[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
سلام
نمی دونم کارتان چیه ولی زمان پینگ معمولا مهم نیست.
مهم اینه که اینرتنت تان پایدار و سرعت بالایی داشته باشید.
البته اگر فصد برقراری ویدئو چت آنلاین یا بازی آنلاین و ... دارید پینگ خیلی مهم خواهد بود در غیر اینصورت تاخیر ۴۹۰ میلی ثانیه اونقدارم بد نیست.
نقل قول:
همونطور که گفتن اگر قصد استفاده از تماس تصویری ،پخش زنده و مسایلی از این دست رو دارین قطعا سراغ آسیاتک،های وب،مخابرات و مکس نت نرین!!!
در حال حاضر طبق بررسی های دوستان تو تاپیک های مختلف پارس آنلاین و صبانت بهترین پینگ رو بهتون ارایه میدن.
من نامحدود طلایی 256 داشتم سرعت تا یک حجم بالا بود بعد کاهش پیدا می کرد
این ماه از تعرفه های آسیاتک
کولاک (سرعت 4 مگابیت ) 10 گیگ حجم برای یک ماه و از 8 - 10 صبح هم رایگان گرفتم 43 هزار تومان
حدودا سرعت دانلود 700 بود صبح برای ساعت رایگان
میشه در 2 ساعت حدود 5 گیگ رو دانلود کرد
و در طول روز هم با سرعت خوب از اینترنت استفاده کرد
داداش 4 مگ 10 گیگ 43 تومنهنقل قول:
10 مگ 10 گیگ 47 تومنه
بنظرم 10 مگ بگیری بصرفه تره
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
پینگ صبا و پارس برای خارج بهترینه در حال حاضرنقل قول:
شما ای پی بدید من پینگ بگیرم با صبای خودم
Sent from my Explorer A310e using Tapatalk
دقیقا همینطورهنقل قول:
توی تبریز بخصوص اول هماراسیستم بعد صبانت بعد پارس بهترین پینگ تایم رو دارن:n16:
ممنون از راهنمایی همه دوستان:n16:
من قصدم وارد کردن اطلاعاتم برای ثبتنام در یک سایت کاناداییه
و البته آپلود یه تعداد فایل کم حجم زیر یک مگابایت
و زمان محدود باید سرعت عملم زیاد باشه
قصد ویدیو چت و بازی آنلاین ندارم
فکر میکردم فاکنور پینگ خیلی برام مهم باشه که ظاهرا این طور نیست
یعنی باید به سرعت آپلود و دانلود بیشتر اهمیت بدم :n13:
ممنون از لطف شما دوست عزبز:n16:نقل قول:
شما میتونید با صبا نت برام تست بگیرید
با کدوم سایت ؟؟نقل قول:
ادرس رو بدید تست کنم
من با مودم قدیمی خودم (td8811 تی پی لینک ) امتحان کردن دیدم قطع و وصل نمیشه اینترنت . چون نیاز به وای فای دارم مجبورم از مودم وای فای خودم ( دی لینک 2750 ) استفاده کنم ولی همش لینک میپره و اعصابم رو خورد میکنه . فانوس جان مودم رو چطوری تنظیم کنم که بهترین بازده رو با این خط تلفن داغون من داشته باشه و قطع و وصلی هاش کمتر بشه ؟ کاش اونموقع که میخواستم مودم بخرم سراغ دی لینک نمیرفتم ! البته اولش این مشکل وجود نداشت الان چند ماه هست قطع و وصل میشه ولی در کل از برد وای فایش هم راضی نیستم .
قبلا هم گفتم تو این فرومنقل قول:
مودم های دیلینک به درد خطوط نویز داری بخصوص خط تلفن هایی مثل مال من و شما نمیخوره
برای این خطوط بهتره تی پی لینک یا smc استفاده کنید
البته اس ام سی کمتر دیدم تو بازار ولی تی پی لینک پره
میتونی ۸۹۶۸ بخری که همون امکانات ۲۷۵۰ رو داره
یا ارزونتر ۸۹۶۰-۸۹۶۱ هم همون سخت افزاره با امکانات کمتر
حالا نمیشه با دستکاری تنظیمات وضع رو بهتر کرد ؟نقل قول:
بعد اگه بخوام مودم جدید بخرم دی لینک رو چیکار کنم ؟ فکر کنم هنوز از گارانتیش هم باقی مونده باشه (البته مطمئن نیستم ) . میشه فروخت ؟ :n13: فعلا میخوام صبر کنم تا ببینم بالاخره این عملک های جدیدی که کشیدن برای چی هست و میخوان چیکار کنن .
