سلام
این که باتری لپ تاپ زود تموم میشه معنیش اینکه حتما سلولش سوحته یا ممکنه ایراد دیگه داشته باشه ؟؟
چطور اینو بفهمم آیا راهی وجود داره که بشه فهمید باتری سوخته یا نه؟
Printable View
سلام
این که باتری لپ تاپ زود تموم میشه معنیش اینکه حتما سلولش سوحته یا ممکنه ایراد دیگه داشته باشه ؟؟
چطور اینو بفهمم آیا راهی وجود داره که بشه فهمید باتری سوخته یا نه؟
سلام
چجوری میتونم بفهمم لپ تاپم usb2 ساپورت میکنه یا usb3؟
سلام
دوستان متاسفانه چیپ لپ تاپ دل 5110 برای منم از نوع B2 هستش . بنده با برنامه gigabyte sata chech چک کردم و دیدم که زده B2 و اون پورتی هم که روش یه وسیله وصل شده به رنگه قرمزه و بقیه سفیده که به اونا هم یه وسیله دیگه وصل شده . برنامه میگه که باید پورت رو عوض کنید. حالا یکی دو تا سوال اولا اینکه اون وسیله ای که وصل شده چی هست ؟( من احتمال میدم DVD RW باشه ). سوال دوم اینکه اگه پورت رو عوض کنم مشکل حل میشه؟ و یه چیزه دیگه اینکه چطوری باید بازش کنم که گارانتیش بهم نخوره ؟ ( احتمالا هیچ راهی نداره)
خلاصه دوستان راه حلی دارید که پیشنهاد بدید؟
با تشکر....
سلام
میشه بفرمایید کارت وایرلس 5110 رو از کجا دانلود کنم
و چطور نصب کنم ؟
اعصاب نذاشته برام دیگه
از سایت دل یه درایور براش گرفتم ولی جواب نمیده
سلام دوستان....من موقعی که با لپتاپم به اینترنت متصل میشم پنجره asus live update واسم باز میشه و میگه میخواد اپدیت کنه....ایا با اپدیت مشکل خواصی واسم پیش نمیاد ؟
سلام من یه لپ تاپ dell inspiron 5110 دارم بلوتوثش همیشه روشنه و خاموش نمیشه . ضمنا نمیتونم از گوشی موبایلم به لپ تاپ فایل بفرستم پیغام unable to connect می دهد چکار کنم؟ با تشکر و قدر دانی از دوستان
نقل قول:
تو گوگل سرچ بزن "مشخصات فنی ..." و به جای ... مدل لپ تاپ رو وارد کن!
اگه نتونستی پیدا کنی مدل لپ تاپت رو بگو تا برات پیدا کنیم
نقل قول:
احتمالا درایوری که گرفتی مربوط به این مدل لپ تاپ نیست و یا اینکه به سیستم عاملت نمیخوره
اگه مدل وایرلس لپ تاپت رو می گفتی راحتتر می شد پیدا کرد .از این نرم افزار برای تشخیص خودکار درایورها استفاده کن و بر اساس اون درایور صحیح رو نصب کن:
اینم یه تاپیک آموزشی در این رابطه:کد:http://drivermend.com/drivers-en/index.php?us-txt-&gclid=CMbO-KW0v6kCFcRN3god6HRYfg
در ضمن برای طرح این مشکل بهتر بود به قسمت "نرم افزا ها ، درایورها و مباحث فنی" می رفتیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=481845
احتمال داره بعضی از درایورای سیستم بخوان آپدیت شن و یا اینکه :نقل قول:
تو تنطیمات سیستم عامل شما حتما outo update فعاله بنابراین ویندوز به محض اتصال به اینترنت با وصل شدن به سایت سازندش آپدیت های جدید رو پیدا می کنه و اجازه می خواد که دانلود و نصب کنه! با دانلود این آپدیت ها نه تنها مشکلی پیش نمیاد بلکه مواردی مثل امنیت سیستم، به روز رسانی فایر وال و ... هم انجام میشن. البته این کار اصلا ضروری نیست و حتی بعد از نصب این آپدیت ها شاید هیچ تغییری در سیستم عاملت حس نکنی.
سلام جواب سوال قبلی ام را هیچ کس نمی دونه ؟؟؟؟؟؟ یه سوال دیگه دارم من وقتی با آداپتور شب کار می کنم خیلی خیلی داغ میشه؟می خواستم علتشو بپرسم و این که آداپتورم خراب نیست؟