-آخرین تست من در سال 92
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
-آخرین تست من در سال 92
اینم برای رامین میزارم که بسوزه:21::
ttl 55:n02::n07:
محتوای مخفی: ping
رامین راستی مسیر گرجستان به مخابرات برگشت یا نه؟:n02:
اینم برای قمی جون که لندن دوسسسسسسس داره :n19:
تو دوباره تست سرعت گذاشتی؟؟!:n24:نقل قول:
C:\Users\Mahdi>ping 4.2.2.5
Pinging 4.2.2.5 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.5: bytes=32 time=181ms TTL=55
Reply from 4.2.2.5: bytes=32 time=179ms TTL=55
Reply from 4.2.2.5: bytes=32 time=178ms TTL=55
Reply from 4.2.2.5: bytes=32 time=186ms TTL=55
الان فهمیدم که علت افزایش پینگ چیه!!:n02:
خب باو انقدر تست نگیر پینگ کشید بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به زودی پهنای باند مرکزمون با هاب وب 16 مگ می شهههههه :n19::n19:مخابرات چالوس مووچکریم،قزوین جون موقع خوندن این پست چشماتو ببند :n20::n20:فکر کنم این روزا بریم رو 16 مگگگ :n20:
نه ایتالیاست مسیر.:n29:نقل قول:
تقصر خودته اومدی های وب،باید می رفتی عصر تلکام:n09:،این قدر دانلود شبانه می کنی سرعت و این جوری کردی،ببینم کی می تونه از امشب دانلود شبانه کنه،هر کی دانلود کنه با من طرفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزبه الان مسیرت چیه ؟
این مسیر telia کجا میشه ؟ که مسیر خیلی کوتاهیم هست ؟
روزبه جان حدود 1 ماه دیگه پهنای باندم به 16 مگ میرسه. منزل هم در گرگان، فاصله 100 متری مرکز مخابراتی هست. دیگه خواهش دارم اگه نتونستی به سرعتم برسی، تست نزاری. البته بدیهیه چالوس در حد گرگان نیست. فقط بگم در همین گرگان، بعضیها سرعت 20 مگ دارند ولی هیچگاه در این تایپیکها شرکت نمیکنند، تا بقیه شهرها مدعی باشند.