والا من خودم قبل همین تی پی لینک فعلی ۲۷۵۰ داشتم ولی چون خطم رو خیلی ضعیف اپ میکرد در حد اک نود تومن دادم دوستم و ۶۰ تومن دادم ۸۹۰۱ خریدمنقل قول:
ولی تو دیلینک ۳ تا نویز گیر رو متوالی وصل میکردم که اون موقع یکم وضعیت بهتر میشد
جالب اینجاست که از ساعت 12-12.30 شب قطع و وصل شدن متوقف میشه و موقع شبانه رایگان هم قطع و وصلی وجود نداره :n13: صبح تا بعد از ظهر هم قطع و وصلی هست ولی کمتره و میشه تحمل کرد ولی از بعد از ظهر به بعد زیاد میشه و غیرقابل تحمل . وضعیت خط من قبلا هم همینطوری بود ولی قطع و وصلی وجود نداشت الان چند ماهی هست این مشکل ایجاد شده به نظرم به خاطر ساختمون بغلی هست که موقع ساختش چند بار سیم تلفن ما قطع شد و احتمالا همین باعث شده کیفیت خرابتر بشه .
به پشتیبانی بگو برات کارشناس بفرستن تا بیاد خرابی بزنه و پیگیر باشدتا بیام سیم رو نگاه بندازننقل قول:
یا اگه نشد حداقل از یه جعبه دیگه تلفن بکشن
کسی تبریز بلوط استفاده میکنه؟شبانه ش چطوریه تو اون طرحای رایگانش؟
مردم اندر حسرت شبانه درست تو تبریز:n28:
دوستان این جمله یعنی چی؟ تو پنل کاربری مخابرات من اینو نوشته !!!
توزیع اینترنت به غیر، خصوصا در حوزه wifi ممنوع میباشد
سلام تو پنل منم زده نمیدونم چیه جریانشنقل قول:
دوستان واسه دانلود شبانه آسیاتک بهتره یا مخابرات؟
چقدر طول میکشه هماراسیستم تخلیه کنه؟
سرویس شهاب بیست گیگ در ماه آسیاتک با 2-8 صبح رایگان چطوریاست؟
یعنی مسولیت استفاده سایرین از وایرلس شما به عهده شماست، یعنی به در و همسایه و مهمون پسورد وای فای رو نگید چون گناهانشون به حساب شما نوشته میشهنقل قول:
و از دید اقتصادی این کار به زیان سرویس دهنده هاست
آسیاتک که محدود میکنه رو 250نقل قول:
اهان پس بگو یعنی به فکر جیب خودشون هستن یعنی اگه به همسایه وای فای بدیم اونوقت یک مشتری از دست میدننقل قول:
الان چطور شد اون پیام رو ورداشتن سر در نمیارم قاطی دارن
جدا محدود میکنه؟نقل قول:
پس این دوستمون دو صفحه پیش چجوری دوساعته 5 گیگ دانلود میکنه؟
||
v
نقل قول:
یکی به من بگه اسیاتک چطوری اول شد؟!:n04: شرکتی که اینترنتش برای اکثر مردم پر از تایم اوت پینگ بالاس اونوقت صبا چهارم شده
واقعا مبنای این رتبه بندیشون چیه؟ تازه سطح بندیشونم خوب و قابل قبول و ضعیف بوده!
باید میزاشتن بد افتضاح اسف بار!! جالبه مخابرات که فقط بدرد دانلود شبانه میخوره اخر نشده یعنی از اون بدتر هم هست!
