من فقط همین هایی که نوشتم رو اونجا دارمنقل قول:
Printable View
من فقط همین هایی که نوشتم رو اونجا دارمنقل قول:
منطقه ازاد ارس - جلفا - شهرک صنعتی و خارج از محدوده پوشش ایرانسل تو سایت :
مودم tf-i60 و یه چراغ آنتن دهی - سرویس 4 مگ نامحدود
محتوای مخفی: پینگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته های جدید رو دیدید؟ من دو ماه بود که بی خیال شارژ شده بودم و هر وقت کار پیش میومد با تعرفه مصرف آزاد استفاده می کردم. امروز یه شش ماهه 20+40 خریدم. قبلاً شش ماهه 20+10 بود 67 تومن الان 20+40 شده 40 تومن. یا سالانه 50+25 بود 150 تومن الان 50+100 شده 85 تومن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه راجع به اعداد انتن توضیح بدید
روی کدوم باید تمرکز کنم بهتر بشه چون یه سانت جابجا میشه مودم کلی اعداد تغییر میکنه و میگفتن تو مودم ایرانسل خیلی مهم این موضوع
روی Main Antenna SINR تمرکز کنید که هر چه از مثبت یک بالاتر باشه بهتره. به قول پشتیبانی ایرانسل هرچی به عدد سی نزدیک تر باشه بهتره. الان مودم شما وضعیت خیلی خوبی داره از نظر آنتن دهی و سیگنال.نقل قول:
سلام دوستان
تو منطقه ما فقط از طرف مخابرات اینترنت داده میشه که گرفتم و داغون بود.
الان میخوام lte بگیریم. من همه جوره از اینترنت مبین نت و ایرانسل شنیدم. هم خوب و هم خیلی بد!
الان به نظرتون چی بگیرم؟ تو منطقه ما نسل 4 سیمکارت ایرانسل همراه موبایلم رو خوب میگیره ولی نمیدونم مودمش چجوریه. از نظر سرعت و نوسانات میگم
اینم بگم قبلا وایمکس مبین نت داشتم که متوسط بود(سال 92) و الان طرح تعویض مودم میده 346 تومن شش ماهه 200 گیگ روز و200 تا شب.
نظر شما رو میخوام بدونم که چی بگیرم اذیت نکنن مارو. (هر دو شرکت منطقه سبز هستیم)
و اینکه توی ایرانسل خرید سیمکارت دائمی یا اعتباری چه مزیتی نسبت به هم در خرید طرح های اینترنت دارند؟
اینجا کسی تفاوت مودم های فضای بسته و فضای باز رو میدونه ؟
مودم فضای بسته یکی رو آوردم تست کردم که داخل خونه جلوی پنجره سیگنالش قرمز بود یعنی بد.نقل قول:
بردم پشت بوم سبز شد.
حالا مودم فضای باز خریدم و راضی هستم. تو روز و شب و کل شبانه روز بی تغییر هست سرعت دانلود و آپلود و راضی هستم.
به نظر من زیاد تفاوتی ندارن. تقریباً منوها مثل هم هست ولی منوی فضای باز گیرندگی بیشتری داره چون رو پشت بوم نصب میکنی. البته کمی نصبش وقت گیر هست و باید بچرخونی ببینی کجا بهترین سیگنال رو بهت میده.
به نظر من یه مودم TD-LTE از آشنایی دوستی بگیر و بیار خونه تست کن. همه جای خونه بچرخون تا بهترین آنتن دهی رو داشته باشی و بعد سرعت دانلود و پینگ و پایداری رو تست کن. خوب بود بگیر از ایرانسل. من مبین نت هم دارم ولی جمعش کردم. وایمکس اون نوسان زیاد داره و برای فورجی هم اومدن تست کردن که نگرفت.نقل قول: