نه . چند ساله از همین مخابرات دزد نت دارم و نمی تونم isp تغییر بدم جون فقط همین دزدها منطقه ی ما رو پوشش میدن و شرکت دیگه ای نیست در حالی که 15 کیلومتری رشت هستم :n34:نقل قول:
Printable View
نه . چند ساله از همین مخابرات دزد نت دارم و نمی تونم isp تغییر بدم جون فقط همین دزدها منطقه ی ما رو پوشش میدن و شرکت دیگه ای نیست در حالی که 15 کیلومتری رشت هستم :n34:نقل قول:
فیبر هستید ؟؟ طبق قرار جدید به زودی از مخابرات خارج میشی ! فقط یه کم زمان میبره ! :n02:نقل قول:
البته اینو هم بگم مخابرات دروغ زیاد میگه ! اینکه فقط از مخابرات میتونید بگیرید اکثرا گویا دروغه !
آخرش هم کسی نگفت تو گیلان شاتل بهتره یا اندیشه
از اندیشه تعریف میکنن و راضی هستن
با توجه به اینکه با هزینه کم میشه 16 مگ گرفت
ولی نمیدونم تو کیفیت و پینگ و...... اندیشه چطوره !!!!!!!! :n29:
نقل قول:
نه فیبر نیست ولی اینا یه قرار درون سازمانی دارن انگار منطقه ها رو بین خودشون تقسیم کردن . مثلا به اندیشه و شاتل و آسیا تک زنگ میزنی میگن نه ما اون ناحیه رو پوشش نمیدیم . به خصوص اندیشه که الان دو ساله یه چیز رو تکرار می کنن . میگن ریاست ترجیح میده که اون منطقه رو پوشش ندیم و مخابرات نمی ذاره بیایم اونجا در حالی که 5 کیلومتری ما یعنی تا بخش سنگر isp های مختلف هستن . مخابرات میگه یوزر کمه که نمیان که بازم دروغه چون کاشف به عمل اومد که از سیلو تا شهرک صنعتی رشت تا منطقه ی ما همه کاربرا رو مخابرات داره . پس یه نوع تقسیم کاربر با هم انجام دادن.
محتوای مخفی: منطقه ی ما و نواحی تحت پوشش
طبق اون چيزي که نماينده رگولاتوري مي گفت، بعد از اون طرح 2 تا 3 سال پيش که قرار شد بستر سيم مسي تلفن از انحصار مخابرات در بياد و به همه اپراتورها امکان يکسان براي سرويس به مشتري داده بشه، مخابرات براي پاتک، به بهانه افزايش کيفيت و توسعه شبکه تلفن، طرح فيبر نوري رو اجرا کرد.
هم براي پيشروي و انحصار در فروش فيبر خانگي و هم براي سهم خواهي از بازار اي دي اس ال،فيبر کشيد به محله ها و دستگاه هاي اون رو از مرکز تلفن ها آورده سر کوچه و خيابون که احتمالا کند و کاري هاش رو توي محله ها ديدين. پست هاي مربوطه هم شبيه باکس هاي توزيع برق و تلفن قديمي هست ولي نوتر و اينکه کنارشون مي بينيد کنتر برق دارن.
به اين صورت گويا حتي براي شرکت هاي بزرگ اينترنتي مث آسياتک و ... هم به صرفه نيست که بيان و مثلا تو صدجاي شهر براي اشغال پياده رو و نصب دستگاه ها به شهرداري و اداره برق شيتيل بدن که بزاره کنار پست فيبر مخابرات دستگاه هاي خودشون رو نصب کنن و مشتري رو نگه دارن. اونا هم بيخيال شدن و چسبيدن به همون محله هايي که دارن.
من 4 ماه مقاومت کردم تا فهميدم داستان اينه و امثال انديشه ديگه به اونجا بر نمي گردن مگه اينکه بحث اپراتور هاي مجازي پا بگيره و مخابرات از سرويس دادن مستقيم بکشه بيرون و واگذار کنه و مثلا انديشه يا شاتل و... بتونن از اين زيرساخت به ما سرويس بدن. فعلا جايگزين وايمکس، فور-جي يا اينترنت بي سيم هست يا ساختن با فشل بازي هاي مخابرات، يا يه حرکت مردمي از سمت کاربرا براي فشار به وزير و رگولاتوري که اين مسخره بازي رو جمع کنن و بازار به حالت رقابتي برگرده.
اندیشه کلاهبرداری رو شروع کرده !