خدایا خودت ظهور کن!!!:n08:
:n04::n04::n04::n04:
خخخخخخخ شانس ما رو باش
زمانی که از خط تلفن انتظار دارم همش 1-2 مگ آپ میشه
ولی چند روزه که خونه نبودم و الان که اومدم خونه میبینم که خطم 6 مگ آپ شده :n04::n04::n04: :n02::n02:
Downstream Upstream SNR Margin :11.4 9.7 db Line Attenuation :48.4 33.7 db Data Rate :6063 509 kbps Max Rate :6828 841 kbps CRC :482 0
فقط چنتا سایت ایرانی اینطوری هستندنقل قول:
ولی تمام سایت های خارجی و خیلی از آپلود سنتر های ایرانی مثل 4upld و ... روی 250 لیمیت هستند
داداش میدونی 4upld سرورش واس کدوم شرکته؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
نه اون فقط سایتش هست که تو امیرکاست
سرور فایل هاش ماله شاتل که دانلود میکنیم
varzesh3 و iranupload هم روی شاتل هستند
IP address 94.182.128.165
Host name 94-182-128-165.shatel.ir
IP range 94.182.64.0 - 94.182.217.255 CIDR
ISP Aria Shatel Company Ltd
Organization Aria Shatel Company Ltd
Country Iran, Islamic Republic of (IR)
Region
City
Time zone Asia/Tehran , GMT+0330
Local time 2307 (IRST) / 2015.11.24
شاهکار جدید از سیم کشی های مخابرات !! 1 روزه تمومه که اینترنت قطع بود !! و الان که آپ شده خط تلفن ( با وصل کردن 3 تا نویز گیر متوالی ) اینم وضعیتشه !!!:n21::n21::n21::n21:
دوستان
الان مخابرات تبریز دانلود شبانه رایگان داره؟
تو سایتش هیچی در مورد دانلود رایگان ننوشته
فقط واسه جشنواره نوشته داره
اینترنت 10 مگ 8 گیگ میخوام بگیرم ازش!!!
صبا رو جمع آوری زدم !!
میخوام روی این خط تلفن دیگه اینترنت نگیرم !! پیرم کرد به خدا !!! دو روزه نویز خط انقدر زیاده که آپ نمیشه !! بشه هم 256 کیلو بیت آپ میشه !!
مملکته داریم !! خدایا
با تغییر مودم سرعتم چند برابر شد.
یکی دو روز دیگه خط فیبر نوری ما رو وصل میکنن :n19::n19::n19: . این خط داره نفس های اخرش رو میکشه :
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 64 60 Attenuation (0.1dB): 565 330 Output Power (dBm): 19.0 10.5 Attainable Rate (Kbps): 2516 664 Rate (Kbps): 1992 664 D (interleave depth): 64 2 Delay (msec): 14.77 5.33 Data Counter: 523 673 HEC Errors: 13 0 OCD Errors: 0 0 LCD Errors: 0 0 CRC Errors: 33 0 FEC Errors: 19609 3 Total ES 18207 0
از یه طرف هم ناراحت هستم که فقط میتونم از مخابرات استفاده کنم چون شنیدم برای فیبرنوری فقط مخابرات اینترنت ارائه میده . درسته ؟
مجوز اعطای گواهی های بالاتر چند روز پیش به 5 تا اپراتور فکر کنم صادر شد که میتونن با کیفیت های بالاتری عرضه کنن!!نقل قول:
البته ارائه کردن سرویس های جدید فعلا مقدور نیس !! و زمان میبره ! حداقل فک کنم 1 سال :n02:
بسته 1 ماهه 3 گیگ ایرانسل :
خدایی فرقی با نت خودم نداره !! دنگ و فنگ هم نداره !! روش کریو هم وصل میشه به راحتی :n02: فقط پینگ داخل به علت آنتن کم یه خو.رده زیاده که اونم میشه حل کرد :n02:
میبینم که رفتی رو ایران یل :n02:نقل قول:
به خدا این خط تلفن پیرم کردنقل قول:
هر روز یه بامبول
مسخره بازیه همش
در ضمن ایران چوبان بهش میگم من [emoji23]
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk