ببخشید دوستان سرعت دانلود 512 اکو تو تهران چند کیلو بایته چه تو روز و چه تو ساعتهایی رایگان
من احتمال دارم اشتراک 128 رو تبدیل به 512 کنم میخواستم بدونم ارزش داره
Printable View
ببخشید دوستان سرعت دانلود 512 اکو تو تهران چند کیلو بایته چه تو روز و چه تو ساعتهایی رایگان
من احتمال دارم اشتراک 128 رو تبدیل به 512 کنم میخواستم بدونم ارزش داره
فکر اونجاشم کردم!:27:نقل قول:
با عرض سلام و تبريك به تمام دوستان
سرويس هاي ايمل و فلش باز شد.
مبارك باشه بر تمام شاتلي ها:8:
همین طور واسه شما عزیزنقل قول:
دست همه درد نكنه ما كه رفتيم 2 گيگ ارت بگييريييم
من می خوام 2 مگ اکو بگیرم اگه کسی از دوستان این سرویسو داره نسبت به newyork,baku,london ,ankara,بارسلونا تست ping ,سرعت بذاره. چون من اکثر کارم xbox live هست .
اکه سرعت دانلودش همون 256،چه فرقی با 512 داره چون که بعضی از اساتید می گن سرعت دانلودشون با 512 ،200-300 هستش؟ ممنون می شم اه سریع جواب بدین.
دوستان در همین لحظه دان استریم 128 ها به حالت اول برگشت. یعنی 600
شما چه شهري هستي عزيز؟نقل قول:
مال من كه هنوز رو 157 نشسته و جم نمي خوره:(
................................
واسه ما كرجي ها كه هنوززز زو 157 هييي خدا
شیراز کسی دیشب تا امروز صبح مشکلی نداشته؟
يعني چي مي خوام سرويسمو عوض كنم ميگن خط شما 2 مگگگ ج نميده اين ديگه يعني چيي ؟ ميشه از مخابرات درستش كرد ؟
الان با پشتیبانی صحبت کردم.
توی تهران :
سرویس آفیس راه اندازی شده.
سرویس اکو 1024 به زودی راه اندازی میشه!
در ضمن سرعت اکو 512 الان روی 60-64 هست و بالاترم نمیره!
ولی توی بعضی از شهرستانها اکو 1 و 2 مگ هم دارن.
دوستان منم احتمالا چند وقت دگیه از پارس بیام شاتل. چون الان خداییش شاتل خیلی بهتر پارس شده . مخصوصا که الان آرت هارو نامحدود کرده. من الان پارس با حجم 8 گیگ میدم 26 تومن . خوب مگه خر کلمو گاز گرفته میرم 128 نسبتا نامحدود میگیرم 28 تومن :31: نظر دوستان چیه ؟
نه اقا.پورت هاشو دوباره وا کردن.نقل قول:
من الان با چیزپی ان با 1.6MB/s دانلود کردم :46:
آقا Speedtest سرعتو درست نمیزنهنقل قول:
سرعت دانلود: 240 کیلوبایت
اینم پینگ
کدوم منطقه ای؟نقل قول:
اگه می شه نسبت به اون سرور های دیگه برام بزار چون خیلی برام مهمه.
جواب اون یکی سوالمو ندادی!
خیر خوشبختانه سرعت ها نسبت به قبل بهتر شده.هرچند که قطعی ها هنوز پابرجاستنقل قول:
مال منم همون دان استريم سابقه با سرعت 16 !! :41:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم براي من ساعت 3 بعد از ظهرر هي
برو بچ تا میتونید زنگ بزنید من 5-6 بار زنگ زدم اگه قرار باشه 16 بمونه میریم از مخابرات میگیریم دیگه نامحدود با دانلود 16 میده 10 تومن ماهی
سلام خدمت دوستان وقتی در صفحه تنظیماته مودم میرم دان استریم رو 608 نشون میده ولی در هنگاه دانلود از 30 بالا تر نمیره
البته امروز اینطوری شده
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفلا راهنمایی بفرمائید
پس به همین خاطر هست که دانلود ما 2مگ ها چند شبه خوب شده.
چی بگم والله!
چطوري 2 مگ گرفتي به من ميگن خطط جواب نميده اين يعني چيي؟ ميشه درستش كرد؟نقل قول:
نقل قول:
فرق eco512 با eco 128 و eco256 فقط تو سرعت آپلود هست eco512 سرعت آپلودش 256 هست اون دوتا 128 :8:
يكي كمك كنههه لطفانقل قول:
راستش نمیدونم روی چه حسابی این حرفو میزنن که خط شما کشش نداره و...!نقل قول:
که بنظرم مزخرف میگن. شما بگو اشکال نداره من 1ماه آزمایشی میگیرم.