در حالی که اینترنتم 0 روز مونده بود و تاریخ پایان 14 ام زده ، از 14 ام نیم ساعت نگذشته دیدم حجم باقیمانه از 20گیگ 0 شده (توی نیم ساعت) !
شارژ ماهانه تموم نشده ، ولی گیگم تموم شده
کاری نمیشه کرد نه ؟
وقتی اکانت به لحاظ دوره زمانی سرویس expire بشه مانده حجم صفر میشهنقل قول:
اگه فکر میکنی اکانتت نباید expire میشد زنگ بزن بررسی میکنن درست میکنن
من تماس گرفتم گفتن خبری نیست و باید زیرساخته و تجهیزات مهیا بشه که اونم تاریخی براش قید نکردن! به زبان ساده تر هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته!نقل قول:
عزیزان من حدود 9 سال هست که از اینترنت شاتل توی رشت استفاده میکنم و راضی هم بودم اما الان نقل مکان کردیم و اینجایی که هستیم فقط مخابرات سرویس میده بخاطر فیبر نوری و اینا ( پیش شماره 3353 هست ) ... حالا میخوام از مخابرات سرویس 16 مگ رو بگیرم
برای من حجم خیلی مهمتر از سرعت هست و با حدود 600 -700 سرعت من کنار میام اما حجمی که مخابرات میده نسبت به رقبا فاجعه هست!
میخوام بدونم کسی تونسته راه حلی پیدا کنه برای این مشکل ؟
میخوام اینترنت اندیشه خونه بابامو عوض کنم. خط مشکل داره و خیلی قطعی داره. باید جای دیگه رو امتحان کنم.
شاتل بگیرم یا اسیاتک یا صبانت !!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
شاتل به طور میانگین از همه بهترهنقل قول:
من میخوام برم شاتل
الان اندیشه دارم و به شدت ناراضی هستم
یکی از بدترین شرکت های اینترنتی هست
سرویس 8 مگ دارم به زور ویدئو های اینستاگرام رو لود میکنه !
اصلا کیفیت نداره
خیلی اعصاب خردکن هست ! :n23:
نمیدونم چرا هر کی اندیشه داره میگه مشکل داره ، ولی من مشکلی ندارم با 2 مگ که دارم :n02: نزدیک 12 ساله مشتری اندیشه هستم
یه کم تو لود اینستا مشکل داره ولی خیلی کم راحت لود میکنه !
من مشکلی نداشتم اصلانقل قول:
تو پنلت نگاه کن وضعیت کانکت فیزیکی مودمت چطوره؟ اگه خوب نباشه باید اون رو درست کنی
وضعیت کانکت فیزیکی ؟؟ همچین گزینه ای ندارهنقل قول:
اگه منظورت وضعیت آنلاین خط هست که اون خوبه
سرویس 15 مگ بسته شده و خط تا 21 مگ کشش داره
من اینترنت خونه بابام اینا بدجور قطع و وصل داره ، هر کاری و هر کسی هم اومد تاثیر نداشت
هم سیم کشی بیرون رو عوض کردن ، هم داخل ساختمون رو
هیچ تغییر نکرد ، همش قطع و وصل داره
اندیشه سبز هست
گفتم شاید از نت باشه اونور خوب انتن نده میخوام شاتل بگیرم ! خودم که اندیشه دارم هیچ مشکلی نداره
اینم مشخصات خطشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مشکل فیزیکی داری
بهشون زنگ بزن بگو سرعت مودمت رو بزارن روی ۴ مگابیت
اگه سرویسی که خریدی ۲مگ هست بگو اصلا بزارن روی ۲ مگ
مشکلت تا حد زیادی حل میشه
پشتیبانی اندیشه زنگ بزنم ؟نقل قول:
سرعت 2مگ هستش ،
الان 2 3 ساله همین وضع هست ولی چند روزه بدتر شده ، واس همین میخوام ببرمش رو شاتل شاید تغییر کنه !
از مودم هم میتونه باشه ؟ یه مودم دیگه تست کنم
از سیم کشی هست احتمالانقل قول:
میتونی سر خط تست کنی /؟؟ ( کابل ورودی خونه )
خط شما به شدت نویز داره و اگه فاصله زیادی با مرکز مخابراتی نداری یه مشکل داخل سیم کشی شما هست
شاتل هم بدی فرقی نمیکنه
کل تلفن های خونه رو جدا کن و هرچی اسپلیتر ( نویز گیر ) داری هم جدا کن بعد مودم رو مستقیم بزن به تلفن ببین مشکلت حل میشه !
