آسیاتک می موندی بهتر بود.
پارس آنلاین روز به روز بدتر میشه. قبل از عید عالی بود. ولی انگار به سمتش هجوم آوردن و داغون شده.
موقع دانلود چند ثانیه ای روی صفر می مونه و میره بالا، دوباره چند ثانیه بعد میاد روی صفر و میره بالا.
Printable View
آسیاتک می موندی بهتر بود.
پارس آنلاین روز به روز بدتر میشه. قبل از عید عالی بود. ولی انگار به سمتش هجوم آوردن و داغون شده.
موقع دانلود چند ثانیه ای روی صفر می مونه و میره بالا، دوباره چند ثانیه بعد میاد روی صفر و میره بالا.
من دیشب برای اولین بار سرعت شبانم خوب شده بود بعد از دو ساعت دوباره خراب شد
من الان 128 دارم . به چه سرويسي تغيير بدم خوبه ؟
کلا مثل اینکه شانسیهنقل قول:
من چند تا از دوستام از پارس سرویس می گرفتن راضی بودن واسه همین گفتم پارس رو هم یه امتحان بکنم . من که تا حلا چند تا شرکت عوض کردم حالا پارس رو هم یه تستش می کنم ببینیم چی میشه :31::20:
اینم وضعیت 256 ما ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست ساعت 3:30 صبح:
من الآن زنگ زدم پارس اول که به کل انکار کرد که پارس آنلاین محدودیتی برای استفاده از V**P**N قرار داده بعد هم که چندتا سوال کردمگفت نمی تونم در این مورد شما را راهنمایی کنم.
می خوام بدونم پارس واقعاً چیز پی ان را محدود کرده؟الکی سوئیچ نکنیم رو یه شرکت دیگه
سلام این تست ساعت 08:22
سرویس 1 مگ
سلام خیر همجین چیزی نیست اصلا چیز پی ان شما مشکل داره نه پارس بابا دیگه ما گفتیم پارس انلاین خوب نیست اما دیگه از این بی انصافی ها هم در حق ما نکرده.من از بعد عید سرعتم خوب شده.:46: با این که خیلی نوسان داره اما من به همین راضی هستم در کل شرکتش بین همه شرکت ها از همه بهتره و گرون تره:31:.نقل قول:
در مورد سرعت هم دوستان به علت پاین بودن سرعت بعضی از هاست ها شما وثتی دانلود میکنید سرعت کمی دارید برای تست بهتره از سایت ها معتبر دانلود کنید تا سرعت واقعی رو ببینید :46:
من از چندین جا چیز پی ان دارم(آلمان،انگلیس،آمریکا و کانادا) همشون همین مشکل را دارن که در چند لحظه اول موقع دانلود سرعت خوبه اما یهو دانلود صفر میشه.نقل قول:
در صورتی که با همین اکانتهام با شرکتهای دیگه که امتحان کردم مشکلی نبود!
-----------------------------------------------------------------------------------------
خوب من رفتیم درخواست جمع آوری درخواست جمع آوری خط بدم اما مخم رو زدن و گفتن با اون اسمشو نبر هیچ مشکلی نداریم،خطم جمع آوری که نشد ارتقاء دادم به 512!!! :27: