ممنون سعید جان:11::11:نقل قول:
چاکرم ، ایشالله کلا موقع اعلام نتایج ، همه به هم دیگه تبریک بگیم ، مثل گراف کامل :31::20:
Printable View
ممنون سعید جان:11::11:نقل قول:
چاکرم ، ایشالله کلا موقع اعلام نتایج ، همه به هم دیگه تبریک بگیم ، مثل گراف کامل :31::20:
من زیاد تو کنکور زبان سر رشته ندارم ولی در مورد دروس عمومی اینارو میدونمنقل قول:
1. اگه دروس عمومی رو از همین الان شروع کنم دیره یا وقت به اندازه ی کافی واسه مسلط شدن روشون هست ؟
2. پیشنهاد میکنید دروس عمومی رو از پایه شروع کنم یا فرقی نمیکنه ؟
3. بهترین کتاب خوداموز درس به درس و تست واسه دروس عمومی از کدوم انتشاراته ؟
1 - خودمم تازه از الان میخوام عمومیارو شروع کنم ، فکر نمیکنم دیر شده باشه ، تازه فایدش اینه که چون تا کنکور چیزی نمونده زیاد نیاز به مرور نداری
2 - به نظر من از پایه شروع کنی بهتره ، چون بعضی درسا پیش نیازشون پایست ، مثل ادبیات یا عربی که بهته اول دوم خونده بشه بعد سوم
3 - اینو نمیدونم ، فقط برای معارف خودم همگامان دارم که عالیه ، ادبیات هم بهتره موضوعی بخونی نه درس به درس
1-نه اصلا دير نيست اتفاقا زمان خوبي هم هست چون هم نزديكه عيده و مدرسه ها تعطيله و هم به كنكور نزديكتره و بيشتر توي ذهنت باقي ميمونه.نقل قول:
2-بايد با توجه به سهميه بندي توي كنكور بخوني و اولويت بدي .البته درس هايي رو كه بهم وابسته نيستن .مثلا درسي مثه عربي رو بايد از پايه خوند .
نه بابا اصلا خوب نیست!نقل قول:
من که پیشنهاد میکنم نرین چون هیچ فایده ای نداره
ما صبح که میرفتیم تا 9 میخوابیدیم(چون یکی میومد میخوابید بقیه هم میخوابیدن)بعدشم تا 11 صبحانه میخوردیم!
تا 2 درس میخوندیم بعد از 2 تا 5 هم که میخوابیدیم از 5 به اون ورم بچه ها جمع میشدن دور هم بزن و بکوب:41:
من که پیشنهاد میکنم نرین چون هیچ فایده ای نداره
دوستان جدا نرید تو این کمپ ها.خونه آدم خیلی بهتره برای درس خوندن.البته این نظر من بود.هم فال هم تما شا.هم درست رو می خونی هم در کنار خانواده قطعا بهتون خوش می گذره.
سوگند: دارای گوگردنقل قول:
سوگندنامه: ورقه ای که نویسند و مضمون آن در ایران باستان در محاکمه های مبهم و پیچیده دو طرف دعوای را مورد آزمایش بنام (ور) قرار میدادند و هر کس در آزمایش موفق میشد او را محق میدانستند. از جمله این آزمایشها دادن آب آمیخته بگوگرد بود. بعقیده ٔ گلدتر چون گوگرد ملین و سبک اثرش مشکوک است ، میتوان تصور کرد که در روزگار پیشین بهنگام محاکمه آنرا به آب آمیخته بمتهم می نوشانیدند و از روی دفع شدن از شکم یا ماندن آب در شکم تقصیر و بی تقصیری او را معلوم میکردند. استعمال فعل «خوردن با سوگند» یادگار همین مفهوم است.
کثیف: ستبر، غلیظ، ضد لطیف
ترکیب تو سفلی و کثیف است ولیکن /صورتگر علوی و لطیف است بدو در (ناصرخسرو)
لغتنامه دهخدا
loghatnameh.com
میگم این کمپ های درسی نشه مثل مراکز ترک اعتیاد که تو تلویزیون نشون میده:31::31:
اگه درس نخونن بزننشون:27::27::27::27:
نه بابا فقط چند روز اول مدیر میمونه بعد چند روز میره کلی بچه میمونه با فراش مدرسه دیگه خودت در نظر بگیر چه خبره:Dنقل قول:
............................اما این شب تار،عاقبتش سپیده.........................
به نظرم اردوی نوروزی واسه ی کسایی که ساعات مطالعشون خیلی خیلی خیلی کم بوده مفیده ولی برای بقیه اگه توی خونه شرایط درس خوندن نیست، کتابونه بهترین جا هستش.