چقدر با مرکز مخابراتی فاصله داری ؟؟؟
اون مسایلی که albertx گفت رو انجام بده اگه میخوای سرعت بالاتز بگیری یا انکه کلا مشکلت واقعا حل شهنقل قول:
ولی اگه ۲ مگ داری زنگ بزن پشتیبانی اندیشه بگو خطت رو بکنن ۲ مگ
اوکی میشه وضعیتت
فاصله تا اداره مخابرات ؟ حدود 7 کیلومتر فکر کنم بشهنقل قول:
سیم کشی داخل خونه چند بار عوض شده و الان فقط یه پریز تلفن کار میکنه و بقیه غیر فعال شده و مستقیم به کوچه وصل شده
یعنی مودم و برق اینا ببرم سر کوچه تست کنم ؟
بدون اسپلیتر هم زدم فرقی نکرد
الان مودم رو عوض کردم یه کوچولو بهتر شده
نمایش کیفیت خط تلفن : نسبت سینگال به خط شما ، مودم قبلی 3 بودم ، مودم جدید 23 شد ، الان دوباره 11 رسیده
ولی بازم یه کوچولو قطعی داره ، پینگ هم میگیرم هر 1 2 دقیقه یه دونه تایم اوت میده
موندم دیگه چیکار کنم ! اینترنت عوض بشه امکان بهتر شدن نیست ؟
شما فاصلت تا مرکز مخابرات زیادهنقل قول:
خطت پایدار نیست به سرویس دهنده ارتباطی نداره
سرعت کانکت مودم رو کم کنی بهتر میشه وضعیتت
زنگ بزن سرعتت رو بکنن ۲ مگ
اگه نویز لحظه ای نداشته باشی مشکلت تقریبا حل میشه
7 کیلومتر ؟؟؟؟؟؟؟ خیلیه !نقل قول:
هم تلفن و هم موردم از خروجی اسپلیتر گرفتید ؟؟؟
اگه امکانش هست از دم در خونتون تست کنید ( ورودی خونه رو قطع کنید و از همونجا تست کنید البته اگه ممکنش هست )
ولی خب فاصله شما تا مرکز زیاده
اینترنت مخابرات
عجب دزد هایی هستن !! من حساب کردم 4.30 برابر حجمی ک دانلود میکنی از اعتبارت کم میشه !!! :n35::n34::n35:
یعنی چی ؟؟؟نقل قول:
مگه قراره از حجم کم نکنه ؟؟
دوستان کسی از انزلی پارس آنلاین داره؟
نظرتون چیه از کیفیت؟
باید سر فرصت همینکارو کنمنقل قول:
ممنون از لطفتون ،
بخاطر فاصله از مخابرات هم سرویس بگیرم باز همین وضعه ؟
شما اول تست کنید ببیند فرقی میکنه یا نهنقل قول:
ولی فکر نکنم زیاد فرق کنه
7 کیلومتر زیاده و اگه کل مسیر سیم مسی باشه افت زیادی داره
از مخابرات هم اومدن تست کردن ؟؟ از سمت خودشون مشکل ندارید ؟؟
من چند روز دیگه اسباب کشی میکنم، توی خونه جدید دو تا خط داریم. یکی PCM و یکی دیگه هم طبق گفته اندیشه در حال تبدیل به فیبر نوری هست.
فقط از مخابرات میشه اینترنت گرفت؟! اندیشه اینترنت بیسیم رو پیشنهاد کرد، ولی قیمت هاش خیلی بالاس نسبت به adsl. پینگ مناسبی هم برای بازی احتمالا نداره، درسته؟
هیچ راهی نیست من بتونم adsl غیر از مخابرات بگیرم؟؟
کد خط های خونه جدید 3376 و 3373 هست. کسی با این کد ها جایی سرویس داره؟
راستی این تعرفه های جدید مگه قرار نبود ترافیک داخلی نیم بها باشه؟ مثلا شاتل 350 گیگ داخلی و 175 خارجی داره. ولی مخابرات نوشته 1/4 به جای 1/2.
با 2020 هم الان صحبت کردم و اپراتور گفت خودش شاتل داره (! :n08:) و من اشتباه میکنم! در حالی که توی سایت شاتل و پنل کاربری من نیم بها هست. اندیشه هم همینطور. به من گفت پس من (اپراتور) میتونم یک شکایت بنویسم و سرویس اون هارو جمع کنم!
