نقل قول:
تو چه رنج ایپی رایگان هست؟
من دیشب 11 خوابیدم. نمی دونم کم کرده یا نه
Printable View
نقل قول:
تو چه رنج ایپی رایگان هست؟
من دیشب 11 خوابیدم. نمی دونم کم کرده یا نه
اون شب قبل از شروع قطعی یادته بهت گفتم شبانه اسمی شده , اون شب ساعت 1:15 ریست کردم:n31:نقل قول:
از امروز تک رقمی هم تزریق کردن تو گروهم 2.185.3 واسم اومد
باورم نمیشه غول مخابراتو تزریق کردن تو گروهمون:n20::n19:
الان این تست با 2.185.4:
سرعتش وحشتناک عالی
پینگ وحشتناک عالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیت وی تک رقمی و شبانه از ساعت 1 چه شود حتی کسی که دانلود هم نداشته باشه مجبور به دانلود میکنه:n31:
فکر کنم چون گروه ما free نیست آی پی های زیادی رو تزریق کنن توش الان هر روز داره یه رنج آی پی اضاف میشه
من هم اونشب که گفتم ساعات رایگان تغییر کرده از ساعت 1 برام ترافیک کم نکرد ولی سرعتش کم بود ساعت 2 بهتر شد
ولی بازم ادم میترسه از 1 دانلود کنه...ی دفعه حجمت رو قورت بدن...
نمیدونی ساعت 6تا7 هم رایگانه یا نه؟نقل قول:
من الان دیدم مثل اینکه 6تا 7 هم رایگانه ولی مطمئن نیستم چون دیشب از ساعت 6تا 7 تقریبا 1مگابایت مصرف شده ولی از شارژم کم نکرده
ورژن ibs هم تغییر کرده شده T220
اینم با آی پی 5.233 مثل اینکه تک رقمی ها از نهایت سرعت استفاده نمیکنن و پکت لاس و جیترشون خیلی بالاست همین 5.233 بهتره ولی تک رقمی ها پینگ خوبی دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصحیح:سرعت باز برگشت رو 4مگ انگار دارن اکانتینگو دستکاری میکنن فکر کنم این گروه ما گروه جدیدی باشه و دارن تنظیمش میکنن
فرشاد 1 تا 7 صبح مال جشنواره است :n06:
شاید سیستم قات زده . فکر کرده سرویس شما مال جشنواره است
نه برای دوستان هم کنتور ننداختهنقل قول:
از ساعت 1که حتما شروع میشه ولی تا ساعت 7 مشکوکه انگار مودمو بعد از ساعت 6نباید ریستارت کرد که 6تا 7هم رایگان حساب بشه
دوستان اگر امشب کسی تونست تست کنه ببینیم 6تا 7 هم رایگانه یا نه مثلا از ساعت 05:55 دیگه مودمو ریستارت نکنید و بزارید تا ساعت 06:05 یه چند مگابایت دانلود کنید بعد آی پی عوض کنید ببینید اون حجم کمی که دانلود کردید رو کم کرده یا نه
نقل قول:
اره تست کنید اگر کم نکرد ما هم تنظیم کنیم 1 تا 7
من حیف دانشگاه دارم نمی تونم بیدار بمونم. وگرنه خودم تست می کرد
احتمالا فقط برای مارمالاد اینجور باشه یا برای اونایی که از ضحی منتقل شدن مارمالادنقل قول:
من ضحی بودم جریانش چیه؟
چرا منتقل شدن؟حالا یعنی خط من هم منتقل شده چجور میشه فهمید؟
با تشکر
من یه بار دیدم چند روز پیش کم نکرده. امشب حتما چک میکنم. صبح هم 6 تا 7 رو چک میکنم. من ضحی هستم الانم نمیدونم کجام از زملنی که ضحی حذف شد همونجگری همون ip ها و... فرقیزنداشته
چون ضحی جمع شدنقل قول:
راه فهمیدن توجه به استریم هاست هر وقت تغییر کردن یعنی پورتتون عوض یا جا به جا شده
نقل قول:
فقط از ساعت 05:55 دقیقه آی پی عوض نکن بعدش ساعت 06:05 با همون آی پی که قبل از ساعت 6 بوده یه چند مگابایت دانلود کن بعدش آی پی عوض کن ببین کم کرده یا نه
آی پی 5.233 امروز خیلی برام میومد خیلی هم کیفیتش بالاست از تک رقمی ها سرعتش بهتره و پکت لاس اصلا نداره جیترش هم خیلی کمه ولی پینگ تک رقمی ها بهتره پکت لاس دارن و جیترشون بالاست 37.221 هم که کلا تعطیله
فرشاد یعنی نمیدونم چطوری تست کنم توی ibs که کم میکنه یا نه؟نقل قول:
ناراحتم کردی فرشاد.
ناراحت
اره چند وقت پیش یه دفعه از 2 مگ پرید 10 مگ اتومات. پس عوض شده. اما رنج ip رو عوض نکردن.
