فکر کنم لاگ بالا با یک آی پینقل قول:
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
سیستمشون نمیفهمه صبح شده :n02:نقل قول:
وضعیت خطتون خیلی خوبهنقل قول:
سرعت سایت های خارجی برام داغوووووووونه
صبحا اوکیه تقریبا ولی 6 عصر به بعد افتضاح میشه !
DNS نمیتونه کمک کنه اگه بزارم؟
نقل قول:
دانلود فایل یا لود صفحات ؟
برای dns این رو ست کن ببین اکی میشه
10.201.32.162
8.8.8.8
نقل قول:
دانلود که فعلا از خارجی نداشتم
اما لود صفحات واقعا کمه !
حالا این رو ست کردم ببینم تغییری میکنه
نشد بگو برات ردیفش می کنم می دونم مشکل کجاست :n18:نقل قول:
نقل قول:
مثلا ببین یه بازی از استور ویندوز دانلود کردم که صبحا خوب میتونم بازی کنم ولی شبا کلی الاف میشم تا بازی لود شه
سنگینم نیس اما نمیدونم چرا اینجوریه
با تغییر DNS هم بهتر نشد بازیه
سلام دوستان اشتراکم از مخابرات هستش میخوام تخلیه کنم اسیاتک بگیرم این روزا اوضاعش چطوره میانگین پینگش چقدر سرعت تک کانکشن نسبت به مخابرات چطوریاست؟
دوستان من یک مشکل دارم و اون اینکه که با وجود داشتن امتیاز کافی در باشگاه مشتریان که ۷۰ تا برای خرید گیگ هدیه کافی هست همچنین گزینه ای در قسمت لیست جوایز ندیدم پشتیبانی هم میگه از سهمیه ماهی یکی ات استفاده کردی میگم نه میگه پس من نمیدونم چکار کنم کاری نمیتونم بکنم شاید بعدا گزینه اش بیاد حالا بنظر شما راه حل چیه؟
این پین تخفیف هر چند مدت داخل باشگاه مشتریان قرار میگیره هر سری م فرق می کنه ی سری 1 گیگ با 70 امتیاز یسری 3 گیگ با 210 امتیازنقل قول:
باید داخل باشگاه چک کنی تا اومد استفاده کنی
سلام
دیشب نت شهاب نیم گیگ شبانش نسبتا خوب بود
داخل و خارج 500 کل شب 10 گیگ دان می کنه منم دیشب 4 گیگ دان کردم
روزانه هم که خط بیشتر از 900 نمی کشه
کلا راضیم
این باشگاه مشترکین چجوریه ؟!
چجوری امتیاز کسب میکنی ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
داداش متاسفانه سرعت سرور داخلی ات محدود شده الان خیلی ها ۱ مگ میگیرن بعید هم میدونم اگه زنگ بزنین درست کنن میگن به مرکز مخابراتی تون بستگی داره حالا راست و دروغشو نمیدونم والا برای باشگاه هم داخل خود باشگاه مشتریان نوشته مقدار امتیازات دریافتی برای هر کارنقل قول:
من که راضیم همین 500 باشه خیلی خوبهنقل قول:
مخصوصا خارج که 500 هست خیلی خوبه
نقل قول:نقل قول:درستهنقل قول:
بعضی وقتا ایپی قاطی میکنه این جوری میشه !
دوستان چرا اینجوری شده با دانلود منیجر 500 تا نشون میده بعد با DU داره میگه با سرعت 900 دارید دانلود میکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کارت شبکه چک کننقل قول:
شاید چیز دیگه ای هم داره دانلود می کنه
نه هیچی دانلود نمی کنمنقل قول:
اواش می خوام دانلود کنم DU میگه هیچی دانلود نمیشه بعد که دانلود منیجر رو استارت میکنم به 500 که میرسه DU داره سرعت رو 1 مگ نشون میده
یعنی به صورت ثابت مثلا 1 دقیقه هم DU با IDM اختلاف سرعت داره؟نقل قول:
اره دیگه 500 تا اختلاف بینشون هست مثلا دانلود منیجر بیاد روی 300 تا 400 DU سرعتش 800 تا 700 نشون میدهنقل قول:
یا از حالت بریج استفاده میکنی یا v-p-n که دوبل حساب میکنهنقل قول:
دوستان چجوری میشه اپدیت های ویندوز و نرم افزارهای رو بلاک کرد.
