنگ شهر 4g (با مودم e8373)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
بله با خيال راحت استفاده كنيننقل قول:
ولي هميشه اگر ميتونين سر ساعت نت و قطع و وصل كنين براي خاطر جمع بشين
نه براي ايرانسل كلا در حجم هاي اينجوري و رايگان سعي كنين مرز بندي رو مشخص كنين تا مطمئن بشين
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سرعت من در همین لحظه با 3g :
و این دفعه با 4g (انتن هم فوله) :
ایرانسل عاشقتم :n19:
تست سرعت اهواز کیانپارس
مودم dlink 4g 932
Sent from my iPhone using Tapatalk
کاهش سرعت ایرانسل منطقه به منطقه حتی کوچه به کوچه فرق میکنه. بیشترین عاملش هم افزایش کاربر توی منطقه مورد نظر و دکل مربوطه است.
باز ایرانسل بهترهنقل قول:
تست همراه اول که واقعا خنده داره با ۴جی دانلود در حد ۱۰ کیلوبیت
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام من اینترنت ساعتی گرفتم نامحدود یک ساعته (2 تا 8 شب) سی مگابایت دانلود کردم نامرد شارژ کلی سیم کارت تموم شد ولی اون بسته هنوز 100% ه
چطوریاس این؟
طی یه روز که 500 نفر نمیریزن منطقه از 4g استفاده کنن ! طبق این منطق منی که سرعتم تا 4 مگابایت راحت میرسید و الان 4g زیر 100 کیلوبایت هست ، یعنی کل منطقه دانلوداشون تو این یه سال مونده و همه هم از یه زمان مشخص استارتش رو زدن :V2:نقل قول:
از دکل هم احتمالا نیست به دلیل این که انتن فول فوله و همین طور 2 پست بالای پست شما یه نگاه به تست بندازید متوجه میشید گندیه که خود ایرانسل زده :n09:
در هر صورت ، باید سریع تر حل شه ...
دوستان دقیقا امروز محله مارو هر 3 تا bts هارو اومدن کندن عوض کردن انتن ها یخورده بزرگ تر شده
بعد اندازه 1.3 همون انتن هم اومدن انتن چسبوندن بقلش
موقع نصب جلو در حیاط بودن پرسیدم گفتن برای 4جی هست TD و FFD راه انداختن:n07:
الان مودم میره رو باند 7 قبلنا بالا پشتبوم بود رو باند 3 بود الان جلو پنجره هست انتن فوله
اینم مشخصاته
دوستان کدوم باند سرعتش بیشتره ؟ من ایفون 6اس دارم ال تی ای تو خونه یدونه دایره تو پر انتن داره بعد مودم یا گوشی چطوری از 4g پلاس پشتیبانی میکنه؟
اینم تست
سرعتش برای چی پاینه ؟؟ بخاطر تازه راه اندازی شدنش نیست؟:n28:
با اپلیکیشن آپ هم میشهنقل قول:
شبانه ساعتی رو نداره ، باقی پکیجها هستنقل قول:
Sent from my iPhone 6 Plus
از آقایون اهوازی کسی هست که یکی از این آنتها احتیاج داشته باشه. قیمتش مناسبه. فقط باید یه کار کوچیک تو اداره پست اهواز انجام بده.:n19: سوکت crc9 یا ts-5 هست. توضیحات بیشتر در پخ
از آقایون اهوازی کسی هست که یکی از این آنتها احتیاج داشته باشه. قیمتش مناسبه. فقط باید یه کار کوچیک تو اداره پست اهواز انجام بده.:n19: سوکت crc9 یا ts-5 هست. توضیحات بیشتر در پخ
کی گرفتیننقل قول:
اگه امروز گرفتین زمانش از ۲امشب تا ۸فردا صبح هست و توی اون محدوده زمانی میتونید استفاده کنید .
برای شارژ هم طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنید تا از شارژ سیم کارت کم نشه .