از 1 تا 2 شاید رایگان شده باشه اما از 6 تا 7 فکر نکنم
نه ناراحت نباش گقتم که حواست باشه یدفعه ساعت 6 آی پی عوض نکنی:n31:نقل قول:
مخابرات خیلی کار غیر منتظره ای انجام داد راستش من به هر چیزی فکر میکردم جز اینکه به ساعات رایگان اضافه بشه واقعا شگفت زده شدم از این حرکتش انگار مخابرات خیلی کارش درسته که توی این وضعیت تونسته به ساعات رایگان اضافه کنه:n02:
77,700 یک ماههنقل قول:
دوستان جدیدا به ترافیک پایه هم 250مگابایت اضافه میشه مثلا شما اگر سرویس 2مگ با 5گیگ ترافیک بخرید 2مگ با 6گیگ و 250مگابایت شارژ میشه
والله خوبه همینمنقل قول:
نقل قول:
این خوب خیلی وقته اینجور بود. من اسفند 93 شارژ می خریدم بهم 250 مگ اضافه می داد. باید بشه 1 گیگ تو رزروت تا بتونی استفاده کنی
ولی این طرح ها حیف ندارن شارژ اضافه اگر داشتن خیلی خوب می شد هر 10 گیگ 2.5 گیگ اضافه می دادن بهت
نه این فرق میکنه من با ترافیک پایه هستم مثلا شما اگه 2مگ با3گیگ بخری 2مگ با 3گیگ و 750مگابایت اضافه میشه توی رزرو هم نمیرهنقل قول:
اها اینطوری ارهنقل قول:
فکر کردم ترافیک اضافه را میگی
خوبه دیگه خوش به حالتون شده 2 ساعت رایگان بیشتر شده . سرعت هاتون مثل قبل شده
کد های شگفت انگیز دارین و ترافیک اضافه می دن بهتون
حالا باز بگید این رئیس جدید که گذاشتن بده :n09:
اون 250مگ واسه هر گیگ فکر کنم واسه اینه که بجایه اینکه اپلودو رایگان کنن اینو میدن
مثله داتک
اقا من تست کردم الان ساعت 1 رایگان شده
1 ساعت اضافه بزنیم بر بدن :n20:
بین 6 تا 7 یه امتحانی بکنید ببینم رایگانه یا نه
لعنت به این گروه سرعتم ساعت 1:22 اسمی شد من با سرعت 250نمیتونم کار کنم:n34:
کسی 5مگ یا 10مگ نگرفته ببینیم شبانه بهشون اضافه شده یا نه؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز تو گروه قبلیمون هستی؟
من همچنان نتم قطعه :n09:نقل قول:
فرشاد به صورت قطعی برای هر 4 اپراتو و همه ی کاربرها ساعت رایگان از 1 شروع میشه ؟؟؟ 100 درصده دیگه ؟؟؟ :n36:
ته و توشو در آوردم گیت ویمون 78.32.143.250هنوز هستش فقط همش دسیسه بود که مارو از این گروه دربیارن همش هم دست خود مارمالاده
احسان اگه پیشت ثبت نام کنم اکسین بهشون میگی بندازنم رو این گیت وی 78.32.143.250 ؟انجام میدن؟
حالا الان که میخوایم چند تا برنامه دانلود کنیم سرعت 250کیلوبایت لاکپشتی شده
سلام بر همگی.
نخیر دوستان. من تست کردم تا ساعت 7 نبود. مثل اینکه فقط همون 1 ساعت اضافه شده. اونم با سرعت اسمی!
می2:n14::n30::n29:
فقط ساعت 1 تا 2 رایگان اضافه شده
ساعت 6 تا 7 رایگان نیست. حجم کم میکنه
ما که پنلمون پردیسهنقل قول:
ولی بزار یه سوال واست بپرسم ببینم چی میشه
کدوم شهری و کدوم مرکز مخابراتی ؟ اگه تونستی شماره خطت رو واسم خصوصی بفرست
اره :n03:نقل قول:
من هم گذاشتم تا 6:10 دان کنه. نزدیک 120 مگ ازم حجم کم کرد
حالا همون 1 ساعت هم خوبه من که شبانه بیشتر سرعتم 260 هست
شما که 500 هست سرعتتون ، 1.8 گیگ می تونید بیشتر دان کنید
یعنی 7.5 + 1.8 = 9.3 گیگ
یعنی حالا به خاطر این 1 ساعت هرشب سرعت اسمی میشه؟ :n13:نقل قول:
مودم را اگر ریستارت نکنیم کم می کنه سامانه یا نه
چون من دیشب ریستارت کردم که کم نکرد . بدون ریستارت را نمی دونم
اقا برای همه اعمال شده این 1 ساعت یا کسانی که جدیدا سرویس گرفتن یا تمدید کردن؟ :n33:
نقل قول:
برای همه است انگار :n29:
نه بابا. از زمانی که قطعی شروع شد ساعت 12 سرعت میشه 30 تا ساعت 6 صبح. نمیدونم چرا و جالبه فقط من اینو اینجا گفتم کس دیگه ای گزارص نکرده اینجا. هر هفته فقط دو روزش شانس بیارم سرعت 500 باشه.نقل قول:
به نظرتون شکایت برا تغییر گروه نتیجه میده؟
با ip scanner سرچ زدم دیدم خیلیا هنوز به ip 2.185.2x که گروه قبلیم بود وصلن
احسان اگر تخلیه کنم خطم pcmمیشه اصلا حواسم نبود
قبلا انجام دادم نتیجه نداشت ! ... 3 بار هم انجام دادم ! :n21:نقل قول:
این گروهی که توشم خیلی گروه مضخرفیه روزا سرعتش تا 1مگابایت بازه شبا ساعت 01:00 میشه 500کیلوبایت ساعت 01:20 هم میشه 250کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من نمیدونم گروه قبلیم هم هنوز سرعتش مثل قبلنه یا اونم خراب شده @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما که هنوز توی گروه قبلیمون هستی سرعت شبانت چطوره؟میخوام ببینم اگه هنوز مثل قبلنه که دست به کار بشم برا جابه جایی