سلام به نظرم بهترین شرکتی که این شهر سرویس میده پارس آنلاین هست . اون زمان که تعرفه ها نامحدود بود خط منو تا 10 مگابیت بالا می بردن ( درصورتی که نیوز خط بالا بود )نقل قول:
ولی الان به نسبت شرکت هایی که اینجا هست به نظرم پارس آنلاین سرویسش اینجا خیلی پایدار و مناسبه تقریبا قطعی نداره اگه قطعی داشته باشه خودشون اعلام میکنن اگه مشکلی داشته باشین کمتر از یک ساعت پشتیبانی لایه دو تماس میگیره راهنمایی میکنه . کلا از نظر تکنیکال کارشون خوبه از نظر سیستمی هم قابل قبوله. من شرکت های دیگه رو خودم تست نکردم ولی اندیشه رو یکی از دوستام تست کرد قطعی و افت سرعت خیلی داشت عوض کرد به پارس آنلاین الان مشکلی نداره.
PCM یکی از بزرگترین کلاه برداری هایی هست که مخابرات انجام داده. این موضوع باعث ضعف تو خطوط تلفن میشه ، بلا رفتن نویز خط و مشکل تو کیفیت پهنای باند و اینترنت میشه. خودم وقتی میخواستم چا به جا بشم اول رفتم چک کردم اون منطقه خطوطش چیه :n02: . واسه کسی که کارش با اینترنته خطوط مخابراتی از خود خونه مهمتره:n09:نقل قول:
مخابرات هم اگه بگیرین فرقی خیلی نداره تو کیفیت خط فوقش شاید 2 مگابیت بتونن بهتون بدن .
میخوام پیگیری کنم که شاید بشه عوضش کرد. ولی من گفتم که دو تا خط دارم، دومی فیبر نوریه.نقل قول:
من از مخابرات سرویس دارم و تقریبا میشه گفت راضی هستم ( البته بستگی داره تعریفتون از نت خوب چی باشه )نقل قول:
سرویس 16 مگ دارم ولی به دلیل کیفیت پایین خط روی 15 مگ بسته شده
سرعت دانلود با IDm هم تقریبا تا 1.7 مگابایت میرسه
در مورد اندیشه هم
من در حال حاضر رو اون یکی خطم اندیشه دارم و به شدت ناراضی
اینقدر قطی داشت که اعصابم بهم ریخت رفتم مخابرات گرفتم
البته خب منطقه مخابراتی هم فرق داره و شاید تو مراکز دیگه داستان فرق کنه
قبل مخابرات هم علاقه به شاتل داشتم
ولی بعد از رفتن به تاپیکش منصرف شدم
قبلا خوب بوده ولی الان گویا نارضایتی بالاست !!
ممنون برای جواب. ترافیک رو واقعا 1 به 4 حساب میکنن؟ همه جا 1 به 2 ولی مخابرات سازه خودشو میزنه.نقل قول:
اینا بیشتر جنبه تبلیغاتی دارهنقل قول:
و ضمنا زمانی به کار میاد که شما بخواید از ترافیک داخلی استفاده کنید
شما متر و معیارت همون ترافیک بین الملل باشه ( که خب مخابرات از همه جا کمتره )
همونطور که میبینی ترافیک مخابرات از همه کمتره
16 مگ رو داره 170 گیگ میده که نسبت به بعضی سرویس دهندگان که 350 به بالا میدن هیچی نیست
آره خب، توی موصبه 266 نوشته که باید نیم بها باشه ولی مخابرات 1/4 حساب میکنه. کاشکی میشد از دستشون شکایت کرد، الان زورکی مجبورم از اینا اینترنت بگیرم.نقل قول:
سلام، دوستان کسی اینجا از فن آوا سرویس گرفته؟
اندیشه هستم میخوام برم فن آوا بگیرم، سرعت و پینگش توی رشت چطوریه؟
اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم بگه
شرکتی هست که دانلود رایگان بعدازظهر داشته باشه ؟
اندیشه شب هست که چون سیستم تو اتاق نمیشه شب روشن گذاشت ، صدا اذیت میکنه
اندیشه دیگه فایده نداره. فقط بخاطر شبانه رایگان موندم
چایی هست یگید برم بگیرم . رایگان داشته باشه
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
نقل قول:
.
دوستان فن آوا یک جشنواره فوق العاده داره
اگه کسی از این شرکت سرویس داشته و داره و راضی بوده ، لطفن اعلام کنه
سپاس گذارم.
چرا پین نمیگیری؟نقل قول:
پین های حجمی
پین شبانه هم داره