اااا دیگه باگ نداره؟نقل قول:
اوایل این باگ چقدر حجم ازم کم میشد فرداش رنگ میزدم پشتیبانی دعوا که شما دزدین و حجم خور بعدش اضافه میکردن!!!
هنوزم هر از گاهی حجم میدزدن؟
Printable View
اااا دیگه باگ نداره؟نقل قول:
اوایل این باگ چقدر حجم ازم کم میشد فرداش رنگ میزدم پشتیبانی دعوا که شما دزدین و حجم خور بعدش اضافه میکردن!!!
هنوزم هر از گاهی حجم میدزدن؟
شاید باور نکنی... ولی برای من اینطوری بود :n02:نقل قول:
1 ساعتی هست که پینگ دوباره بالا رفته واقعا اوضاغ افتضاح شده!:n03:
دیگه این پینگ رو مخه ها وضعیت من:
صبح ها از ساعت 7 پینگ میاد پایین
دوباره ظهر میزنه بالا
نمیدونم چرا اینجوری شده:n13:
قبلا فکرمون فقط سرعت بود حالا باید به فکر پینگم باشیم:n24:
به خاطر اینکه این باگ رو نمیتونستن رفع کنن ساعات دانلود شبانه رو تغییر دادن:n02:نقل قول:
همه شرکتهای ارائه دهنده اینترنت در ایران بعضی اوقات دچار چنین مشکلاتی میشننقل قول:
پارش آنلاین در این برهه زمانی دچار چنین مشکلی شده که با صبر کردن داره درست میشه
بعضی از ماها به محض اینکه ببینیم نت خرابه میگیم دیگه به درد نمیخوره باید بریم و isp رو عوض کنیم
در صورتی که اگه یکم صبر کنیم درست میشه
در حال حاضر که سرعت نت دوباره خوب شده یکمی پینگ بالاست ولی خوشبختانه دیگه تایم اوت نداره
قبل از عوض کردن isp حتما متمئن شو که سرعت نت پارس تو منطقه شما خوبه بعد با خیال راحت عوض کن
سرعت من دیشب حدود 60 تا بود ولی همیشه تا 200 هم میرسهنقل قول:
طبق گفته خودشون در 7 روز کاری نت شما وصل میشه
2 3 سال پارس فقط داره خراب تر می شه دوست من. .. ما که داریم می رییم ..نقل قول:
ما كه هفته ديگه شارژمون تموم ميشه با پارس خداحافظي ميكنم:n28::n27::n30:
من 5 ساله پارس انلاین دارم همیشه سرعت دریافت خدایی خیلی بیشتر از حد انتظار بهم دادن مثلا با سرویس 512 با سرعت 300 تا 350 کیلوبایت دانلود کردم همیشه . الان سرویس 2048 دارم از این شرکت ولی تو این 10 روزی که مشکل ایجاد شده سرعت افتضاح و قطعی و تایم اوت و پینگ حتی بالای 800 هم داشتم ... :n21:
من 3 بار شکایت کردم هر سه بار هم زنگ زدن بهم که اقا ببخشید ولی مشکل اینترنت کل کشور هست نه پارس آنلاین و این مشکل همه گیره و گند کاری از شرکت ارتباطات زیرساخت و از این حرفها ...
اقا فاتحشو خوندن
من ادم معترضی نیستم ولی هیچ سایتی بالا نمیاد
دیگه اصلا نمیشه از اینترنت استفاده کرد
خواهشا نظربدید وضعیت شما چطوره و احیانا شرکت های دیگه چطور هستن
الان سرعت و پینگ من ok شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه مشکلیه !! Kerio دیگه کار نمیکنه !!!! :n13:
سرعت من هم بدک نیست فعلا
[IMG]result/2859770924] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL][/IMG]
این سرعت برای ایران خیلی ok . از کدوم سرویس داری استفاده میکنی با چه سرعتی؟ چون من 2048 دارم ولی به 300 کیلوبایت نمیرسه بالاتر از 2048 هم که نداره پارس !نقل قول:
512 محدود البته ما شانس آوردیم و تو طرح آزمایشی هستیم که خطمون روی 9 مگ بسته شدهنقل قول:
خیلی خوبهنقل قول:
من خطم روی 4 مگ هست . به پارس ربط داره که روی چند مگ ببندند یا دست مخابراته ؟
به خود پارس آنلاین مربوطه این طرح اینطور که یکی از دوستان میگفتن و تماس گرفته بودن با دفتر شرکت بصورت آزمایشی در برخی جاها داره اجرا میشه که اگه موفقیت آمیز بود در جاهای دیگه هم اجرا میشهنقل قول:
نقل قول:
دوستان من از داتک میخوام بیام پارس آنلاین.دوستانی که توی مرکز حکمت شعار تهران هستند اوضاعشون چطوره؟
با سپاس....
dns به چه دردی میخوره ؟
من وقتی dns استفاده میکنم پینگم از 280-300 میاد رو 150 ثابت میشه دوباره 20min بعدش خراب میشه :n02:
دوستان یعنی از 4مگ میپرند روی 9مگ؟یا مثلا روی 8 مگ هم میبندند؟
ایوالا داداش ولی چرا 9 مگ شده 7.75 مگابیت؟نقل قول:
خب فکر کنم این عادیه همیشه یه چیری کمتر از سرعت خط هستنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما كدوم شهر هستيد ؟
و اينكه چه زماني سرويستون رو گرفتيد و آيا از همون روز اول روي 9 مگابايت بود ؟
ممنون
"باقی مانده ترافیک و روز سرویس شما تا آخرین خاموش و روشن شدن مودم، محاسبه شده است"
یکی توضیح بده این جمله یعنی چی؟
دوستان شما به مشکلی بر نمیخورید ؟ ؟
چه قدر تعرف هاش محدوده !!
