سلام خدمت دوستان و اساتید
آقا من یه LBP 2900 HP دارم بعد نمیدونم چرا جدید ناجور چاپ میکنه مثلا اگه یه صفه A4 باشه هر 5 سانت برمیگرده چیزی که 5 سانت پیش چاپ کرده رو دوباره کم رنگ چاپ میکنه و کلا گند میزنه به همه چی :n28:
مشکل از کجاست؟:n27:
ممنون
Printable View
سلام خدمت دوستان و اساتید
آقا من یه LBP 2900 HP دارم بعد نمیدونم چرا جدید ناجور چاپ میکنه مثلا اگه یه صفه A4 باشه هر 5 سانت برمیگرده چیزی که 5 سانت پیش چاپ کرده رو دوباره کم رنگ چاپ میکنه و کلا گند میزنه به همه چی :n28:
مشکل از کجاست؟:n27:
ممنون
2900 باید کنن باشه نه HP
ابتدا یه کارتریج دیگه بگذار تو دستگاه ببین مشکلت حل می شه
احتمالا حل می شه
وقتی این مشکل با تعویض حل بشه باید بری سراغ کارتریج
یه قطعه پشت درام هستش به اسم PCR اون قطعه رو عوض کن
آره ببخشید حواسم نبود کنن . کارتریجشو که تازه عوض کردم اما درست نشد چس احتمال از اون دومیه که گفتین باشه ... بازم مرسینقل قول:
نه PCR تو کارتریج هستش
بازم من شکم رو کارتریج هستش تا پرینتر
اگر پرینتر باشه یا فیوزینگ فیلم یا سرامیکی هیتر و یا برد DC
سلامنقل قول:
پرینتر های جوهر افشان معمولا اگر مدت زیادی بی کار باشن (خاموش) خشک میشن و احیاء اونها ممکن مقدور نباشه.
ابندا دستگاه رو روشن کنید و چندبار هدکلین کنید و نازل چک بگیرید،اگر نتیجه رو به پیشرفت بود که ادامه بدید وگرنه به مراکز تعمیر مراجعه کنید تا با حلال هد رو شستشو بدن.
البته زیاد به درست شدنش امید نداشته باشید.
نکته دیگه اینکه چیز هایی که با دستگاه های جوهر افشان چاپ میشن به رطوبت حساسن مگر اینکه مدیای چاپ خاصیت ضد آب داشته باشه.
موفق باشید
درود بر اساتید گلم
ای سی موتور سامسونگ 4300 از نوع 24 پایه اش را می خواهم کسی سراغ داره
و اینکه چرا میسوزه - اخه یک برد ارواقی داشتم از روش ورداشتم دوباره سوخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا من یک پرینتر HP 1100 دارم...چند وقت پیش کارتریج پرینتر تموم شد و بردمش برای شارژ کارتریج ، وقتی که شارژ شد اصلا دیگه مثل اولش نمیزنه و یکم کمرنگ تر چاچ میکنه برگه ها ، ولی بازم مشکل اصلیم این نیست ( باید برم یه کارتریج نو بخرم تا مشکلم حل بشه فک کنم ، شارژ کردن فایده نداره ، درسته؟! )
مشکل اصلیم اینه که وقتی میخوام یک کادر رو که توی مثلا ورد طراحی کردم برام پرینت کنه ، کادر دقیقا در محل مشخص شده نمیزنه و یکم اینور اونور میزنه و حتی بعضی از قسمت های کادر خارج از برگه میوفته!
اندازه ی کاغذ هم در ورد و هم در پرینتر درست تنظیم شده و در پرینت پریویو هم همه چیز درسته
حالا به نظر شما مشکل از چیه؟! آیا مربوط میشه به همون کارتریج؟!
دوستان بهترین پودر برای 1006 اچ پی که سیاه سیاه بتونه پرینت کنه چیه؟
سلام من نمي دونم اينجا جاييه كه بايد اين سووالو مطرح كنم يا نه
من يك پرينتر اچ پي ١٠٠٠ دارم كه سالمه اما با ويندوز ٧ كار نمي كنه ميخوام بدم بره حتي شده خيريه برسه به دست كسي كه احتياج داره اكه راهي ميشناسين پ خ بدين
سا:n16::n16::n16:سﻻم من یک پرینتر hp laser jet 1200 دارم وقتی وصل میکنم به کامپوتر ویندوز7.و8 اینو به عنوان پرینتر نمیشناسه درایواشو هم دارم:n16:ولی پرینتر نصب نمیشه واینکه وقتی تست میگیرم پشت برگه رو هم کمی سیاه میکنه اگه کسی میتونه منو کمک کنه ؟