باند ۷ سرعت بد نیست 3.67 MB تازه راه اندازی کردن اینجا
از appstore میتونین دانلود کنین؟
دوستان من ساکن سردار جنگل جنوب نزدیک اتوبان همت هستم با وجودی که تو نقشه ایرانسل این منطقه کاملا تحت پوشش ایرانسله اما به هیچ وجه آنتن 4 جی ندارم (نه موبایل و نه مودم e3372) و روی موبایل فقط H و روی مودم 3 جی نشون میده توی سایت speedtest سرعت بین 4 تا 6 مگابیته اما برای باز کردن یک صفحه یک دقیقه طول میکشه
سوالم اینه که با خرید یک آنتن خارجی و اتصال اون به مودم e3372 ممکنه به 4 جی برسم؟
بله شک نکن 4g می گیره با انتننقل قول:
احیانا اگر وصل کردید و به فور جی نرسیدید و خواستی مودم رو بفروشی به من یه خبر بده :n02:نقل قول:
ممنون از پاسخ شمانقل قول:
چه آنتی بگیرم بهتره؟ - یک مدل هست قیافش به آنتن میخوره ولی 199 هزار تومنه
یه مدل هم هست یه میله فر خورده رفته بالا 35 تومن
آقا بیا یه کاری کنیم شما آنتن بخر بده به من تست کنم اگر جواب داد من پول آنتن رو میدم به شما اگر جواب نداد مودم رو میدم به شما اینطوری تجربه هر دومون میره بالا :n02:نقل قول:
اپ استور کلا تحریم هست مشکل داره با هر نتی من الان با صبانت اوایل میتونستم بازی بگیرم الان نمیشه با 4g اومدم speedtest دیشب بگیرم نشدنقل قول:
دایره دانلود میچرخه تو صفحه waiting میزنه اما نصب نمیشه
تنها راهش اینه لنترن رو بگیری با نت بغیر از ایرانسل وصل شی از ایتونز دانلود کنی!
به نظر من هم مطمئن باش میگیری من تو مسعودیه تهران که نزدیکترین منطقه پوشش دار تا اینجا افسریه با ۵کیلومتر فاصله است گرفتم خوبش رو هم داشتم تا حدود ۴۰مگ ولی از وقتی سرعتا رو کم کردن الان حدود۲۰تا دارمنقل قول:
شما از چه مدل آنتنی استفاده کردید دوست عزیز؟نقل قول:
از همون مدل Aکه الان از تو سایت برداشته شده مستطیلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته شاید لازم باشه یه مورد رو مطرح کنم و اون اینکه منطقه ما در ارتفاع است و تقریبا میتونم بگم دید کاملا مستقیمی نسبت به تمام تهران داره ولی در کل به نظر من جواب میگیرینقل قول:
من روی پارس آنلاین مشکلی ندارم فقط روی ایرانسل این مشکل رو دارمنقل قول:
دوستان ببخشید سرعت اینترنت شما هم ازدیشب تا حالا کم نشده است؟
اینترنت 4gایرانسل منظورم است!!
یک هفتس برام نصف شده سرعت بدون چیز شکن که اصن سایتهای داخلی هم باز نمیشننقل قول:
sent from Huawei mate 8
سلامنقل قول:
منم تست کردم کم شده
ما تازه میخواستیم سویچ کنیم سمت ایرانسل...
باتشکر.«ببخشید دکمه تشکرمن ندارم!!!!!»سرعت اپلود از دانلود بیشترشده توشیرازهستم تا دیروزخوب بودحتی تا شش مگابایت هم دانلودم بودم ازصبح تاحالا کم شده
سرعت به شدت افت کرده.
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
دوستان
این ها از چتد روز قبل گویا کلا دانلود تانحدود شبانه رو محدود کردن.
من کلا دانلود هام رو جمع می کنم هفته ایی 1 دفعه میزنم 2 تا 8 دانلود بشه 2 تا بسته 3 ساعته تامحدود میخرم.
دیشب خریدم و ساعت 2 شروع کردم دانلود ولی دقیقا به 1 گیگ نرسیده یه دفعه آنتن قطع میشد و دانلود ارور میداد بعد 10 ثانیه آنتن بر میگشت بعد دیگه به جایه 4 تا آنتن میشد 1 دونه بعدش هم سرعت دانلود خیلی میومد پایین.اول فکر کردم اشتباه میکنم بعد چند دفعه قطع و وصل دیدم نه اتفاقی نیست و کلا هر دفعه اینحوری میشه به 1 گیگ نرسیده باز گفتم شاید مشکل از این سیم کارت با 1 سیم کارت دیگه بسته خریدم و با اون زدم دانلود که اونم دقیقا همین وضعیت براش پیش اومد بعد دیگه کاملا مشخص شد برام که این سیستم عمدی هست.
عملا من دیشب دبگه نتونستم دانلود کنم و 8 هزار تومن من رو خوردن!!!!!!
دوستان دیگم این مشکل رو دان با نه؟؟