1-2 مگ که نگو 3 گیگ + .75 گیگ !! ادم این رو چی کارش کنه ؟!
سرعتاش توی شب چه طوره ؟ من شیرازم.. حالا که سرعتا تو روز زیاد بستن تو شبم زیاده یا میشه واقعی ؟
بابا ملت انقدر هم ماه رمضان نمیرن اینترنت .نقل قول:
میدونی مشکل اصلی چیه ؟! پارس انلاین :n24:.
ببین الان خودشون سرعت رو محدود کردن . و پشت ماه رمضان قایم شدن و به بهانه ماه رمضان سرعت دانلود رو کم کردن .
برای اینکه ثابت بشه : اگه همه ADSL دار ها توی یک منطقه در حال استفاده از اینترنت باشند سرعت با نوسان زیادی مواجه میشه . یک دفعه بالا میاد و یکدفعه پایین و ...
ولی برای اینکه ثابت بشه پارس انلاین سرعت رو محدود کرده میتونید یک فایل رو دانلود کنین میبینین که سرعتتون زیاد نوسان نداره و ثابت هست پس معلومه یک محدودیتی اعمال شده توسط خود ISP .... این از اثبات :n03:
حال من که 512 محدود دارم خداشاهده سرعت دانلودم 38 تا 48 کیلوبایت هست .... پولی که دادم حرامشون باشه .....:n03::n28:
یکی برای من هم توضیح بده ....یعنی حتی اگه به اینترنت متصل نباشیم و فقط مودم روشن باشه حجم ازمون کم میشه ! اگه اینجوری که :n21:نقل قول:
ماه رمضون حال میده اما سرعت واقعا پاینه ! :n15:من قبلا شبی 4 ، 5 تا فیلم دانلود می کردنم حالا یکی رو با زور ماه رمضون ادم می خواد همش فیلم ببینه دیگه مگه نه؟:n03:نقل قول:
سرعت افتضاحه لعنت به این پارس افلاین ................................. :n21:
میخوام لغو کنم قرار دادمو
شرکت جایگزین چی خوبه ؟
پینگ و قطع زیاد شده لاست ۵۰ %:n27:
تقریبا هر 10 دقیقه به مدت 20 ثانیه قطع میشه
وسط دانلود سرعت صفر میشه بعد دوباره سرعت میره بالا
128 نامجدود
به نظرم دیگه وضعیت نت پارس به حالت قبلی برنمیگرده.
من که مخابرات میگیرم اگه این وضع ادامه پیدا کنه.
نقل قول:من الان از مخابرات سرویس دارم....باید عرض کنم خدمت شما که مخابرات هم بدتر از پار انلاین.... سرعت رو به شدت کاهش دادن...نقل قول:
همین دیگه! :n06:پهنای باند همه استانا رو جمع کردن گذاشتن واسه فارس! آخه یکی نیست بگه مگه مجبورین آقا 9 مگ نخواستیم همین وضعیت فعلی رو درست کنید کار کردید.نقل قول:
این تست پینگ برای یک هفته پیش که پارس بودم:
اگه ببنید 4.2.2.4 ش روی 400 هست و پینگ داخلی هم روی 120.
اما, این تست برای الان هست که دیگه پارس آنلاین نیستم!
حالا 4.2.2.4 اومده روی 130 تا 140 گاهی روی 105 هم میاد و پینگ داخلی اومده روی 40 تا 50.
برای خودم متاسفم 5 ماه در این شرکت مزخرف عمر و پولم رو حروم کردم!
برای تخلیه خط هم بلافاصله بعد از اینکه درخواست دادم اینترنتم رو قطع کردن ولی , ولی داره هااا , بعد از 5 روز که همینطور قطع بود
خط رو برای تخلیه به مخابرات اعلام نکرده بودند. با بدبختی و پیگیرهای isp جدید خط آماده شد. اون از سرویس دادنشون
اونم از تخلیه خطشون. متاسفم. بابای پارس آفلاین.
داداش مبارکت باشه ایشالا همیشه پینگت همین باشه!نقل قول:
این جوابی بود برای کسانی که میگن مشکل زیر ساخته دیدن حالا مشکل پارس آفلاینه؟
منم پینگم رو 400 الان!:n04:
دادا ISP چی گرفتی شما؟
ممنون عزیز.نقل قول:
اسمش بایته کارش خیلی درسته مخصوصا پشتیبانی خوبی داره.
نمایندگی یکی از شرکتها هست.
می شه لینکش رو بزاری؟نقل قول:
لطفا از کلمه ی پارس افلاین استفاده کنید :n02:نقل قول:
دوست عزیر یک لطف می کنی یک پینگ از google.com و 4.2.2.4 بگیری؟نقل قول:
ضمنن تهران هستی؟
عاقا این دو مگ محدود که گذاشتن سرعت دانلودش با IDM چقدری میشه؟
روزانه و شبانه...