من از برنامه glasswire استفاده میکنمنقل قول:
خیلی کارش درسته کوچکترین اتفاقات شبکه رو نوتیف میده فایروالش فوق العادست
- - - Updated - - -
من از برنامه glasswire استفاده میکنمنقل قول:
خیلی کارش درسته کوچکترین اتفاقات شبکه رو نوتیف میده فایروالش فوق العادست
اپدیتا ویندوز 10 رو هم کامل بلاک میکنه ؟؟؟نقل قول:
کلا هر ورودی و خروجی رو لیست مکنه میتونی بلاک کنی راحت من شب ها که سیستم رو میزارم واسه دانلود فقط دانلود منیجر و ترنت رو باز میزارم بقیه میره لیست بلاکها یک بایت هم بیهوده مصرف نشده خداروشکرنقل قول:
دقیق میزان مصرف داده
اتز کدوم برنامه و کدوم آی پی و ... رو لیست میکنه بهت اطلاع میده
برگرد به همون 8.1 کلا اون ویندوز 10 حالش خوب نیست همش حجم می کشه! کار کردم باهاش زیاد جالب نیست توی کانکشن ها هم برای من مشکل درست کرده بودنقل قول:
بازگشت همگان به سوی xp است :-))نقل قول:
دارم ایکس پی رو رایت میکنم بزنم نصب شه
کار منو xp راه میندازه
آسیاتک تو کرمانشاه پینگش چطوره؟ برای بازی میخوام . حجم خوری نداره؟
حالا ششاید یه سری برنامه داشته باشی روی اون خوب جواب بده ولی من از 8.1 خیلی راضیم..نقل قول:
xp می پوکه خودش بعد از چند وقت
میدونی یه دفعه هوس کردم برم xpنقل قول:
خودمم قبل 10 ویندوز 8.1 داشتم خیلی هم راضی بودم
2 3 ماه برم رو xp بعدش میام 8.1
واسه آپدیت ویندوز باید از خود Services تو ویندوز سرویسشو استوپ و دستی بکنی .نقل قول:
بجای DU هم از BWMeter استفاده کنید هم اندازه میگیره هم فایروال خوب داره
اصلنم خوب نیس کار کردن باهاش سختهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دقیقا من هم از زمانی که از توی services آپدیت رو متوقف کردم اصلا از حجم اینترنتم کم نمیکنه ویندوز ۱۰ خیلی عالیه تازه زمان بوتش هم نسبت به ویندوزهای قبلی کم تر شده و مرورگر edge اش هم فوق العاده هست وقتی هر چیزی راه حل داره چرا الکی بگیم بده درسته هر ویندوزی یکسری معایب هم داره و مزایای هر سری جدید بیشتر از قبلی هست در ضمن نمیدونم چرا گاهی اوقات تو تایم غیر رایگان سرعت دانلود سرور خارجی ام ۵۰۰ تا میشه و با ریست مودم ۱ مگ میشه در حالی که سرور داخلی ۲۴ ساعته ۱ مگ سرعتشه در صورتی که تو شبانه سرور خارجی سرعت دانلودش همیشه بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ تا هستنقل قول:
سلام
دوستان لطفا در مورد ویندوز ها و سیستم عامل ها در بخش خودش بحث کنید
مرسی
اقا این تعرفه اسیاتک چرا اینجوری شده؟ 128 یا حامی اصلا ماهی 2 گیگ نداره؟؟ من میخوام ارزونترین سرویس تمدیدکنم... کدومش میشه؟256 ماهی 4گیگ ؟ میخوام اسیا عوض کنم با این وضعیت .... تخلیه چقدر طول میکشه؟
دیگه یک گیگ باشگاه آسیاتک نمیده و باید حتما 210 امتیاز داشته باشید تا 3 گیگ بده در هر 30 روز ....نقل قول:
برای تخلیه طبق قانون باید 72 ساعت خط تخلیه بشه ولی شما روی یک هفته حساب کن ....نقل قول:
دوزتان من دوباره میخوام برگردم اسیاتک ، با اینکه تجربه بدی ازش داشتم ولی خب به نظرم بازم بهتر از این مخابرات دوزاری هست
الان سرویس کیمیا سرعت روزانش چقدر هست 250kb/s ؟؟؟ یا بیشتر ؟؟ سرعت شبانه رایگان چقدره ؟؟
سرویس شهاب سرعت روزانش 1.25Mb/s هست ؟ سرعت شبانش هم این طور که فهمیدم 250kb/s هست درسته ؟
دوستان این مقدار ترافیکی که چند شب پیش به خاطر اختلال اکانتینگ کم شده بود بهتون برگشت خورد؟ من از شنبه همش ز میزنم هی میگن فردا چک ..فردا چک کن.. امروزم گفتم 72 ساعت شد بازم برگشت نخورده گفتن فرستادیم واسه پیگیری..:n14:
من دوشنبه ظهر درخواست تخلیه از مخابرات دادم و سه سنبه تخلیه شد.. چهارشنبش واسه اسیاتک ثبت نام کردم و 5شنبه ظهر وصل شد .نقل قول:
سلام
چطوری توی خارج سرعت اینترنت اینقدر بالاست؟؟؟ یعنی مثلا 40 50 مگابیت هست؟؟؟؟چه تکنولوژی دارن اونا برای اینترنت؟؟؟
این ADSL ها که حداکثر سرعت 24 مگابیت هست.
- - - Updated - - -
سلام
چطوری توی خارج سرعت اینترنت اینقدر بالاست؟؟؟ یعنی مثلا 40 50 مگابیت هست؟؟؟؟چه تکنولوژی دارن اونا برای اینترنت؟؟؟
این ADSL ها که حداکثر سرعت 24 مگابیت هست.