(دوست منم همین مورد واسش پیش اومد بعد معلوم شد ظرفیتشون تو اون مرکز واسه 2مگ پر بوده(پارتی بازی نیاز میباشد!) و خلاصه داشتن میپیچوندن.
حالا باز هم دوستان راهنمایی کنن
من امروز تماس گرفتم با بخش فروش 23099 بعد از چند بار پاسکاری بلاخره یه بنده خدائی اینجور توضیح داد که به علت بالا رفتن یوزر در برخی مراکز مخابراتی و بروز برخی مشکلات و قطعی شبکه شاتل تصمیم گرفته سرعت رو به حد استاندارد برگردونه البته تو برخی از مراکز مخابراتی گفت که بعد از افزایش پهنای باند سرعت رو دویاره به حالت اول بر می گردونند
به نظرم همه باید تماس بگیرند و اعتراض کنند به من گفت که الان سرعت شما طبق قرارداده و من هم گفتم اگر قرار باشه طبق قرارداد سرعتم پائین بمونه دیگه دلیلی برای گرفتن اشتراک از شاتل نبود و بعد از پایان قرارداد از مخابرات اشتراک می گیرم که هم ارزونتره و هم نامحدود
چرانشه امکانش هست از نظر فنی بعضی جاها امکانات از مرکز مخابرات یا در امکانات مسیر انتقال کیفیت خوبی ندارند یا جتی پست تلفن که خط تلفون بهش وصله یا حتی کیفیت سیمها و نویزهای بیش از حد امکاننقل قول:
ارائه سرعت بالا را نمیدن .
البته بهشون بگید یه تست بکنند
دوستان مشکل دیتا ندادن از سیستم بنده بود !
شاتل کیفیتش هنوز مثه قدیم خوبه :دی
نقل قول:به نظرت از سر تير سيم مستقيم بگيرم بهتر نيست كاملا بدون نويز ميشه حداقل از داخل ساختمون خيالم راحت ميشه!نقل قول:
بعد اگه باز گفتن نميشه مخابراتو ميارم پايين :9:
بعد اگه نشد اين كارو ميكنم:42:
اگه جواب داد ميرم شاتل ميگم :22:
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
يعني down streamet مثل قبل شده ؟نقل قول:
دوستان برای شما هم تو این چند روز کامل قطع بوده؟
برای من همین الان درست شد
نه شاتل هیچ وقت قطعی نداشته!!فقط این چند روزه چیز-- رو بسته بودن Gmail هم اصلا بالانمیومد که امروز همش درست شد.:31:نقل قول:
نقل قول:
برو بچ تا میتونید زنگ بزنید من 5-6 بار زنگ زدم اگه قرار باشه 16 بمونه میریم از مخابرات میگیریم دیگه نامحدود با دانلود 16 میده 10 تومن ماهی
بایدم بشه. بالاخره باید یه فرقی بیم من که اکو 512 دارم با کسی که اکو 128 داره باشه!! وگرنه که به همه همون 128 رومیدادن.نقل قول:
چرا توقع دارین پول 128 رو بدین سرویس 512 رو بگیرین.
شما خودشو ناراحت نکن فرقش تو آپلودشه داداشنقل قول:
تفاوتش اينه كه واسه شما ماهي 9/500 مي افته و واسه ماها با سرعت 16 ماهي 13/900 :13:نقل قول:
فقط حجم گيگبابايت ما بيشتره كه اونم با اين سرعت مزخرف اصلا نميشه دان كرد !
والا من دارم ماهی 18900 میدم!!نقل قول:
اون 9500 به لعنت خدا نمیرزه!
تایید میشهنقل قول:
ما پول 128 میدیم 2مگ میگیریم عزیز :31:فرق اشکارش تو اپلودش هست.خوب اگه میخواد شاتل سرعت واقعی رو بده(16KB) مثل سرویس های ART نامحدودش کنه هم پهنای باند دیگه کم نمیاره هم سرعت یه عدالت بین کاربران تقسیم میشه دیگه کسی هم شاکی نیست.نه؟:46: :8:نقل قول:
من اکو 128 دارم و داون استریم روی 544 بوده و تکون نخورده !نقل قول:
يعني down streamet مثل قبل شده ؟
چند رووز اخیر فجیع مشکل دیتا ندادن داشتم که با تعویض ویندوز مشکل حل شد ! سیستم ویروس داشت (با اینکه آنتی ویروس آپدیت هست) و دیتا نمیداد
الان هیچ مشکلی ندارم