باز هم افت شدید سرعت در منطقه پونک تهران
الان چند روزی هست که سرعت دانلود به کمتر از یک سوم حد معمول میرسه
Printable View
باز هم افت شدید سرعت در منطقه پونک تهران
الان چند روزی هست که سرعت دانلود به کمتر از یک سوم حد معمول میرسه
این حرفتون از اون حرف ها بود ها:31:نقل قول:
مگر به استفاده کردن یا نکردن من از وایمکس داره که امواج اذیت کنه.امواج وایمکس و هزار رو یک چیز دیگه توی فضا هست.ما فقط یه وسیله گذاشتیم که ازش استفاده کنیم.
همه جای دنیا هم هست.
مثلا شما که از adsl استفاده میکنید هیچ امواجی اطرافتون نیست!!!
از کجا بفهمیم ازاد استفاده کردیم؟؟
توی صفحه حساب ecare که نگاه کنی اگر همه اعتباراتت ( چه توی صفحه اصلی و چه توی بخش جزئیات ) صفر باشن یعنی داری آزاد استفاده می کنی . البته دو حالت 256 و 128 آزاد هم هست که اونها همیشه آزاد می زنن و اصلا جزئیات حسابشون فقط برای یک گیگ رایگان درماه (اونم فقط برای 6 ماه ) فعاله . در اون حالت بعد از یک گیگ رایگان ماهانه همیشه آزاد مصرف می کنی . توی جزئیات تماسها هم که نگاه کنی باز حالت محاسبه آزاد مشخصه . در حالت پایه هم بعد از اتمام حجم اولیه در صورت داشتن اعتبار ریالی - البته بدون هیچ اخطاری - آزاد مصرف می کنی .نقل قول:
در حالت کلی راحت ترین کار اینه که به جزئیات کارکرد مراجعه کنی . اگر در هر بازه زمانی جزئیات کارکرد بین اعتبار ریالی قبل از مصرف و اعتبار ریالی بعد از مصرف اختلاف ریالی بود یعنی داری درحالت آزاد کار می کنی .
خوش باشی .
پی نوشت : الان دو سه روزیه برای من توی اهواز از حدود ساعت 3 تا 5 بعد از ظهر سرعت شدید افت می کنه و قطعی های مداوم دارم . تماس گرفتم 707 می گه دارن آنتن تقویت می کنن . ولی بعید می دونم . کس دیگه ای توی اهواز از این مشکلات نداره ؟
وایمکس ایرانسل که دانلود شبانه رایگان نداره . درسته؟؟
سلام
من تازه امروز وایمکس ایرانسل گرفتم 128 نا محدود انتن هم پر پر هست
چندتا سوال
1-چرا اینقدر سرعت باز کردن صفحات نسبت به adsl 128 کمتره؟
2-وی پی ان هم کانکت نمیشه چرا ؟ در صورتی که با adsl من کانکت میشه
یکی از دوستام لپ تاپ داره ویندوز رو ریکاوری کرده الان مودمش زده کانکت ولی وصل نیست بالاش زده not connected چرا اینجوریه واقعا. حالا زنگ زده پشتیبانی ایارنسل از صبح تا حالا میگه پشتیبانی جدا شده به ما ربطی نداره باید نامه پر کنی بعد رسیدگی میکنن قبلا آنلاین جواب میدادن. واقعا ایارنسل گند زده با این پشتیبانیش خیلی زشته برای یه شرکت که این همه ادعا داره. طرف باید 2روز صبر کنه تا به نامه جواب بدن. مگه دوران ما قبل تاریخه؟!!! کسی در مورد این پشتیبانی خرابشده ایرانسل چیزی نمیدونه؟؟؟ من الان تو هفته سرعت دانلودم متغیر هست و در کل هفته خیلی کم ثابتر وی 66 هستش سرویس 512 گرفتم انگار نه انگار. واقعا تو مملکتی که صاحب نداره نمیدونی به کجا باید بری اعتراض کنی
همه چی روب اید با پارتی انجام بدی. یه شکایت کنم تا حالشو ببرن ولی از جانب پارتی که دارم باید انجام بدم تا مدیر ارشدشو بکشن دادگاه تا بفهمه چه خبره.
نقل قول:
کاملاً موافقم از وقتی این مشکل ریزوم رو با سایتهای شیرینگ حل کردن سرعت تو بیشتر ساعتهای روز داغونه
باید صبر کرد ببینیم که کی درست میشه
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
نقل قول:
قبلاً میگفتن شمارهات رو بده باهات تماس میگیریم حالا میگن نامه بزن...
خُب معلومه دیگه کسی نمیخواد پاسخگو باشه مطمئناً شکایت هم کاری به جایی نمیبره
چون اینجا ایرانه و طبق گفته دولت مردها... سیستمی که با ایمان خالص اداره میشه فقط مردم میتونن مشکل داشته باشن نه کسایی که دارن به مردم مثلاً خدمات میدن
آخرش هم برای اینکه خر کیفمون کنن میگن ملت فهیم ایران
نقل قول:
اگه تهران باشی که چند روزی هست توی بعضی از مناطق مشکل پینگ و سرعت وجود داره
و از اونجایی هم که این شرکت به اصطلاح بزرگ و موفق پشتیبانی نداره کسی پاسخگو نیست
اون قضیه پشتیبانی شون رو نمیدونم ولی این مشکلی که شما میگی رو من نفهمیدم چی هست. شما میگی مودم زده کانکت، بعد بالای کجا زده not connected ؟؟ میشه عکس بذارید؟نقل قول: