نقل قول:
اگه صاحب خط تلفن نباشید فک کنم باید پول 4 ماه بدی
Printable View
نقل قول:
اگه صاحب خط تلفن نباشید فک کنم باید پول 4 ماه بدی
غیر از قضیه مستاجری چند نفر تو همین تاپیک گفتن که طرح کمپین پول 6 ماه رو یجا میخان حالا راست یا دروغش پا خودشون فردا میرم مطمئن میشم
امروز از مخابرات زنگ زدند گفتند باید بیای طرح زرین و انصراف بدی تا کمپین فعال بشه منم رفتم انصراف دادم ... حالا هم باید منتظر بمونم بیان برای کانفیگ مودم ...
امروز رفتم 1 مگ 4 گیگ رو برداشتم. بعضی دوستان میگفتن هزینه 6 ماه رو یجا میخان اصلآ همچین چیزی نبود. شبانه رایگانشم خودشون میگفتن مثل روزانس چند نفر که کمپین عیر داشتن هم همین طور بود ولی خوب به حرف اینا اعتبار نیست باید خودمون تست کنیم. تا 4 شنبه هم بیشتر وقت نداره.
راستی کسی اگه بدون مالک رفت باسه ثبت نام کارت ملی خودتون و مالک و یه شناسنامه (یا از خودتون یا از مالک) رو ببرد. وجود شناسنامه ضروریست باسه اینکه طرف مطمئن شه شما با مالک چه نسبتی دارید
منم تعرفیه یک مگ با 4 گیگ حجم رو گرفتم! گفتند تا دو هفته دیگه وصل میشه و از زرین هم انصراف دادم!
هزینه ای رو هم نخواستند! فقط یارو چیزی درباره مودم رایگان نگفت!
سلام به همگی.
من تا چند وقت پیش از مخابرات میخاستم اینترنت بگیرم میگفت پورت برای منطقه شما پر شده امروز رفتم واسه این طرح کمپین سوال پرسیدم بازم گفت منطقه شما پره اما اگه طرح زرین بخایین پورت داریم باید تلفنی با 2020 ثبت نام کنید . طرح زرین ظاهرا شبانه رایگان نداره حالا اگه طرح زرین بگیرم میتونم با همین رانژه مخابرات از شرکتای دیگه طرح بگیرم ؟؟ یه نفر میگفت میشه از شبکیه خرید میخاستم ببینم درسته؟ اگه درسته غیر از شبکیه چه شرکتای دیگه هست؟؟؟
بچه ها کسی نامحدود 1 مگ گرفته از مخابرات؟
خواهشا اگه کسی این سرویس رو گرفته بگه سرعت دانلودش رو چنده و نوسان سرعت داره یا نه .خیلی گیرم.ممنون میشم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
به من گفت تا یه هفته دیگه وصل میشه و 2 هفته دیگه مودمو میارن دم خونه تحویل میدن. به هر حال از حلقمشون میکشیم بیرون!!! الان شما طرح زرین انصراف دادید طرح زرینتون قطع شده یا وقتی اون طرح کمپنتون وصل شد زرین قطع میشه؟؟؟؟نقل قول:
شما اگه طرح طرح زرین بگیری چون یه پورت از مخابرات داری میتونی طرح کمپینم بگیری البته احتمالآ وقتی که زرینت وصل بشه دیگه طرح کمپین رو جمعش کردن. بله با رانژه مخابرات میتونی از شبکیه هم بگیری از اریا فون هم دوستان میگفتن میشه کلآ هر شرکتی که زیر مجموعه مخابرات باشه گمونم بتونه بهتون بده ولی خوب شما باید همیشه طرح زرینو داشته باشید تا رانژه مخابرات باقی بمونید. از نظر قیمت شبکیه فکر کنم از همشون ارزونتر باشه سرعت دانلود شبانه 1 مگش هم چیزی حدود 82 هستش.نقل قول:
مخابرات تلویزیون اینرتنتی هم راه انداخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]